| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 1429  [Dalších 719 >>]
daniela Králová 82794
8.3.2009 9:25:13
ahojky při neděli
plyšáci jsou jak živý!!!!Mužik na to koukal a že prej jestli ten ježek taky píchá~t~~t~.

nějak nevím co vařit?včera byla omáčka s masíčkem,ale už jsme to snědli a mě došly nápady.poradíte??

pa
Valsi 82350
7.3.2009 20:21:10
Ahoj holky,
dneska jsme byli v Praze v Letnanech na tom veletrhu FOR KIDS...nechala jsem se nalakat clankem na iDnes ~q~
Myslela jsem ze tam omrknu neco pro malou ale bylo tam tak neskutecne natriskano ze jsem byla rada ze jsem to prezila ..chvilkama me dav vlacel a nemela jsem sanci se zastavit u nejakeho stanku. Ale koupili jsem male dalsi plysaky ..ty musite videt ...zkusim vyfotit a vlozim fotku ~t~
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664
7.3.2009 18:08:54
Dani.no snad ano.myslela jsem si že to je hodně.tak snad dobrý a bude tam vidět už i ~s~.budu volat v pondělí dr.na ultr.a objednám se.
daniela Králová 82794
7.3.2009 15:12:07
ahojky

Koblajs neboj bude tam jen jedno mimi~p~~t~.já měla HCG u Dády asi v 6tem týdnu 11000.

Mirko kdybych ti měla odnosit,porodit a půl roku se starat o mimi,tak ti ho 100% nevrátím~j~~j~.s tou laryngitidou je to děsný.už mám teda v lednici čípky Rectodelt-kdyby bylo nejhůř.ale to snad nebude potřeba.a narozky zapijte i za mě~v~~v~

tý jo,jste mě navnadili na ty pytle.my jsem přímo zavalený oblečením.

no a už nevím co jsem chtěla,jde na mě spaní,venku je nějaká tma.tak se mějte a ahoj.
6.3.2009 18:09:39
Mirko ne já chci jen jedno.dvě už ne.~t~
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475
6.3.2009 17:19:09
Koblajs, tak to jsem zvědavá ~t~~t~. Teda kámoška měla v 5.tt 10 000hCG a je tam "jen" jedno. Tak přeju, ať to dopadne tak, jak si přeješ :-).
My trošku přemejšlíme o třetím, ale až tak půjde Mišák do školky a Luky do školy. Ale ještě uvidíme. Zatím jsem nezměnila názor na to, že rodit už se mi nechce ~t~, tak nechtěla byste tak za tři roky některá mi to odnosit a odrodit ~t~~t~? Klidně i ten první půlrok bych vám ho nechala a pak bych si ho vzala :-). Máme už vymyšlený jména-Nikolka a Tomáš, tak uvidíme. Někdy mám naprosto jasno, že dvě stačej ažaž a někdy váhám :-). Jak říkám-uvidíme.
Jinak jsem moc ráda, že se Sebíkovi ulevilo-to jsem zapomněla včera napsat. Bylo mi ho tak líto. Když jsem kojila, tak mi pomáhala po netu paní Mrázková-je to skvělá laktační poradkyně a má i svoje stránky na netu a ta má dvě dětičky a obě mají laryngitidu a vím, že si teda užila. Hlavně je to prý velice vzácné onemocnění a její dětičky to měly obě už v dobu, kdy je kojila ~;((. Vždycky mi psala, jak v noci seděla s jedním nebo s druhým u otevřeného okna, aby mohli dýchat. Prý je to velice nebezpečné onemocnění a někdy museli na rychlo do nemocnice, že jim nestačily ani ty léky, co měli doma. V nemocnici jim dali něco silnějšího. Prý se ty děti musí hrozně hlídat. Tak držím Dani ~R^~R^, ať jste na tom co nejlépe ~s~~s~. Ahooojky všichni, ozvu se po víkendu, budem slavit, měli jsme teď s taťkou společně narozky, tak to musíme zapít ~t~~t~. Tak papa
Valsi 82350
6.3.2009 16:31:25
Lucinko,
dekuju za radu ohledne pytlu...koukam ze v usti n.L. maj taky prodejnu tak tam zitra zabehnu a poridim at mam zase misto ve skrini~t~
6.3.2009 15:54:33
Holky tak dneska jsem byla na krvi amám HCg 12 292.to vypadá tak na dvojčata.~p~~p~ale to si dělám srandu.nevím v pondělí budu volat dr.a objednám se na ultr.tak mi držte palce.~R^jinak moc nedočítám .tak se nezlobte.~f~
Lucie+Ondrášek19.11.2007 69595
6.3.2009 13:34:36
Ahoj Gabi, tak vidím, že máš doma úplně stejného chlapa jako já. Taky prý malého rozmazluju a všechno mu dovolím, ale on nevidí to, že jsem s ním celý den a když pořád jen a jen kňourá tak mu radši povolím ať mám klid, ale to není pokaždé. Pořád by jen něco kritizivol a když si má poradit sám... Dobře jsi udělala, že jsi mu malého nechala a šla ven, taky bych to občas potřebovala.

Valsi, ty vaky mám. Koupila jsem si je právě kvůli těm oblečkům. Mám je z TV produktu. Můžeš si je objednat přes net nebo si vyhledat nejbližší prodejnu a ušetříš na poštovném. Jsou opravdu fajn, naskládáš tam věci, uzavřeš na boku, odsaješ hadicí od vysavače vzduch a je z toho placka která se ti vejde kamkoliv.

http://www.tvproducts.cz/cz/detail/uklid-a-prani/Vacu-Bags
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 1429  [Dalších 719 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.