| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 1429  [Dalších 859 >>]
daniela Králová 82794
22.4.2009 7:17:25
ahojky.

Mirko nenatahuje,cucá křupku~t~~t~budou to snad pěkný dědkové.no hlavně aby počasí bylo Ok.ještě taky musím upéct buchtu-to je součást povinností rodičů~t~.zajistit občerstvení.takže dneska mám co dělat.dáda mi to tu připomíná už od půl šestý~o~

tak zatím ahojky.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
21.4.2009 23:34:23
Ahoj Dani, kluci budou pěkní :-). Sebík trochu ale natahuje, že jo? Je slaďoučkej a přijde mi takovej "dospělejší" od našeho Mišáka. Pak napiš, jak se karneval líbil :-).
daniela Králová 82794
21.4.2009 12:45:29

daniela Králová 82794
21.4.2009 12:37:51
ahojte

tak koukám,že skoro všichni prckové přes den toho moc nenaspí.takže ta hodina je asi OK.ale lepší by pro mě byly ty hoďky 2~:-D.no zase spí v noci dobře.už několikrát spal CELOU noc bez probuzení.

Mirko,tak ty testy jesli jsme způsobilý mít dítě bych taky neudělala~t~

jinak zítra je u nás ve školce zahradní karneval,tak snad to počasí vydrží!!!!Dáda bude dědek Jag~t~a Sebík bude malej dědek Jag!!

dám sem pracovní foto malých dědků,ale na fotce jěště nejsou začernění a tak...
21.4.2009 9:42:56
Gabi, tak to Ti závidím. Já bych potřebovala ty děti někam šoupnout. Tady na baráku je každej má chvíli, ale nikdy nevím, kdy se mi vrátěj a pořád stejně řeším všechno já. Třeba dneska mám pocit, že už se zblázním. Jak jsem pořád s nima doma, aby byl Lukíno v klidu. Jdu už ale dneska k mamce, tak se odreagujem. Jsem si dneska zrovna říkala, že ženská by nejdřív měla dělat zkoušky, jestli zvládne mít dítě a pak teprve by jí to měli povolit. A v těch testech by mělo být věčný vztekání dítěte, vstávání 2x v noci na čurání, jednou na podání dudlíka a jednou na přenešení dítěte do svojí postele, dále izolace doma, když dítě marodí, dále dohadování věčné dvou dětí, pak dokola uklízení půlky špinavé kuchyně po každém jídle, pak najíždění chodítkem do nohou, dále věčné hledání dudlíka, a nakonec neustálá komunikace s dvěma dětma a nepřetržitý denní tahání mladšího. Jo a taky 10x denně od někud padání dítěte a jeho ukonejšování. Já bych to měla jednoduchý-testy bych nezvládla a měla bych klid ~:-D. Čauky
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
21.4.2009 8:24:54
Ahojky holky...mě malý usíná kolem osmé a spává tak do 7hod v průměru,někdy do půl osmé,někdy do půl sedmé,jak kdy,ale vzbudí se kolem 23hod a pak spí už semnou v posteli,potvůrka.
Jinak velice nic nového...ted máme odřený nos,včera sletel jak jsme šli z hřiště,začal říkat koko a na a to říká ikdyž si něco od někoho bere,místo dík.No sranda.Trošku mín se vzteká,ale nechci to zakřiknout.Přes poledne mi usíná tak kolem půl dvanácté a budí se v jednu,takže tu hodinku a půl někdy nanejvýš dvě.
Ted jedem do kanclu,pak mám nehty jak bude spát a pak uvidíme,asi ho dám babičce a dědovi stěžovali si že ho dlouho neviděli a to u nich v pátek zase spal přes noc.~:-DA super!!~b~~b~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
17.4.2009 22:30:29
Malý večer usíná po 21hod a spí tak do těch 8hod, ale v noci se budí na pití nebo prso.
Přes den mi spával dřív 2-3hodiny po obědě, ale teď po Velikonocích to má nějaké rozházené a naspí jen hodinu.
17.4.2009 21:21:19
Dani, nene. Uprostřed činnosti ne. Ale prostě zničehonic si zaleze do postýlky a vytuhne. A když nevytuhne přes den, tak večer je hrozně protivnej, což dříve nebejval. Má to spaní obden. Dneska zase vydržel celej den, ale večer na zabití. Teda obrazně řečeno, protože mi z toho fakt není dobře.
Mišák spí přes den tak 2-3hoďky a večer už prospí celou noc od těch 19.30-7.00hod v průměru. Někdy se vzbudí v půl sedmý, někdy v půl osmý, jak kdy. Ale většinu nocí se prostě v noci vzbudí a jde to dospat ke mně do postele.
Valsi 82350
17.4.2009 17:55:25
Ahoj Dano,
my se spanim taky nic moc :-(
Mala chodi spat tak ve 20,00hod, pak se vzbudi poprve kolem 22,30hod a pak se budi jeste nekolikrat za noc a rano taky vstava po seste (kdyz se fakt zadari tak po sedme). A pred den spi po obede tak trictvrte hodiny. Porad cekam kdy uz se konecne vyspim ~n~
daniela Králová 82794
17.4.2009 13:04:52
ahojte

tak tady taky prší.no co se dá dělat,aspoň se zalijou kytičky,jak říkal Dáda.do ZOO se taky chystáme,ale asi ne do naší.tady mi připadá,že je málo zvířátek,teda hlavně medvědi~t~

Mirko a Luky usíná najednou z ničeho nic?jako uprostřed činnosti?asi bych radši zavolala k Dr.co s tím?ale zase třeba to nic není,já u takových věcí teda vždycky plaším bo vidím všechno černě.ale to je asi profesionální deformace z práce.~t~

holky zlatý,Sebík nechce spát.ráno vstával v 6 hod a teď šel hajat ve 12 a už je vzhůru.to přeci nejde!!!!!a večer chodí spát okolo20 hod.vždyť to je tak málo...jak vám spí prckové?
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 1429  [Dalších 859 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.