| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 1429  [Dalších 869 >>]
Valsi 82350
27.4.2009 16:42:43
Ahoj Gabi,
no ja to tak nejak stridam..kdyz udelam neco nezdraveho tak dam male k obedu to jidlo ve sklenicce a jinak se snazim varit tak aby to mohla. Az ted jsem zjistila jak priserne varim...to je same korenene, smazene a palive ~d~ tak "normalni" jidlo snad ani neumim ~a~ Je to docela fuska vymyslet co budu varit (a jeste musim brat ohled na to ze ma Anule alergii na vajicka ...takze v cem je vajicko tak nesmi) Ale je masozravec tak ji nejvic jede maso ~t~~t~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
27.4.2009 14:31:27
Ahojky, tak u nás je taky silný vítr.
Já už dlouho malému nevařím zvlášť. Naučila jsem se polévečky málo solit a hlavní jídla moc nekořenit, případně malému oddělám malou porci a potom nám dochutím. On miluje hodně omáčky, ale i vepřoknedlozelo nebo segedinský guláš~t~ Samozřejmě se zelím jsem opatrná a nedávám mu toho moc.
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
27.4.2009 13:49:31
Ahojky holky...u nás je dnes vychr jak blázen...fůj.Za chvili jedem plavat,tak snad nás to neodfoukne.~:-D
Chtěla jsem se zeptat jak vařite dětem,pořád zvlášt nebo jí už i s váme?Tomášek totiž ted semnou objedvá naše rizoto,nechtělo se mi vařit...jsu hrozná~a~
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
24.4.2009 18:48:55
Ahojky holky..
jojo Leni mám to jen na dva roky...toto uteklo...!!~;((Druhé zatím v plánu nemáme,uvidíme.
Kurnik jak to tady čtu,tak jsu na jednu stranu hrozně ráda že jsme kojili jen chvili.Malý má ted Sunar jen ráno a večer 210ml.
Před chvili jsme došli z venku a ted prdoch čučí na Bolka a Lolka,je z toho unešený,ale je mrtvý,tak mu jdu dát pyžamko,at mi u toho nevytuhne.~;)
Pěkný víkend!!Páá:-)
24.4.2009 8:56:59
Ahoj Valsi a Leni,
já jsem dala malému prso před spaním a pak už za celou noc ne až těsně před tím, co jsme vstávali ráno. A musím vám napsat, že se dvakrát za noc probudil, z toho jednou začal řvát, že chce prso, tak jsme mu udělali sunar, ale ten nechtěl a řval a řval až se unavil a zase usnul. Pokud by to takto dobře šlo každou noc, tak ho odstavím v co nejbližší době. Tak mi držte palečky. Zkusíme vydržet a pak se třeba už vyspím celou noc v kuse, ach jo jak já se na to už těším~z~
Valsi s tím mlíčkem to zkus vydržet, zvykne si. Nebo ještě zkus třeba jinou značku, třeba by ji víc zachutnalo.
Valsi 82350
23.4.2009 20:25:54
Ahoj Leno,
me prave taky zacaly hodne bolet prsa ale spis myslim ze je to tim jak ma mala vetsi silu a mleka je asi mene~d~ Parkrat jsem to namazala Bepanthenem a bylo to dobre. A s tim jinym jidlem u nas bylo podobne..Anule taky nejak moc nechtela jist ..ve vsem se akorat matlala a kojit chtela nejlepe porad...ale ja rekla dost ..postupne jsem zavedla rezim a zacala nektera kojeni ubirat (ted se pokousim nahradit to ranni kojeni NUTRILONEM ale jak jsem tu psala bez uspechu..takze pak kojim jednou pres den a vecer pred spani - no a pak nekolikrat za noc~n~~n~)...no a od te doby zacala i lepe jist normalni jidlo (proste asi byla kojenim dostatecne najedena tak nemela hlad)~p~
Hlavne s tim vecnym kojenim ji nemuzu nechat ani chvilku na hlidani nekomu jinemu treba babickam (nevim co by s ni v noci delaly ...je schopna rvat treba celou noc kdyz nedostane prso~a~)
Leňa + Dave a Kačka 32846
23.4.2009 13:54:18
Jsme tu zase, jenom jsem skočila pro Davídka do školky a můžu dopsat co jsem chtěla. A přidám zážitek právě ze školky. Celý týden manžel ráno zapomíná Davídkovi vzít náhradní tepláky až dnes mi vítězoslavně ráno volal, že dnes je vzal. Myslela jsem, že se potrhám smíchy, když jsem ve skříňce viděla ty tepláky. Byly totiž Kačenky.

Dany klukům to moc sluší. Na zahradním karnevalu jsem ještě nebyla, to musí být super.

Miry tak to je síla, že ti doktoři o klidu neřekli a potom ještě na tebe vyjeli a straší tě. Určitě bude všechno v pořádku.

Luci my máme takový rituál na výročí. Chodíme na večeři tam, kde jsme strávili svatební noc. Jinak co máme děti, už moc do restaurací nechodíme. S Káčou to nejde, ona je čert a než jít s ní do restaurace, tak to budu radši hlady.

Včelko už se těším na radostnou zprávu od tebe.

Gabi tak ty máš rodičák jen na 2 roky? Já mám na 4 roky, kdyby mě náhodou vzali na tu školu, tak mi to akorát vyjde.

Valsi já bych chtěla taky přestat kojit. Káče narostlo snad 6 zubů naráz a začalo mě strašně bolet kojení. Ale fakt jak v porodnici. Už je to 5 dní, snažím se ju co nejmíň kojit. Na druhou stranu mi Kačka málo jí normální jídlo a tak mám útěchu právě v tom kojení, že jí dodám co potřebuje.

23.4.2009 12:45:41
Hezké poledne, malý mi usnul tak mám teď chvíli pohodičku. Měli jsme na oběd dušenou mrkev s hovězím a bramborem a malému to děsně šmakovalo. Budu mu to muset dělat častěji.
Leni já když chci manžela mile překvapit, uvařím jídlo které má rád a otevřeme si třeba láhev vína. Nebo si někam spolu vyjděte.
Dani, to je škoda že jsi nefotila. Mohli jsme se kouknout~;)
daniela Králová 82794
23.4.2009 12:25:41
ahojte

Leni tak s dárkem teda neporadím.ten gril by mu nestačil??~d~

no u nás včera ten karneval dopadl asi dobře...Dádovi se tam prý líbilo,i když měl chvilku,kdy nechtěl soutěžit,nechtěl tancovat,nechtěl jíst,nechtěl domu a ani tam nechtěl zustávat.ale pak ho to přešlo a bavil se~;)zato sebík se nezastavil,klouzal se po klouzačce,hrabošil v písku,točil na kolotoči,ničil výzdobu,proplétal se mezi lidma,tančil a ječel a já mu byla v patách a jemu to bylo fuk.věčně jsem ho hledala v davu~o~~t~

kolem 18té se zatáhlo a ochladilo a šli jsme dom.no já mám pocit že loni se to povedlo líp,ale hlavně že se děcka bavili a byli spokojení.no ani jsem nemohla moc fotit,protože jsem lítala za prckem.

já měla včera vůbec divnej den.při přípravě buchty se mi rozlil připravený rozmíchaný puding,na Sebíka,po půlce kuchyně a při večeři se mi mixérem shodila omáčka a právě uvařený kafe-přes celou kuchyň,ohodila jsem si celou podlahu,židle,stul zespoda,dvířka linky...~q~

tak snad už to dneska bude lepší,jaště jsem nic nerozlila~t~~t~
Leňa + Dave a Kačka 32846
23.4.2009 11:14:30
Ahojte po delší době,
jak je teď pořád hezky jsme venku celý den. Máme sice mini zahrádku, ale na ní jsme teď hodně zapracovali a využili každý metr. Nejvíc nám dal zabrat dřevěný domeček pro děcka, původně z něho měla vést ještě skluzavka, ale nakonec jsme pod oknem udělali skalku. Z druhé strany mají dětičky pískoviště (zatím bez písku, nejsou lidi, co by písek přivezli) a malou skluzavku z umělé hmoty. Na pergolu taťka pověsil houpačku. Káča tomu říká: koťata ( z té písničky houpy, houpy, kočka snědla kroupy, koťata se hněvala) A další věc je betonový gril, který taťka dostal k narozeninám. Za měsíc slaví 30. tak to bude velká oslava. Šetřila jsem na dárek přes rok a nakonec jsem překvapení pokazila a dárek mu ukázala. Tak chci vymyslet něco ještě k tomu. Chci, aby to bylo něco na co nezapomene. Až mu bude třeba 47, řekne ano pamatuji si, že k 30. jsem dostal …… Akorát mě napadají samé kraviny. Nemáte někdo tip?
Na internet. Stránkách perfektní dárek mě docela pobavili tyto: vyzkoušej si zaměstnání např. popelář (tak po tom nevím, kdo by toužil), pasák ovcí ….
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 1429  [Dalších 869 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.