Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ercka | 72716 |
|
|
8.4.2009 13:17:58
omlouvám se za chybu
sedění(sezení)![]() |
| ercka | 72716 |
|
|
8.4.2009 13:16:20
Holky,jsme na tom všichni stejně,ta moje zase si klekne a vzteká se a ktomu dupe jako zběsilá(to sousedi pod náma musí mít radost
)jsem zvědavá kdy na mě přilítnou?Nebo vysadím ji na nočník a udělá si svoji potřebu a zaboha ji zněj nemohu dostat,sedí třeba i hodinu a to zadek má otlačený od toho sedění a nevadí ji to,když to už nemohu vydržet,tak ji vemu,že dám plenu a to my dává zabrat,vztekání,kroucení atd. ale je už toho opravdu někdy moc,když to je třeba 3*denně holt musíme vydržet!!!!![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
7.4.2009 21:16:48
Ahoj holky,
tak vztekani taky zname Treba zrovna dneska jsem delala neco v koupelne a mala porad saha do zachodu...porad ji to zakazuju ale bez uspechu tak jsem ji vzala a odnesla ven z koupelny a Anule si klekla na zem a zacala bouchat celem o podlahu ![]() ![]() Snazim se delat ze nic, ale je to hodne tezke...nejradeji bych ji narezala ale vim ze to nepomuze tak se drzim ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
6.4.2009 12:48:45
ahojky
tak dopoledne na Kapli nestíháme.ráno jsme venku chvilku venku,pak oběd a pak jdem pro Dádu a spinkat. no to vztekání je asi fakt lepší neřešit.jako třeba sem u Dády řešila ,že upadl,tak sem mu hned pomáhala na nohy a foukala bebí.teď u sebánka ho nechám spadnout(teda nee na beton a tak) a čekám co on.zatím se vždycky zvednul,řekl jééjéé a ťape dál.a to samý se vztekáním.vzteká se,čekám kdy skončí a děláme co jsme dělali před tím.a už to dál neřeším.tak a jdu si vypít kávu v klidu. papa |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
6.4.2009 8:02:09
Ke Kapli Dani jdeme dneska, jestli to tam nebude nějak mokrý, tak od těch 10.00hod tak na hodinku-hodinku a půl.
Gabi, já tyhle otázky typu-proč to dělá nesnáším!!! Mě se na to třeba vždycky ptali tchánovci. No lidi, co maj dvě děti se mě ptaj, proč to to dítě dělá!! Snad my jsme asi byli jiný nebo co. No a já to neřeším, za dětský vztek se nestyď, tak jim to přišlo u prvního divný. Byli zvyklý něco s tím u dětí dělat a já nedělám nic, tak mysleli, že rozmazluju a dneska mám klidnější dítě jak leckterá mamina, co s tím obdobím vzdoru bojovala. Aspoň teda myslím ![]() ![]() ![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
5.4.2009 20:46:36
Ahojky....u nás s tím vztekáním hrůza...dám mu i na prdel,taky mě to celkem vyčerpává,ani se mi s ním nechce ven,když vím že to ořve jak budeme muset jít domů...ach jo...manžel ten to nedává vůbec..furt se mě ptá proč to dělá??jako bych to já věděla...prostě zkouší..období vzdoru a utvaření osobnosti..nedá se nic dělat.
![]() Dneska jsem měla klid,včra jsem spala u kámošky a byli jsme pařit,poprvé jsem byla pařit a nespala doma. božííí...nikdo vás nebudí a byla jsem v klidu protože byl s tatínkem.Dneska jak se malý vzbudila pojedl,tak si pro něho došla ségra a vzala si mé auta a jela s ním do Luhačovic,kde byli naši a dovezla mi ho až v půl sedmé....tak je mi božííí.![]() Ted už spí,tak jdu taky.Pááá![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
4.4.2009 9:11:46
ahojte
tak ja teda nekojim,ale malej je sice společenskej a má rád lidi a děti,ale musi mě mít na dohled.s tatíkem je v pohodě,ale jen přes den.v noci se budí na mlíko a běda,když s nim nepřijdu já.to pak ječí.u jiných lidí ječí,když tam nejsem.a to je na babičky zvyklej.takže odreagování připadá v úvahu jen přes den a to ještě o víkendu,když je taťka doma.na dneska mám domluvený švagrovce,přijdou k nám,tak popijeme a asi kouknem na film. teď,teda šli ven a přijdou až na oběd,ale to budu uklízet a uklízet a uklízet a vařit.ale stejně sem ráda že šli.on s nima manžel moc nikam nechodí.jako ven na procházky.že prej po sídlišti ho to nebaví,takže šli do lesa. ![]() holky já řidičák nemám,asi sem ostuda,ale já sem strašnej srab.ale zase se všude dopravim pěšky,nebo busem.a jinak mě vozí manžel ![]() Mirko,kam chodíte na prolejzačky?my teď v týdnu byli 2x u Kaple,tak kdyby se ti chtělo někdy jít,tak nás tam asi potkáš.je tam míň lidí a to mi vyhovuje. luci vztekání prý přejde...ale nevím teda kdy.Dáda začal kolem 1 roku a vzteklej je furt.no má být po kom,že a Sebík je teď taky vteklina,to s tím kočárkem máme taky,jak ho vypustim z kočáru,už tam nechce.když jdeme z venku domu,tak se v chodbě válí a řve,že nejde...a vlastně je to tak se vším,co není po jeho.zatim to ignoruju a neřeším,nakonec přestane a je pak hodnej.takhle malí mají v jedné vteřině vztek a v druhé smích.tak se jdu vrhnout na ten úklid papa. |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
3.4.2009 12:47:30
Valsi moje kamarádka si dělala teď řidičák ve 37letech právě kvůli dětem. Bydlí na vesnici. Má ročního chlapečka a je v 7měsíci těh. a se 2 dětmi už by měla cestování autobusem složité. Tak proto. Takže ti úplně rozumím. Auto je pohodlné přibližovadlo.
Kdo to tu psal, že mají taky vztekací období??? Před chvílí jsem se vrátila s malým z města. Vztekl se mi na chodníku z ničeho nic a nechtěl ani jít ani si sednout do kočáru. Tak jsem ho chytla do ruky, do druhé kočár a tak jsme šli domů. Přišla jsem úplně strhaná a on se doma začal smát spokojeně avh jo jestli vám to dělaly taky děti tak mi teda povězte kdy je to přešlo. Já s tím bojuju posledních pár dnů a úplně mě to zmáhá. Doma to neřeším, to ať se vyřve, ale venku...![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
3.4.2009 11:49:24
no ja si prave ridicak neudelala kdyz jsem byla mlada...porad jsem si myslela ze ho nebudu potrebovat (hlavne se toho strasne bojim) ale ted zjistuju ze by se hodilo kdybych ridila kdyz potrebuju nekam s malou a tata zrovna nemuze. Jezdime MHD ale je to hruza...clovek se boji ze tam neco chytne, je to porad narvane a hlavne se mi nekolikrat za sebou stalo ze nas uz nechtel ridic vzit protoze mel kocarku plnej autobus
No takze si ho delam ted na stara kolena v 35ti ![]() ![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
3.4.2009 10:09:37
Valsi, já taky kojím, ale už jen v noci i když to znamená, že taky nemůžu nikam jít. Ale přes den nebo navečer se klidně od malého utrhnu. Je zvyklý na babičku a dědu a úplně nejlepší je, když ho hlídají u nás doma
![]() Včera si ho babička vzala k nim a já jsem byla od 10 do 3 hod. sama doma. Hodně jsem si toho udělala. Umyla si okna, oprala a pověsila záclony, utřela prách, vyžehlila tu haldu prádla a ještě jsem zapekla brambory k obědu. A odpoledne jsem šla s malým ven, takže o sluníčko jsem taky nepřišla ![]() Dneska je u nás zase krásně, tak kromě spaní budeme celý den asi venku já tohle miluju - JARO!!! konečně![]() To je super, že si děláš řidičák. Já jsem si udělala hned v 18 a jsem ráda že ho mám. Tak přeju hodně štěstí ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.