| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 1429  [Dalších 809 >>]
Valsi 82350
2.4.2009 21:19:44
Ahoj holky,
ja bych taky nekam vyrazila ale za prve porad jeste kojim (3x denne) a za druhe se bojim ji nekomu nechat na hlidani (zkusili jsme na hodinku hlidani babickou doma- my jeli nakoupit a mala doma jecela a jecela a jecela)~n~~n~~n~
Vy uz nekojite ?
Zacala jsem chodit do autoskoly..takze to je jedna z mala chvilek kdy se utrhnu od male potvurky :-))
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
2.4.2009 10:39:40
Včelko na to bacha,já vím že od kámošky malá se takhle uplně odvodnila a skončila na jipce.Doufám že bude brzy dobrá.
Mám chvili volno,děda šel ven s malým.
Dani a Miru já doporučuji to sasamé co holky...........vypadnout ven,mít dobré hlídání,nejlépe tatínka abys nemusela myslet na to někdo zvládne a popít a pobavit se....já jak říkám chodím každý čtvrtek tady k nám do hospůdky,třeba dám jen dvojku červenýho,ale ty dvě hodky venku vypustím a odreaguju se a duhý den,jako bych měla nový elán a dvkrát minimalně do měsíce jdu ven s holkama o víkendu,jeden den,většinou v sobotu......je to potřeba...přece musíme i žít a at si lidi říkají co chtějí že jsem matka,však se neopíjím,jen se jdu pobavit a odreagovat a co,mám čekat až děti vyrostou a já budu až stará,že se nebudu mít v hospodě nebo na diskotéce ani s kým bavit,vždyt už ted si tam někdy připadám jak stará hráza,samé 16ky~;((~;)
Páááá a mějte se fanfarově~z~....dneska je čtvrtek!!Jupíííí~b~ a ještě k tomu tady je nádherně,konečně jsme oblékli jarní bundu....pááá~:-D~y~
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703
2.4.2009 9:11:21
Jo jo! to taky doporučuju!
já chystám na neděli výpravu. S kámošem vyrazíme na Sedmihoří. 10 km po kopcích. Fakt se těšim. Bude to na celý den. Po večerech, když Dani usne, tak už trénuju. Snažim se zabavit každou tu neděli, když tu Dani nemam na celý den něco vymyslet, jinak bych se tu "utruchlila".
S Danýškou jsme byli v pátek večer na pohotovosti. Blinkala vážně všechno, včetně pití. Měla i velkej průjem, tak jsme radši jeli. Poblinkala se i po cestě . Dostali jsme prášky na zklidnění žalůdku, další prášky na zklidnění střev a dietku. Už vim, proč mi tak týden předtim nechtěla skoro nic sníst, teď to není o nic lepší, do toho ještě i málo pije. Za den nanejvíš 200 ml a to jí pořád honim, že musí pít.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
1.4.2009 21:20:26
Family Portrait se mi taky líbí~R^~R^~R^~R^

Mirko potřebovala bys na jeden večer někam vypadnout ven, zapařit, posedět s přáteli nebo jen tak na skleničku třeba s manželem. Stačil by jeden večer a určitě by ses trošku cítila líp. I ty Danuš. Taky to znám, je to tak trošku stereotyp a jarní deprese, chce to něčím si podzvednout náladu~y~~z~~y~~z~
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
1.4.2009 20:46:52
Jo a když jsme u Pink, tak tahle je úplně největší srdeční záležitost od ní. Škoda, že jí nemůžu najít s origoš klipem:
http://www.youtube.com/watch?v=B9c63tMU1qk&feature=PlayList&p=BDD0C2A644FEA85D&index=10
1.4.2009 20:41:44
http://www.youtube.com/watch?v=X-tbJOFcQw8
1.4.2009 12:09:16
Chtěla jsem napsat, že skoromanža by po mě CHTĚL, ne že nechtěl něco jiného a já po něm. Tak ahooooooooooj
1.4.2009 12:07:15
No vidíš Luci, nikoho jsem nenachytala ~;((. To se Ti povedlo ~R^~R^.
Dani, taky to tak někdy mám. Je to nepříjemné. Já už dlouho nejsem úplně v kupě. Ale tak nějak žiju jako navrch šťastně a blbnu s klukama, ale uvnitř bych potřebovala trošku ještě něco víc. Víc žít, tenhle kolotoč furt dokola mě trochu ubíjí, ale jsem šťastná za ty svoje prdýly. Jen bych potřebovala nějak to mixnout i s dřívějším životem, ale to nejde. Tak se nedá nic dělat. Třeba máš něco podobnýho. Tak papa, jdem na polívku, dneska jsme v centru dělali ubrouskovou metodu na vařečku ve velikonočním tématu a pěkné ~R^~R^. Ještě jsem chtěla napsat, že s prvním dítětem jsem cejtila, že konečně žiju, že je to to pravé a pak se narodil druhý a od té doby se to vleče. Nejdřív záhul, teď už super, ale zase skoromanža by ode mě něchtěl něco jiného, než mu můžu dát a já od něj. Skoro už se spolu nesmějem-hmmm, je to škoda. Třeba sex je v poho, ale spíš to ostatní. Oba jsme utahaní ~;((. No snad bude líp. Ale co jsem dneska poslouchala maminy v centru, tak asi všude stejný. Já se uvolňuju tím, že když jdu cvičit, nasadím sluchátka a poslouchám hudbu a jak jdu z cvíča, tak jdu hodně pomalu a ve tmě a dejchám ten jarní vzduch. Je to nádhera. Dřív jsem dělala v baru, takže trošku mi to chybí a ta hudba a ta noc mi ten noční život připomíná. Ale stejně bych chtěla žít nějak víc. Ale dětičky bych teda neměnila ani náhodou. Papapapapa
daniela Králová 82794
1.4.2009 11:24:20
ahoj všem

omlouvam se že nepíšu,jen koukam co píšou ostatní.
jojo je jaro-to je super.akorát mě je nějak divno.děti zdraví,šikovný,manžel je v klidu,akorát mám pocit,že něco se stane.asi mám nějakou depku či co.nebo je toho na mě moc?~n~

tak snad to přejde.

jinak s tím fouknutím jsem taky slyšela.a cáknout vodu taky zabírá.

ještě jednou se omlouvám za neúčast,až se nějak dám dohromady zase budu častěji.~f~

tak ahoj a užívejte sluníčka.
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
1.4.2009 10:55:11
holky nezapomněli jste, že dneska je apríl???
já jsem teď před chvíli nachytala kamarádku a mám z toho fakt radost~t~
Psali jsme si na skypu co děti a tak a já jsem ji najednou napsala, že se ji potřebuju s něčím svěřit. Napsala jsem ji, že mi je každé ráno špatně a že jsem asi v tom. Ona mi první nevěřila a tak jsem ji začala psát, že nevím co mám dělat, že se na druhé ještě necítím. Ona už mi to žrala a utěšovala mě, že ještě můžu přemýšlet, že jsem ještě mladá atd... No a pak ji píšu že to ještě ještě není všechno, že ji ještě něco musím říct a ona prý? proboha co ještě? a já na to APRÍLLLLLLLLLLLLLLLLL ~t~~t~~t~~t~~t~~t~
No prča. První mi nadala, že mi to sežrala a potom mi napsala, že se mi to fakt povedlo~R^
Co vy? nachytali jste někoho? a jak?
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 1429  [Dalších 809 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.