| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 1429  [Dalších 879 >>]
Valsi 82350
4.5.2009 21:25:30
Ahoj holky,
jo marodeni je naprd :-( My si s Anickou v nedeli hrali na zahrade s chlapeckem znamejch no a dneska nam volali ze ma malej nestovice..mala je sice ockovana ale prej to i tak muze chytit :-((( tak ted cekam jak to dopadne~n~~n~
PS: vcera jsem koukla na PC na video z prvniho krmeni Anule ..jeste jsme nemeli ani jidelni zidlicku takze jsme ji chvilku krmili v autosedacce kasi...chudak jeste ani nevedela co s tim ma v pusince delat ~t~ No sranda...uz si na to ani nepamatuju~a~
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
4.5.2009 21:18:11
UŽ JSME TU ZASE DLOUHO NEBYLI,TAK VŠECHNY MOOC ZDRAVÍME!
VČERA JSEM SE LEKLA,ŽE UŽ TU NENÍ NIKDO ZE STARÉ GARDY,NĚJAK NECHTĚ JSEM NAJELA NA PROSINEC:))

V PÁTEK UŽ MÁME TAKY MALOU OSLAVU-TOTO LETÍ~s~
JINAČ JSME TAKY ŠIKULKY A POMRKÁVÁME PO TĚHULKÁCH~p~

VÍM,ŽE VÁS HODNĚ PERE V GELECH,ALE MAMINY CO POUŽÍVÁTE PRÁŠEK,TAK JEŠTĚ PRO DĚTI NEBO UŽ NORMÁLNÍ?

A CO PONOŽKY CHTĚJÍ VÁM JE PRCKOVÉ NA NOC?

TO JSOU OTÁZKY~f~

KRÁSNÉ SNY A PIŠTE!
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
4.5.2009 19:36:49
I cejtím, že teď už k tomu přistupuju jinak. Předtím jsem si pořád musela říkat, že je to dobré pro moje tělo. Když jsem to držela po druhý, tak jsem si pořád říkala, že někdo musel to zvíře zabít, abych já si to mohla dát. Uměle vypěstovat a pak zabít. Jen tak, bez citů. Pořád jsem si musela něco namlouvat a bylo to hodně psychický vypětí. Teď si nenamlouvám vůbec nic a vůbec nad tím nepřemýšlím a je mi fajn. Jsem ráda :-)
4.5.2009 19:33:58
Léňo, jak maroděj děti, tak je to naprd ~;((. Brzy se uzdravte..
Ale musím se smát, jak tu píšeš o tom sonu :-). Já jsem na něm byla teď ve středu. Bolelo mě pořád v oblasti sleziny, tak já jsem pako, hned že mám rakovinu, tak jsem tam přišla a říkám jí to a ona mě hned poslala na ten ultrazvuk a dobrý. Mám to nejspíš z nějakýho špatnýho dejchání nebo blbý matrace. A neboj, já jsem taky tlusťoch. Teď se teda snažim a od Vánoc jsem zhubla 7kg. Musím ještě 16kg ~;((~;((~t~. Takže mám co dělat ~t~. Dala jsem se na vegetariánství, ale to ne kvůli hubnutí, ale že to tak nějak cejtím, že je to správný. Už dvakrát bez úspěchu, teď je to třetí kolo a zatím osmý den bez masa a veškerých výrobků z masa. Žádný masoxi, omáčky, prostě nic živočišnýho. Mám ze sebe radost. Ale asi možná nenajdu zde pochopení. K tomu si musí člověk dojít sám. Dokud nedojde, tak mu to přijde jako holý nesmysl. Doufám, že teď už to zvládnu :-)
Leňa + Dave a Kačka 32846
4.5.2009 18:08:25
Ahoj holky.

Já mám chuť se dát trochu do kupy. Objednala jsem se k zubaři a ke kožnímu. Zašla jsem si na preventivní prohlídku k doktorce. Ptala jsem, jestli je to moje břicho normální. Doktorka mě poslala na všechny možné vyšetření i na sono břicha. Naštěstí mi nic není. Jsem jenom tlustá. Akorát když jsem šla z toho sona, jsem potkala známou a ona se mě ptala, jestli zase čekáme. Tak jsem řekla, že jo. Křičela to přes celý trolejbus a všichni se otáčeli. Jedna paní mě pustila sednout.

Dneska jsem měla jít na kožní. Byli jsme objednaní společně s manželem, ale šel jen on. Já jsem musela zůstat doma s děckama, jsou oba nemocní. Kačka dostala antibiotika. Drobek malý to chytla od Davídka zrovna ve čtvrtek večer. Tak jsem s ní šla až dnes. Doktorka jí opět musela vyčistit uši, aby tam něco viděla. A to jsem jí uši čistila než jsme šli z domu. Chudinka při tom ječela až jí stoupla teplota. Uši má v pořádku.
Od toho čtvrtka má dost vysoké horečky hlavně v noci. Kašle a má rýmu.
4.5.2009 14:56:33
..jdu vás pozdravit v květnu :-) a napsat krátce, jak se daří. Lukášek už je úplně v pořádku, zaplaťbůh, jen se pořád tak nějak zase dohadujem. Je to palice po mě a myslím, že to už bude navěky-ty naše dohady :-). Chjo-jsem se takhle dohadovala s mamkou a teď v tom budem pokračovat :-). Kdy jááá budu mít klid ~t~~t~??!!! Mišule už je velikej kluk, zrovna dneska je mu rok a půl a příští týden s ním půjdeme na rok a půl kontrolu. Lítá po zahradě s dětma, jezdí na odstrkávadle a prostě se všelijak zapojuje do her. To jsem moc ráda, že tu je dost dětí, na to, že vlastně bydlíme v takový prdýlce, tak se to tu sešlo a jenom u nás jsou 4děti v baráku a vedle, jak sousedíme zahradou, tak tam maj chlapečka a na druhou stranu holčičku, tak jsem ráda. Děti se zabaví a prostě to potřebují. Teď 10. a 11.5 půjdem s Lukínem k zápisu, tak jsem zvědavá, jestli ho vezmou. Půjdu do čtyř školek. Původně jsem chtěla (pro Danu) jen do Studence, ale půjdu i do Želenic, do Weberovky a do (sakra nemůžu si vzpomenout, ale je to ta blízko Jiřího z Poděbrad). Nevím, jestli víš :-). Mějte se hezky, já se asi mám, rozhodla jsem se, že si každý měsíc něco koupím nového na sebe, tak si dělám radost. Dlouho jsem si nic nekupovala s těma dětma a teď je to fajn. Dneska jsem si koupila na cvičení kalhoty a triko a podprdu. Jsem teď ulítlá na zelenou, takže minulý měsíc třičko zelený s krátkým rukávem a dneska šedý kalhoty se zeleným vzorem, nad zadkem zelenej nápis a zelený triko :-). Mišák má 2zelený dudlíky. Už v zimě jsem si koupila zelenou bundu a dneska pokukovala po jiný zelený, takový lehký-no mazec :-). Tuhle jsem viděla hezkej kočár, byl zelenej, tak jsem si povzdechla-škoda, že už nechci mimi :-). Mě to nějak ráz na ráz přešlo, už asi druhej měsíc, jak kočáry, tak miminka. Jsem ráda, že už si kluci takhle hezky vyhrajou. Jo, teď mě napadlo, že mám ještě zelený brejle. Za chvíli budu jak Esmeralda :-). Mějte se fakt hezky a papa...
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664
29.4.2009 11:01:47
ahojte holky.tak dneska jsem se vrátila z genetického ultrazvuku a mimi je vpořádku.pohlaví zatím nevíme.nechtělo se moc ukázat,ale to nevadí hlavně že mimi je vpořádku a má co má mít.my jdeme na 18 měsíční 13.května.tak uvidíme kolik važí a měří.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
29.4.2009 10:28:32
Holky tak máme po očkování teplotu. Včera ani malý pořádně nevečeřel a šel spinkat a ráno jsem mu dala panadol, protože ještě pořád topil a on se mi po něm poblinkal. Myslíte, že mu nesedl na ten lačný žaludek nebo je nurofen šetrnější? Teď už je mu trošku líp, do večera bude dobrý.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
28.4.2009 14:26:01
zdravím holky~:-D

Dneska jsme byli na 18měsíční prohlídce (i když o cosi dřív), tak chci nahlásit že měříme 82cm a vážíme 11,2kg. Prý norma. Dostali jsme hexu do nožičky a odnesli si obrázek~z~ takže jdeme až zase za půl roku.
Jo příští týden jdeme k zubaři tak potom napíšu jak jsme to zvládli~;) mějte se
daniela Králová 82794
28.4.2009 14:09:56
ahojky

tak my už jíme všichni spolu.teda když je něco pálivýho,kořeněnýho,tak to Sebínovi nedám a má místo toho třeba polívku.ale on ochutnává všechno.~2~.tuhle jsem měla topinku s česnekem a loudil a loudil,tak dostal kousnout,sem se nestačila divit jak si pochutnával~t~..

zrovna to rizoto jíme všichni.omajdy s čímkoli,palačinky,lívance,chleba ve vajíčku.....,dokonce i ochutnal buřta z ohýnku.ale to teda jen ochutnal...jo a zrovna když píšu o těch buřtech,děcka to jedí s kečupem a on je napodoboval a namáčel si taky,ale to teda plival,tak jsem byla ráda,protože zrova kečup,tatarku a podobně mu dávat nechci.

tak se mějte krásně,a ahoooj

[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 1429  [Dalších 879 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.