Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
23.7.2009 9:26:11
tak fotečky super
...opravdu jde vidět jak si to děti užívají jako ryby ve vodě...Gabi přeju brzké uzdravení...teď při těch kolísavých teplotách se ani není čemu divit. Jinak se vztekáním a vzdorováním jsme na to stejně. Jen by mě zajímalo, myslíte, že to má něco společného s tím, že je náš tatínek míň doma. On teď víc pracuje a tak nějak pociťuju, že je malý od té doby nezvladatelný. Ale asi to bude spíš tím, že jsem s ním celý den a kolikrát už mi pracují i nervy a on to ví. |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
22.7.2009 21:30:25
Ahojky holky...ani jsem Vás nestihla dočíst....hlasím se po delší odmlce....byli jsme ted marodi...teda já jsem furt a dnes snad nejvíc,zítra ráno jsi jdu pro antibiotika,myslela jsem že to zvládnu s Nurofenem a Neoanginem,ale ted v těch horkách to nějak nejde...mám asi hustou angínu...už nemůžu ani mluvit,ani polykat a to mi bylo ráno hej,tak jsem převlékla,vyžehlila,oprala,vařila a pekla buchtu...jsme ted hodně doma,protože Tomášek do včera měl ještě teplotu,tak se bojím aby se mu to nevrátilo,doktorka říkala že asi letní viroza...začalo to zanětem spojivek,pak trochu rýma,ale horečky 39.5 v noci,studené obklady nechtěl,no 2noci hrůza,pak začal i kašlat a dneska už bez teplot a trochu rýma a kašel...máme jet v pátek na vodu,sjíždět Sázavu,tak jsu zvědavá.Malý nééé ten bude poprvé u babičky na víkend.To jsu taky zvědavá.
![]() Jinak ty Váše dětičky jsou šikovné s tím nočníkováním a bez dudlíku...já to nějak ještě neřeším.Hlavně máme ted období vzdoru...a to vztekání je něco na mě. ![]() ![]() Nic jdu se potit...pááááá a mějte se krásně ![]() |
| Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 | 37725 |
|
|
22.7.2009 18:43:33
Koukám n aty krásné zprávy a moc gratuluju těhulinkám!
A držím palečky,ať jde vše hladce a bez problémků ![]() ![]() |
| Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 | 37725 |
|
|
22.7.2009 18:37:06
Jdu najuknout a pozdravit. Trochu mě mrzí, že uštípli naše staré příspěvky :-(
K bazénku-nedávám ani rukávky, ani kruh.... Prostě dítka řádí-jen je pořád někdo šmíruje ![]() Voda byla ráno napuštěná čistá,ale jak vždycky vylezli, rozběhli se a skočili, tak si tam natahali za chvilku blátíčko a trávu. To se netopí, to plave ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
22.7.2009 14:14:18
ahojik
Luci to máš Ondráška jako já Dádu.ten měl taky flašku místo dudlíku a z ničeho jinýho nechtěl pít.zato z flašky udělal tak 3 litry denně.tak já tomu prckovy malýmu ted dudlík nechám.až bude větší tak si snad nechá říct. jojo vlna veder .tady bylo vedro tak akorát že mi uschlo prádlo.ted se zatáhlo a vypadá to na déšť.ale teplo je furt to zase jo.my se teda dneska koupat nejdem,ale to pivo si dám taky.ještě k tomu nočníkování.já mám takouvou radost dneska.byli jsme dopoledne u babičky,tak tam běhal Sebík taky jen v triku a na balkoně měl nočník.on na něj chodí sám a bez říkání ![]() .dokonce i babička koukala na kluka šikovnýho.ona ho to totiž porovnává s Dádou a on to už uměl asi v 18 ti měsících.ale zase neuměl jiný věci,jako třeba chodit po schodech a rychle běhat no jo Dáda je její miláček dokonalej a Sebík je prostě až ten druhej.(jenže on jí udolá,rozchechtal by i kámen)![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
22.7.2009 10:58:43
Ahojte maminky...dneškem začínají opět pařáky...ufff... odpoledne vidím na bazén a večer na pivo
![]() chtěla jsem napsat Dani, že Ondrášek dudlík nikdy moc neměl, ale zato je to pořádný závislák na flašce. Vypije přes den 2-3litry tekutin, ale jen z té jedné flašky. Kolikrát jsme ji zapomněli a to bylo halóóó ...museli jsme se pro ni vrátit chtě nechtě. Máme doma plno dětských hrnečků, ale on se z nich nikdy pořádně nenapije jako z té flašky a hlavně ta flaška je na zklidňování, když brečí, je mrzutý nebo ospalý apod... asi u ní taky ještě nějakou dobu zůstaneme... |
| Valsi | 82350 |
|
|
21.7.2009 16:19:16
Ahoj holky,
taky jsme ted porad venku...na zahradce u domu, na vlastnim piskovisti, na trampoline...nebo u nekterych sousedu na zahrade co maj taky deti Koupani ja moc nemusim tak me ani nenapadlo, ze bych mela malou vzit nekam do bazenu...az ted kdyz o tom tady pisete..budu to muset napravit![]() S nocnikem u nas zadnej pokrok...obcas rekne ee a bud se podari se vycurat nebo uz ma bobek v plince Ty trenovaci plinky jsem zkousela i nechat behat jen v kalhotkach ale nic..male kdyz se pocura to vubec nic nerika a hlavne ji to vubec nevadi. A mluveni taky sila...mele porad pate pres devate...vetsina ji je rozumet ale neco taky ne. |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
21.7.2009 14:09:51
Holky, a hubnout bych taky potřebovala
![]() ![]() nebo se aspoń krotit. Jsem nenažranec. Vždyť jsem na začátku 4. měsíce a mam 7 kg nahoře. ![]() |
|
|
21.7.2009 14:08:17
jo a houba, šiška, slon, bubák, čajík, písi a možná ještě další slovíčka, co si na ně ještě vzpomenu, ale až za chvilku.
Jsme byli v lese na houbách (nosila se v nosítku na zádech) a ona mi často ukazovala, že je tam mezi stromama slon ![]() |
|
|
21.7.2009 14:00:45
Ahojte holky, i Lenčo s Verunkou!
My jsme už s čůráním celkem úspěšní. Začínaly jsme taky přes kalhotkový Hagísky. Pak jsem jí dávala i kalhotky s tepláčkama(ty vetšinou počůrala), ale bylo vidět, že jí to vadí. Pak hlásila těsně před, tak šlo o sekundy. Když jsem jí posadila na nočníček, zatlačily jsme obě :), tak to bylo většinou úspěšný. Takže jsem jí dávala každou chvilku na nočníček. Když se zadařilo, bylo chválení. Už je to přes 14 dní. Min. víkend běhala u babi za pejskem, tak se počůrala do kalhotek asi 3x. Hlásila až když čůrala. Nevzpomněla si hlásit dopředu. Tak tenhle víkend jsme jeli k babi už s plenkou, ale už i s tou plenkou hlásila. Jednou denně dělá "bobec". Dudlíčka jsme měly na spaní. Poslední dobou si ho kradla z postýlky dost často i ven si ho chtěla brát. Pak si ho schovávala. Jednou si ho schovala tak důkladně, že jsme hledaly, nenašly - já našla až po dvou dnech schovanej na botníku za kabelkama, tak už jsem jí ho nedala. Občas si vzpomene, ale chápe, když jí připomenu, že ho nemůžeme najít, tak přestane škemrat. A mile mě překvapilo, že ani nebyly žádný velký scény. Ani při odpoledním usínání. Slovíčka už hezky kecáme, ale dost komolíme. A hlavně ty, co se tak často nepoužívají. Ty, co jí často opakuju, ty ona neříká. Ale : barva ("bava"), kámen (ťamen), kamion (ťamion), čepice (ťapice), meloun (meam), jahody (jaoa), vlas (vas) , míč (míc), dům (dum), ven (bem). Pak ty dětičkovský žvatláňky: mamí (poslední dobou říká mamija, tatí, Dani (Danija), babí, ďádí (máme dědu, co mu říkáme Ládí, tak si z toho udělala po svým ďádí), papů hami, hají, dudu, číčí, hafí, žíži (žížala), žužu, bombon. Jinak holky už jsem v 16 tt. Bříško už je znát . A Dani má prej taky, říkala a ukazovala si na svoje bříško ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.