| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 1429  [Dalších 799 >>]
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
1.4.2009 10:28:31
ahoj Mirko, o tom fouknutí do obličejíčku jsem už slyšela, ale v té chvíli si na to nevzpomenu, ale stejně moc děkuji.
U nás už to pomalu taky vypadá na jaro. Zítra vezu malého ke tchýni a budu si doma už umývat okna a pomaličku dělat velikonoční úklid.
Taky je fajn, že už je déle světlo. Včera jsme přišli z venku před sedmou (chodili jsme ještě po nákupech) a úplně jsem se divila, že už je tolik hodin. Přišlo mi, že je míň.
Jo golfáček už mám objednaný, tak sem potom vložím fotečku. A napíšu jak se s ním jezdí.

Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
31.3.2009 22:09:13
Lucinko, už jsem o tom párkrát slyšela. Tady na Rodině o tom byl i článek, ale asi se mi nepodaří ho najít. Kdyby jo, tak Ti ho sem vložím. Zkus malému fouknout do obličeje, když se nemůže nadechnout. Kamarádky chlapeček to taky dělal a to fouknutí zabíralo. Přeju pevné nervy, je to hodně nepříjemné. Té kamarádce už nezabíralo to zaklepání, tak přešla na fouknutí a dobrý. Jen nevím, jak dlouho to zabíralo. A jiné kamarádce zase brečel chlapeček vždy po probuzení odpoledne. Ráno nevím. Tak u něj vždycky seděla a objímala ho, aby nebyl sám. Prý těm dětem trvá, než se srovnaj s tím stavem bdění.
Valsi, je to změna-ty kočáry. Já byla z golfáčů tak nadšená, když jsme je koupili a hned při první projížďce jsem málem brečela, že jsem udělala kravinu, když jsem je chtěla. Všude na překážce se zaseknou a nemám tolik místa na nohy, když jdu. No a jsou to prostě golfky. Ale zvykla jsem si. Ty nerovnosti na chodnících jsem vychytala a dneska se mi jezdí s nima dobře.
Včelko, co malá? Byla to nějaká střevní chřipka? Nebo po jídle?
Dani, Ty už sem nechodíš?
No my jsme dneska byli po těch ATB poprvé mezi lidma-teda u mojí mamky a paráda. Už mi doma hrabalo.
Holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, ono je fakt JARO!!!!!!!!!!!! Teda aspoň v Děčíně ~t~~t~~t~~t~~R^~R^~R^~R^~R^. To je paráda, coooo????
31.3.2009 15:28:28
Gabi to je jasné, že mě tam Ondrášek taky moc neposedí, tak uvidím, přinejhorším ho prodám, ale casual si schovávám pro druhé mimi~R^

Gabi a spinká ti Tomík celou noc? pokud jo tak to ti spí nádherně~;)

Já si musím zase postěžovat. Malý se nám začíná čím dál víc vztekat a to i bezdůvodně, např. když se vyspinká tak začne strašně ječet. Nenechá se přebalit, nechce se napít apod... myslím, že by nám už pomalu mohly začít růst i stoličky. Má hodně nateklá dásna a ta změna chování. Ale to ještě není tak hrozné jak to, že když začne řvát tak to dojde až tak daleko, že úplně začne rudnout a nemůže se ani nadechnout. Nedokážu ten stav ani popsat, je mi z toho těžko když si na to vzpomenu. Naposledy nám to udělal v sobotu v noci. Prý to některé děti dělají. I brácha to dělal říkala mi mamka. Doktor mi řekl, že když začne takto plakat tak ho nemám nechat zajít úplně do extrému a když už se to stane tak sním mám zatřepat, aby ser zbrchal. Máte s tím některá zkušennost??????????????
Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
31.3.2009 13:49:18
Holky ahoj...no já můžu říct že mě to ted nějak nepostihlo,právě naopak,protože mě malý vstával v šest a tak ted vstává v sedm...~b~ a večer furt stejně chodí spávat v půl osmé

Luci já jen napsala který se mi líbil,to je jasné že se musím řídit tím co o tom víš a recenze a tak...hlavně at jsi spokojená....já už jsem do toho nechtěla vrážet tolik peněz,je to jen tak na převoz...stejně mi v tom skoro nechce sedet
30.3.2009 22:59:22
Ahojky holky, taky mě ten posun štve. Malý už tak chodil pozdě spávat a teď je to ještě horší. Ale je fajn, že už teď bude bývat déle světlo.

Včelko jak je Danielce, už fajn?

Gabi, mě se taky víc líbí ten ABC golfáč, ale jdeme do Chicca, je to kvalitnější značka, na ABC jsou prý samé reklamace.
ercka 72716
30.3.2009 21:40:44
AHOJ.. Valsi,nic si z toho nedělej~a~ u nás je to to samé,ale dnes jsem dala Mišku spát o hodinu déle,což je u nás ve 21h.a v pohodě mě usla,ale včera to byla katastrofa~o~ještě ve 22h. nespala.Chce to dát prcka spát o hodku déle a bude to v pohodě.~p~ ale nemysli si ,vadí mě to taky??~q~Měly by ten čas nechat tak,jak to bylo a byla by pohodička,ne?Tak dobrou,doufám že budeme spinkat aspon do 7hod. uvidíme.~:-D
Valsi 82350
30.3.2009 20:32:31
Ahoj holky,
taky vas stve ten posun casu ? Me to nikdy nevadilo ale ted kdyz mam ditko u ktereho jsme meli konecne nejakej rezim tak se to cele rozhodilo :-(
Valsi 82350
29.3.2009 22:26:32
Ahoj holky,
tak ja poridila tyto golfky...a zatim spokojenost. Sice je to jine nez plnohodnotnej kocarek ale snad jde jen o zvyk. Objednavala jsem ho pres net a trosku jsem se bala barvy...na fotkach tam vypadal spis jako ruzovej ale ve skutecnosti je krasne cervenej~s~ Male se taky libi a porad si do nej chce sedat i doma ~t~~t~

Gabi+Tomášek 20.11.07 62672
29.3.2009 17:28:57
Ahojky...je včelko,tak at je vám brzy dobře...bobinka malinká.
Luci mě se líbí ten druhý,ten devil...zdá se mi podobný jak ten casualplay~:-D
No my jsme s golfáčem moc spokojení,je to lehčí,akorát se mi zdá že Tomík má raděj ten sportak,že je takový širší,tenhle je takový uzký a kor když má ještě zimní bundu a tak,tak raděj chce lítat.~b~
No chlapy jsou venku,tak si jdu dát vanu než dorazí,jsu nějaká nemocná,bolí mě v krku a mám otřesnou rýmu,takovou tu vodou,fůj~j~...tak se opatrujte...pááá
27.3.2009 10:02:03
Ahoj Včelko, co to tady čtu...strašně moc je mi Danielky líto, úplně jsem si představila Ondráška a je mi ouzko při pomyšlení, že se moje děťátko takto cítí. Úplně chápu jak ti je. Snad to brzy přejde a nebude to nic vážného. Teď prý řádí střevní chřipky. Kamarádka ležela s ročním chlapečkem v nemocnici na infekčním a 12hodin mu kapala kapačka do hlavičky. Prý to byl hrozný pocit ho tak vidět, ale už jsou doma a je mu dobře.
Ondrášek tento týden taky házel šavle:-© bylo to dopoledne poté co jsme se vrátili z obchodu, snědl tam půl rohlíku a doma malý croasant a ještě chrupkal mrkvičku, když jsem připravovala hovězí vývar. Najednou se napil a pak slyším jak ho natahuje. Dala jsem mu dlaň pod pusinku, ale nestačilo to. Obhodil mi koberec. Pak taky nechtěl už nic papat. Tak jsem mu dala za hodinu jen polévku a šel spinkat. Pak už mu bylo fajn. Bylo to ale podle mě od toho jak se s chutí nacpal~w~
Golfáček mi zatím ještě nemáme. Nemůžu se rozhodnout který vybrat. Rozhoduji se mezi Chicco Multiway nebo ABC Design Giro:

http://www.eshop-rychle.cz/wa_script/image2.php?soub=_vyrp11_76chelsea.jpg&domena=mimino-kocarky

http://www.eshop-rychle.cz/wa_script/image2.php?soub=_vyrp13_80devil.jpg&domena=mimino-kocarky

[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 1429  [Dalších 799 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.