| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 1429  [Dalších 829 >>]
HANKA/PROKŮPEK 8.11.O7 89683
11.4.2009 21:01:21
UŽ JSEM TU HOLKY PĚKNĚ DLOUHO NEBYLA~n~

DANI PROSÍM JESTLI SE POVEDL TEN MAZANEC O RECEPT JAKO PRO BLBEČKA~b~
VĚŘÍM,ŽE BUDU SPOKOJENÁ JAKO S PERNÍČKY ,TAKY OD NĚKOHO Z VÁS~s~

PROKŮPEK NÁS TAKY PĚKNĚ ZLOBÍ,VZTEKÁ,NECHCE BÝT DOMA A PODOBNĚ~q~

TAK HODNĚ RADOSTI,SÍLY A LÁSKY!!!
H.

Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
10.4.2009 20:45:30
jé ahoj...vím že tady na to dávali Herkules,ten jak zaschne tak je průhledný.Dobrý nápad,ale stejně prý nebudeme doma.
Jinak dneska první projíždka v sedátku s helmou a malý dělal brmbrm a dobré...ale hned jak zastavil manžel,tak bylo tapy,tapy..tak jsu zvědavá,prý to není uplně jednoduché,tak zatím ho bude vozit tatínek.~:-D
Jdu si nalít víno a mrknout na bednu.:-)Páá pěkný víkend~b~
Valsi 82350
10.4.2009 13:22:06
Ahoj Dano,
ja nekde onehda videla pekne zdobeni vajec...a myslim ze je to i pro ty mene sikovne (treba jako ja bych asi voskem malovat vajicka nesvedla ~d~ )
Vajicka se pomazou lepidlem (bud cela nebo prouzky, nebo tecky nebo proste podle fantazie) a pak se vyvalej v ruznem koreni co ma clovek doma (hrebicek, kmin....atd) Vypadalo to v kombinaci s bilejma vajickama fakt uzasne a je to jednoduche. Akorat to asi chce vychytat vhodne lepidlo.
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
10.4.2009 12:14:20
Ahojda ženský...
Luci no my chodíme taky ven dopolčo a to tak po vyřizování a do obchodu,na poštu a podívat se na vláčky,dneska jsme tam byli no půl hodky určitě a to vydrží sedět v kočáře,posvačí a pak pozoruje bus a jdeme domů,doma chvili blbneme a dám ho v půl dvanácté spát,ted vyžehlím a pak jak se vzbudí kolem půl druhé,tak po druhé hodině pojí a po třetí vyrazímer ven,někdy i o půl čtvrté...tady jsme na písku ještě nebyly,spíš jdeme na hřiště a hrajeme gool,jak říká Tomášek.Moc nechce mluvit,jen ty své výrazy a tot vše.Odrážedlo ho už taky moc nebaví.Spíš dělá tap,tap.:-)A to samozřejmě všude kam nesmí~a~Taky mám takové stavy,že dojdu z venku s dítětem pod paží,na lidi kašlu:-© a jsu vyřízená psychicky,že už s ním ven nejdu~q~.
Dani vajíčka jen nabarvím pár,stejně manžel donesou a zase bude pomazánka a bůh ví zda budeme doma.Výzdobu a uklid už mám zmáklý,dneska jen vytepujeme koberce,ted jdu žehlit.
A pro sedačku na kolo jdeme dneska a pro helmu,o víkendu snad zkusíme.Páááá a krásné velikonoce ~b~~y~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
10.4.2009 11:25:56
Ahoj Včelko, úplně ti rozumím jak ti bylo. Nedávno jsem tu popisovala podobnou scénu s Ondráškem. A taky si vždycky říkám, že už s ním nikam nejdu a když se probudí, jdeme zase ven~t~
Já už mám velikonoční úklid hotový. Výzdobu neřeším, nebudeme totiž doma. A vajíčka si asi jen nějak jednoduše olepím.
Danuš, dřív jsem taky zdobila voskem. Do špejle jsem si zapíchla špendlík a namáčela tu špičku do vosku a rychlým tahem malovala. Většinou to nebylo nic výstavního, ale bavilo mě to. Teď nemám čas na takové piplání. Tak třeba příští rok.
daniela Králová 82794
10.4.2009 10:19:56
ahojte~;)

včelko to s tím ptáčkem je dobrý.a z toho chlapa si nic nedělej.asi nemá a neměl malý dítě.

my chodíme každý den taky 2x ven.dopol i odpol.a co je teď hezky,začal si tatík brát Sebánka na kolo.sedačku máme ještě po Dádovi a helmu taky.je to taková ta rostoucí s tím kolečkem vzadu.malýmu se to moooc líbí.no a jinak jsme oprášili bábovičky a chodíme na písek,na prolejzačky...dneska jdeme na pruty a budeme plést pomlázky.

a jak probíhají přípravy na velikonoce?já letos poprvé peču mazanec.doteď jsem ho kupovala.tak letos mam premiéru.~f~.zejtra se s klukama vrhnem na vejce.budem zdobit voskem asi.jestli máte nějaký jiný zpusoby zdobení sem s nima.ty obyčejný otisky už mě neba,radši chci něco kde se mužu vyřádit ve tvoření.

no musím jít dodělat papání.tak zatím hoj
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
10.4.2009 9:45:35
Chodíme na zahradu, tam máme krtince a hrabošíme se s lopatičkama a bábovičkama v nich.
Pro děti máme na celý město s tisícem obyvatel (status města s chlupem)jen jedno pískoviště téměř bez písku a jednu klouzačku, co se houpe, jak je nestabilní a na konci prasklá. Ale chodíme tam, co jinýho. Schází se nás tam víc. A Dani leze s tříletýma dětma na tu klouzačku. Sice jí to trvá dýl, ale rozdíl mezi nima je jen ve výšce. Je to divoška. Ale přidržuju jí. Nenechávam jí vylézt až nahoru, i když by to zvládla, přenášim jí a pak jí pustim jen z půlky klouzačky.
Kolo nemám, bydlíme na velkým kopci, to by bylo náročný na šlapání. Asi jsem na tohle pohodlná.
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
10.4.2009 9:37:36
Šly jsme po náměstí a na poslední chvilku jsem si všimla, že tam leží mrtvej ptáček. Foukal mírně vítr, tak se mu nadzvedávaly pírka. Říkám Dani, že ptáček spinká, ať ho nebudí a hnaly jsme pryč. Ona se na konci náměstí utrhla a běžela zpátky, že pipi hají cháápšíí chááá pšííí a nini nini že bude hladit ~d~
A už jsem jednou měla taky vztekáního dost. Byly jsme venku. Pořád schazovala na zem klobouček, pak už byla vzteklá. Já jí domlouvala v klidu, zkoušela jí i dát svojí kšiltovku, nasadila si její klobouček. Nic nezabíralo. Vztekala se a dřepala si na zem. Tak jsem se otočila, že jdeme radši domu, než aby tohle poslouchalo celý město. Mám blbej pocit z toho, co si ostatní budou myslet. Dani šla za mnou, ale chtěla na ruku. Já mam blbý golfky, co se ovladají blbě jednou rukou, stáčí se. Nechtěla ani ťapat, ani do kočárku. Zase scény. ~n~ Pak na mě nějakej starší chlap arogantním gestem naznačil - ukázal na všeštící dítě na zami a to jste měli vidět. Bylo mi fakt do pláče. Ani nevim z čeho víc, z Dani nebo z jeho postoje. Pak mi vběhla z chodníčku na parkovišti před bytovkou do silnice a zrovna přijíždělo auto, ani jsem nestihla zabrzdit golfáče, ty ujížděly z kopce a já triskala pro Dani pár metrů za mnou. Na poslední chvíli. Přišla jsem domu úplně vyřízená. S pláčem na kraji. Snědla jsem celý balení piškotků v čokoládě, dala si kafe a řekla, že už s ní nikdy ven nejdu.
Valsi 82350
10.4.2009 9:35:31
Ahoj Lucinko,
tak nase ditko je z piskoviste taky hotova...ale nechci ji brat na to piskoviste v parku aby tam neco nechytla tak jsem zatim byli u sousedu a docela se tim piskem zabavila tak jsem jukla po netu a obednala piskoviste (doufam ze prijde brzo) ~t~~t~
Uz jsme pridelali na taty kolo sedacku a jednou jen u nas v ulici vyzkouseli ale zatim nemame na malou helmu tak bez helmy nechci aby jezdila. Musime zabehnout nekam do obchodu a koupit.
Jinak jsem taky rada ze uz je pekne..courame venku skoro porad ..bud mala sedi v kocarku a neco ji a lelkuje nebo tape po svejch..je ulitla na pejsky (snad jen diky pejskum chce porad ven) ~t~~t~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
10.4.2009 7:48:08
Ahojky holky,
kde jste kdo??? Určitě teď chodíte po venku když je tak krásně že jo? My chodíme normálně 2 krát ven dopo a odpo, ale teď co je tak hezky tak jdeme ještě i navečer se projít s taťkou jak příjde z práce. Mě každé ráno budí sluníčko a to se hned líp vstává~z~

Vztekáme se pořád. Denně a všude, už si pomalu zvykám na to, že s tím stejně nic nevzmůžu, tak vymýšlím různé finty jak ho zabavit, aby přestal a dělal něco jiného. U nás teď zabírá vzít na ruky a dělat jakože s ním hážu do pece~t~ a nebo u toho říkám takového chlapečka zlobivého nechci, šup s ním ...~t~~t~~t~ začne se tomu smát a zapomene, že se vztekal. No ale je mi jasné, že tohle nebude zabírat dlouho.

Zajímalo by mě jak trávíte čas s dětma venku. My jezdíme třeba v kočárku po městě, když si něco zařizuju atd... a to ho nevytahuju jinak už bych ho zpátky do kočárku nedala. Teď je u nás v oblibě dětské hřiště a hlavně písek nebo kamínky. Koupila jsem mu bábovky a lopatičky, takže tohle vede. Ale chodíme i s odrážedlem ven i když už ho tolik nebere jako dřív. A hlavně se chci pochlubit, včera mi náš taťka koupil kolo a malému sedačku a přilbu. Tak budeme jezdit společně. O víkendu to chceme vyzkoušet. Včera malý odmítal nasadit si přilbu. Tak snad si zvykne. Máte zkušennosti? Vím, že loni se tu řešil hodně ten vozík za kolo. Tak co letos holky? už jste někam vyrazili?
Tak piště zážitky ať je co číst~;)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 1429  [Dalších 829 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.