Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
17.4.2009 12:26:53
Mirko myslím, že to bude dobré. Ta únava mi připadá normální po takovém úrazu, ale taky bych měla strach. Však uvidíš co ti řekne doktorka na další kontrole, ale podle mě už do té doby bude fajn.
Gabi my se taky chystáme s Ondráškem do Lešné. Nebyla jsem tam asi 2 nebo 3 roky a pořád se tam něco mění. Myslím, že bude malý taky moc nadšený. A na kolech už taky plánujeme výlety. Zatím jsme byli jen dvakrát a to kousek. Příště už si vyšlápneme někam dál. Tohle na jaře miluju, dá se venku dělat spousta věcí a hlavně když je krásně, tak je nejlepší vypadnout na celý den. Dneska u nás prší. Takže jak se malý vyspinká, zajdeme jen na poštu zaplatit nějaké šeky, nakoupit a zpátky domů. |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
17.4.2009 11:41:11
Miruš ti doktoři jsou dacani...tak doufám že bude vše ok.
My jsme včera byli pro přihlášku do jeslí.. ,v listopadu mi končí mateřská a chci aby si Tomík už od září zvykal,jsu zvědavá jak to bude zvládat.![]() ![]() Je sice společenský,ale mamináč.Jinak velikonoce dobré...byli jsme do deíti doma,takže těch 6vajíček co jsem barvila,jsem rozdala a neuschnu a pak jsme jeli k rodině do Bučovic s babičkou a s dědou,táta jel mrskat rodinu do Zlína,takže opět měl pohodu.Den předtím jsme podnikli ráno výlet na kole a super,dokonce malý v sedačce vytuhl,čučela jsem a pak jsme šli do ZOO ve Zlíně a super,bylo nádherně,malý byl nejvíc unešený z žiraf a slonů,je tam nádherně!!![]() ![]() U nás už je dneska zatežené,tak jsu zvědavá co podniknem ak se vzbudí.Páááá za chvili dojde ségra mi nabarvit hlavu,at vypadám jak člověk... ![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
17.4.2009 11:33:11
Jo a z tý chíry jsme odcházeli s pocitem klidným, protože rentgeny dobrý a nakonec to ani nešil. Takže jsem to brala, že všechno O.K.
|
|
|
17.4.2009 11:31:30
Chtěla jsem napsat, že by ta pauza mezi těma dětičkama nebyla tak velká.....
![]() |
|
|
17.4.2009 11:29:52
Jo a zvykání chuti na mléko. Prý je dobré ze začátku přimíchávat třeba do ovoce, víc a víc přidávat, aby si dítě zvyklo na tu chuť. Papa
|
|
|
17.4.2009 11:28:41
Ahojky všichni. Dani, ten první den jsme byli na chíře v nemocnici. Na ambulanci, neb to měl i rozseklý. Tam byl takovej mladej doktor. Nevím, jak se jmenoval. Pak jsme jeli na pohotovost a tam byla dr. Baudischová. Tu jsem měla jako dítě a myslím, že je dobrá. Prostě ukázala na to slovo KLID a já tam stála a nevěděla, co říct, protože v tu chvíli jsem fakt cejtila, že jsem to všechno podělala já. Až doma jsem si začala říkat, proč na to neupozorňujou nějak víc. Přesně jakej klid, jak dlouho a tak. No včera jsme byli na kontrole u dětský. Tak podle ní je komplet v pořádku, až na vyšší tlak, tak jdeme příští týden ještě na kontro. Ale třeba jsme včera přišli domu a zase spal tři hodiny přes den. Uvidím, jak to půjde dál s tou únavou. Nesmí ten týden na sluníčko a namáhat se. Ale jinak už vypadá celkem dobře, jen prostě třeba z ničehožnic usne, což v pořádku není. Třeba se z toho potřebuje jen vyspat a pak to bude všechno dobrý.
Včelko, já jsem někde četla, že kojení je antiko, když kojíš aspoň každých šest hodin. Jak po delší době, tak už to není spolehlivé. Ale myslím, že na to není žádný vzorec. Jedna holka, co jsme spolu byli v porodnici, když se mi narodil Lukíno, tak otěhotněla, když byly malé tři měsíce. A kojila jak blázen. Malá byla tlusťoch, pila od ní pořád a přesto otěhotněla. Tak ať vám to brzy vyjde. No ona ta pauza mezi těma dětma by zase nebyla taková. Vlastně těm našim prckům už bude rok a půl a já otěhotněla přesně, když byl Lukínovi rok a třičtvrtě a myslím, že je to docela velkej věkovej rozdíl ty 2 roky a 5měsíců. Sice si spolu jakžtakž hrajou, ale je tam ten rozdíl vidět. Já chtěla vždycky dvojčata, nebo hned po sobě, aby si rozumněli co nejvíc . Tak se mějte hezky |
| Valsi | 82350 |
|
|
16.4.2009 13:00:27
jo jo Lucinko,
ja to nevzdam a budu mleko ve flasce porad nabizet ale je fakt hnusne ...musela jsem s ohledem na moznou alergii koupit to HA a je fakt hnusne hořke . Dneska si zase jen parkrat cucla...vypila toho jen 20ml |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
15.4.2009 13:20:33
Ahojte,
Mirko ani nevím co na to napsat, je to hrozné. Přeju vám ať je to všechno dobré. Vyplívá z toho asi to, že se nesmíme nechat odbýt a musíme se sami na všechno ptát. Kolikrát taky jdu s malým k doktorovi a on mi toho moc nepoví, tak ho zavalím otázkama a jsem zase o něco chytřejší. Chápu, že toho mají dost za celý den, ale je to v jejich dobrém zájmu nic nezanedbat. A to, že tě nepoučili, zanedbání bylo ![]() Valsi já už se snažím odstavit malého od začátku roku a pořád to nějak nejde. Kojím jen v noci, ale když ho něco bolí tak chce cucat pořád, třeba co hodinu. Už jsem tu psala, že takto dlouho kojené děti většinou odmítají umělé mléko. Chce to mít trpělivost a pořád ji ho nabízet. Zvykne si časem na tu chuť. Ondráškovi to trvalo 14 dní. Teď pije sunar ráno a večer, takže bych už taky ráda odstavila, ale fakt to nejde. On se v noci vzteká, když mu nabídnu třeba čaj místo prsa ![]() Včelko kojení není 100% antikoncepce. Možná ze začátku když kojíš co 3 hodiny, pak už ne. Kamarádka takto otěhotněla, má chlapečky od sebe o 11 měsíců ![]() tak třeba to brzy vyjde ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
15.4.2009 12:46:54
no ještě si musim postesknout,dělají na nás nájezdy mravenci,jako každý rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stříkáme biolit
,ale jiný "osvědčený"rady nezabíraj,ty mrchy si zvyknou na všechno.fujtajbl,teď jsem u Dády v pokoji zabila asi 100 kusů.si tam začli nosit klacíky,jako že budou stavět mraveniště nebo co.jsem zvědavá kam přesídlej teď.mají rádi elektroniku,takže varná konev,mikrovlka,zásuvky,radio,hlídám to a v ruce mám POSTŘIK!!!!! |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
15.4.2009 12:40:22
ahojte
tak to je Mirko síla,ten doktor ti to měl výlovně říct,že máte dodržovat klid.můžu vědět,kde jste byli?na normální neurologii?nebo na dětském?nebo pohotovosti?já bych se asi dost nasr...na toho dr.u kterýho jste byli a řekl vám že je všechno OK a nic víc.to je jeho povinnost.a to že to napsal na papír nic neznamená,ten není pro tebe,ale pro dalšího dr.no a ty následky nedodržení klidu?to teda nevím co tím myslel.snad přetvávající bolesti hlavy,a nepozornost,ale já fakt nevim jak je to u dětí. ![]() Včelko tak to teda gratuluji k rozhodnutí jít do miminka .kojení teda asi je antikoncepce,ale nakolik je spolehliá,že![]() Valsi já přestala kojit dost brzo prostě proto,že nějak už nebylo co.takže jsem nic na zastavení laktace neměla.tak neporadim. tak se zatim mějte sluníčkově. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.