Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
9.3.2009 23:23:20
Jo a vidím, že se tu zmínil nočník. No tenktát když jsme ho dostali v těch 8měsících do něho Ondrášek čůral. Přes zimu se schoval a teď se vytáhl po delší době a malý na něm buď to jen sedí nebo dělá, že tlačí (to jsem mu ukázala a dodnes si to pamatuje) ale bobek nikde. Dítě je připraveno zhruba kolem toho 18měsíce se všude píše, takže myslím, že není kam spěchat. Pokud mu to začne vadit tak si snad řekne sám ne?
|
|
|
9.3.2009 23:19:18
Ahojte holky,
Gabi právě jsem se dívala na fotečky, jsou moc hezké a povedené. Tomík je fakt šikulka s odrážedlem taky teď chodíme hodně ven, je to super bez toho sněhu. Už ať je jaro...![]() Dani, to je fajn, že už je Sebíkovi dobře, zdravíčko je na prvním místě, tak snad už se vás teď bude držet. My máme sedmý zub. Asi jsem to tu už psala, ale perfektní při prořezávání zubů jsou Virbucol čípky. Jsou to homeopatika a nejsou všude k sehnání, ale určitě pomáhají. Doporučuji všem kdo se nevyspí kvůli zoubkům ![]() |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
9.3.2009 12:46:12
ahojky
tak jsme dneska byli uznáni oficiálně zdraví ![]() s tím nočníkem jsme na tom taky tak že zahlásíme až po.ale to je taky uspěch ne?a nemyslím si že jsme pozadu.ten malý kamarádky je ale teda fakt šikulka.Dáda si začal říkat na čurání tak okolo 18tého měsíce a to si myslím je dost dobrý.ve 2 letech byl bez plín přes den uplně a ve 2,5 i přes noc.takže myslím,že není kam spěchat.na nočník posazuju,když mi ho přinese,ale většinou do něj neudělá nic.zatím jen 3x bobek a asi 5x čurání. tak jdu prát a mejt boty.Dáda přišel ze školky jako prasátko.všude je bláto a podle toho to vypadá. papa |
| Valsi | 82350 |
|
|
9.3.2009 8:08:27
Ahoj Gabi,
ja ty pytle koupim v tom TV shopu ale v kamenne prodejne..takze kdyz odejdou tak na ne (snad) bude zaruka (v Makru je urcite kratka zaruka...zrovna resime ze nam odeslo kancelarske kreslo tak ho v Makru chceme reklamovat ale nikde nemuzu najit jak dlouha je vlastne zaruka ) ale diky za informaci..budu se snazit je neprecpavat ![]() S nocnikem uz jsem psala ze se moc nekamosime..mala hlasi eee az kdyz uz ma bobek v plince a navic na nocniku ji nemuzu udrzet ![]() To male te tve kamosky musi bejt fakt sikulka ze uz tak brzo umi rict ze chce na nocnik ...my jsme nejaky pozadu ale predpokladam ze plinky celej zivot nosit nebude ze se to proste nauci ale pozdeji ![]() |
| Gabi+Tomášek 20.11.07 | 62672 |
|
|
8.3.2009 23:17:01
Ahojky...
Valsi já s těma pytlama nemám dobrou zkušenost,ale je pravda,že já je kupovala v Makru a už po druhé a vždy se roztrhly.(Možná jsem je přetížila nevím) Jinak zkoušky HNUS fialový jak já říkám...těžké jak prase...vyloženě jsem to odtipovala,nebylo tam nic z toho co jsem se učila.Jsu nasr.... ![]() Jinak dneska jsme byli v Auqaparku ve Valašském Meziříčí a super.!! ![]() Už Vám děti chodí na nočník a sami si o něj řeknou??Kámošky malý má za týden rok a už 4měsíce chodí na nočník a umí si sám říct,dokonce se jí už ted v noci ani nevyčural do plínky a ž ráno do nočníku,mazec že? |
|
|
8.3.2009 22:07:22
Dobrý večer holky,
tak my máme na zítra bram.knedlíky plněné uzeninou a k tomu zelí, jinak přes týden mám v plánu kuře na paprice ![]() |
|
|
8.3.2009 11:05:06
no my právě to co mělo bejt i na dneska,snědli už včera.asi si začnu psát jídelníček na celý týden
![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
8.3.2009 10:54:29
cauky,
ja mam na dnesek uvarino (zbytky od vcera) a na zitra udelam segedin s knedlikem. Jinak taky strasne nerada porad vymejslim co budu varit ![]() |
|
|
8.3.2009 10:38:02
děkuji za tip
![]() .už jsem to vymyslela,budou těstoviny s paprikama a rajčatama.mě táák nebaví vymejšlet jídla,vařit je to už jo,ale kdo to má vymejšlet . |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
8.3.2009 9:33:57
Dani já budu dělat hráškovou omáčku s hovězím masema knedlou.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.