Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
15.4.2009 9:18:21
Valsi, jak ukončit kojení neporadim. Nemam zkušenost, pořád kojim ráno večer. I když už bych měla přestat. Holky totiž - zkoušíme druhý miminko! Domluvili jsme se s taťkou a moc mě překvapil, když mi řekl, že by si to moc přál! a i sex teď máme častěji než dřív - z jeho strany.
Ale taky říkal, že hodně záleží na mě, že ty prcky budu mít přes den na starosti hlavně já. Jestli to zvádnu. A já říkam, že jdu do toho. Jestli to není sebevražda mít děti takhle brzo po sobě. Asi budou první roky krušný, ale ty další mi to SNAD vynahradí. Zatim je to první měsíc, říká se, že kojení je antikoncepce, uvidíme, jak a kdy se to podaří. U nás Velikonoce v klídku. Byli jsme u rodičů v sobotu - velká grilovačka, v neděli všichni - celá rodina u babi a dědy (pra). Ponděli jsme byli doma. Taťka si ani pomlázku nepořídil. Kdyby nepřišli kluci z bytovky, asi bych uschnula ![]() |
| včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 | 72703 |
|
|
15.4.2009 9:02:24
Miru, myslim si, že jasná věc, doktor na pohotovosti první den ti měl o tom KLIDU říct, nejlépe i vysvětlit, jak to myslí, jen to napsal do zprávy doktorským škrabopisem pro jinýho doktora - málo! To by mu neudělalo. Je vidět, že řada doktorů je v práci víc hodin, než je snesitelné a jsou prostě přetažení.
Mam z toho husí kůži. Nechtěla bysme to zažít žádná a přejeme ti, ať to bude bez následků. Říkam si, kolikrát mi Dani ošlivě spadla (z postele, když běžela po gauči a nezastavila se na okraji), pozorovala jsem jí, všímala jsi očních panenek. K doktoru jsme nejeli, kdo ví, třeba tam i malej otřes byl a taky jsme pak klid neměli. A následky snad taky ne. Nebo zatim nejsou znát. Nevim jak a kdy by se měli projevit. a udržel dítko v posteli v klidu si představit nedokážu. Kort když se cítí docela dobře a klidně i jezdí na motorce. Ty večery musely být náloží na psychiku! ![]() Jak to vidíš ty Dani, naše zdravotní sestřičko? |
| Valsi | 82350 |
|
|
15.4.2009 8:07:17
jo jeste jsem chtela napsat aby sis nedelala Mirko vycitky protoze mysim ze to je chyba tech doktoru ..na to te meli vyslovne upozornit. Teda kdyz to tak ctu tak bych se asi zblaznila strachem...ale snad to bude dobre. Porad si rikam ze kazde dite pada a dela si poradne boule a jeste jsem neslysela ze by to na nekom nechalo nasledky ....takze bud v klidu a uzivejte si teplicka.
![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
15.4.2009 8:02:15
Ahoj holky,
tak jsem zacala male davat misto ranniho kojeni umele mleko ale vubec to nechce...cucne si dvakrat trikrat a uz to nechce (ja se ji teda nedivim protoze je to hnus )....ale vim ze mleko potrebuje tak resim co s tim ? Jestli to nepujde tak ji asi budu muset kojit donekonecna ![]() Jo a kdyz jste prestaly kojit musely jste neco uzivat na ukonceni laktace nebo to prestalo samo ? |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
14.4.2009 16:23:02
Ahojky, tak to máte hezké zážitky z Velikonoc
.My jsme si je moc neužili, protože nám Lukíno spadl ve čtvrtek z houpačky a hlavou na dlaždici-rána jako blázen a i krev tekla hodně, tak jsme jeli do nemocnice. Nakonec mu to nešili a rentgen krční páteře a hlavy dobrý. Tak jsme jeli domu s lepší náladou. Moc jsem neluštila ZPRÁVU PRO DĚTSKÉHO DOKTORA, protože je prostě pro doktora a s tím, že nám řekli, že všechno je dobré, tak jsme jeli domů. V pátek šel Luky ven, svítilo sluníčko a on jezdil jako vždycky na odstrkávadle z kopce dolů a tak si prostě hrál. Večer brečel, že ho bolej ruce a reagoval na všechno pláčem. V sedm večer se klepal a měl hysterický záchvat. Usnul a ráno dobrý. Situace se opakovala a zase venku a zase záchvaty třesu, pláče, nevyrovnanost. Zase brzy spát a s pláčem. V neděli ráno zase dobrý, tak ven a odpo už měl teplotu, když šel, tak k jedné straně, zase na všechno reagoval pláčem. Tak na pohotovost, kde jsem se dozvěděla, že měl mít 3dny klidu-doma, na lůžku nejlépe (i když u dětí těžký, ale tak prostě doma bez běhání). Dr. poukázala na zprávu pro dětského dr., že tam je ten KLID napsanej. To jsem ale nevěděla přesně, jak je to myšleno. Takže nejspíš po otřesu mozku skákal, běhal a jezdil na tom drncáku. V tu neděli byl ve stavu dehydrovaném, úžeh a doznívající otřes mozku. V noci horečka jak blázen, ani Nurofen nezabíral. A z pohotovosti jsem šla s info od dr., že možná to bude mít neurotické následky do budoucna, to že neležel. Málem jsem se tam rozbrečela. Vyčítala jsem si to v noci, když se v horečce budil a říkala jsem si, že ani nevím, jestli si to mám vyčítat nebo ne. Včera byl celkem dobrej a dneska spal přes den skoro pět hodin. Teď vypadá dobře. Ve čtvrtek půjdem k naší dr. na kontro a jsem zvědavá, co bude dál, až třeba vyleze na sluníčko. Je to hrozný. Říkám si, že by v tý nemocnici měli jasně říct, že 3dny musí bejt doma v klidu. Asi jsem hrozná máma, když jsem to nepoznala. Včera nesměl ani koledovat. Žádnej rozruch. No a dneska taky musí mít klid. Radši to protáhnu až do zítřka. A pak snad ještě tejden , chjo. Takže asi tak u nás. Tak běžím.. |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
14.4.2009 14:36:10
ahojky, já tu jsem taky
![]() Tak my si Velikonoce užili naplno. Ondrášek s tatínkem obešel celou rodinu, vykoledoval penízky, sladkosti, nejvíc ovoce (čokolády jsem zakázala) a pár těch malovaných vajíček. Mimichodem u nás se dělá pokaždé po Velikonocích vaj.salát. No a tatínek se nám opil, takže u moji mamky odpadl a asi na hodinku si šel lehnout, už prý nevydrží tolik co dřív ![]() Já jsem byla jeho řidič, ale příští rok už budu asi doma a on ať si jezdí sám s Ondráškem, alespoň se neopije. Ale nezlobím se na něho, byla s ním sranda. |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
14.4.2009 12:14:34
ahojte
kde jste kdo?? tak jak jste dostali pomlázkou?u nás proběhlo koledování super.ráno jsme oběhli babičky,pak jeli za kamarády tam se nás sešlo víc .no chvilku jsme pokecali,děcka si pohrála a jeli jsme domu na obídek.nikdo nemlátil víc než by bolelo,nikdo se neopil nikdo se nepohádal.a po spinkání jsme šli ven a prišli až večír.dneska jsem vyhodila větvičky,sundala vajíčka,dojedli jsme mazanec a je po velikonocích.jenom nevím,kdo bude jíst tu vajíčovou pomazánku.je jí nějak moc .tak zatím hojky.a mějte se kráááásně |
|
|
12.4.2009 12:33:19
jojo natírat pusinky,jsme zapoměli.zrovna včera jsem si tak řikala,že budu muset zase sebou tahat ven krém.
![]() |
|
|
12.4.2009 12:31:49
ahojky zdravím
ten mazanec jsem dělala tento http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=12673.docela se povedl,akorát je zespoda drobet tmavší-holt plynová trouba.příště snížím teplotu a dám pod něj alobal. jinak u nás je modrá obloha,nádherně..chodíme ven jen v krátkých rukávech. ![]() tak zatím páá. |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
11.4.2009 23:07:44
Tak my jsme včera a dneska sportovali. Zkoušeli jsme moje nové kolo a Ondráška seznamovali taky se sedačkou a přilbou. Ze začátku se mu to moc nelíbilo, ale hned jak jsme se rozjeli tak dobrý. Koumal krajinu a okolí kolem sebe a byl spokojený.
No a už se malý stihl i opálit ve tvářičce jak je pořád venku. Tak už je zase snědý jako loni. I když on je celoročně snědší proti jiným dětem. Takže nezapomeňte natírat pusinky ![]() tak já jdu spát dobrou |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.