Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daniela Králová | 82794 |
|
|
8.3.2009 9:25:13
ahojky při neděli
plyšáci jsou jak živý!!!!Mužik na to koukal a že prej jestli ten ježek taky píchá ![]() .nějak nevím co vařit?včera byla omáčka s masíčkem,ale už jsme to snědli a mě došly nápady.poradíte?? pa |
| Valsi | 82350 |
|
|
7.3.2009 20:26:56
![]() ![]() |
| Valsi | 82350 |
|
|
7.3.2009 20:21:10
Ahoj holky,
dneska jsme byli v Praze v Letnanech na tom veletrhu FOR KIDS...nechala jsem se nalakat clankem na iDnes ![]() Myslela jsem ze tam omrknu neco pro malou ale bylo tam tak neskutecne natriskano ze jsem byla rada ze jsem to prezila ..chvilkama me dav vlacel a nemela jsem sanci se zastavit u nejakeho stanku. Ale koupili jsem male dalsi plysaky ..ty musite videt ...zkusim vyfotit a vlozim fotku ![]() |
| koblajs+víteček 11/07a Adámek | 79664 |
|
|
7.3.2009 18:08:54
Dani.no snad ano.myslela jsem si že to je hodně.tak snad dobrý a bude tam vidět už i
.budu volat v pondělí dr.na ultr.a objednám se. |
| daniela Králová | 82794 |
|
|
7.3.2009 15:12:07
ahojky
Koblajs neboj bude tam jen jedno mimi ![]() .já měla HCG u Dády asi v 6tem týdnu 11000.Mirko kdybych ti měla odnosit,porodit a půl roku se starat o mimi,tak ti ho 100% nevrátím ![]() .s tou laryngitidou je to děsný.už mám teda v lednici čípky Rectodelt-kdyby bylo nejhůř.ale to snad nebude potřeba.a narozky zapijte i za mě![]() ![]() tý jo,jste mě navnadili na ty pytle.my jsem přímo zavalený oblečením. no a už nevím co jsem chtěla,jde na mě spaní,venku je nějaká tma.tak se mějte a ahoj. |
|
|
6.3.2009 18:09:39
Mirko ne já chci jen jedno.dvě už ne.
![]() |
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
6.3.2009 17:19:09
Koblajs, tak to jsem zvědavá
![]() . Teda kámoška měla v 5.tt 10 000hCG a je tam "jen" jedno. Tak přeju, ať to dopadne tak, jak si přeješ .My trošku přemejšlíme o třetím, ale až tak půjde Mišák do školky a Luky do školy. Ale ještě uvidíme. Zatím jsem nezměnila názor na to, že rodit už se mi nechce , tak nechtěla byste tak za tři roky některá mi to odnosit a odrodit ![]() ? Klidně i ten první půlrok bych vám ho nechala a pak bych si ho vzala . Máme už vymyšlený jména-Nikolka a Tomáš, tak uvidíme. Někdy mám naprosto jasno, že dvě stačej ažaž a někdy váhám . Jak říkám-uvidíme.Jinak jsem moc ráda, že se Sebíkovi ulevilo-to jsem zapomněla včera napsat. Bylo mi ho tak líto. Když jsem kojila, tak mi pomáhala po netu paní Mrázková-je to skvělá laktační poradkyně a má i svoje stránky na netu a ta má dvě dětičky a obě mají laryngitidu a vím, že si teda užila. Hlavně je to prý velice vzácné onemocnění a její dětičky to měly obě už v dobu, kdy je kojila . Vždycky mi psala, jak v noci seděla s jedním nebo s druhým u otevřeného okna, aby mohli dýchat. Prý je to velice nebezpečné onemocnění a někdy museli na rychlo do nemocnice, že jim nestačily ani ty léky, co měli doma. V nemocnici jim dali něco silnějšího. Prý se ty děti musí hrozně hlídat. Tak držím Dani ![]() , ať jste na tom co nejlépe ![]() . Ahooojky všichni, ozvu se po víkendu, budem slavit, měli jsme teď s taťkou společně narozky, tak to musíme zapít ![]() . Tak papa |
| Valsi | 82350 |
|
|
6.3.2009 16:31:25
Lucinko,
dekuju za radu ohledne pytlu...koukam ze v usti n.L. maj taky prodejnu tak tam zitra zabehnu a poridim at mam zase misto ve skrini ![]() |
|
|
6.3.2009 15:54:33
Holky tak dneska jsem byla na krvi amám HCg 12 292.to vypadá tak na dvojčata.
![]() ale to si dělám srandu.nevím v pondělí budu volat dr.a objednám se na ultr.tak mi držte palce. jinak moc nedočítám .tak se nezlobte.![]() |
| Lucie+Ondrášek19.11.2007 | 69595 |
|
|
6.3.2009 13:34:36
Ahoj Gabi, tak vidím, že máš doma úplně stejného chlapa jako já. Taky prý malého rozmazluju a všechno mu dovolím, ale on nevidí to, že jsem s ním celý den a když pořád jen a jen kňourá tak mu radši povolím ať mám klid, ale to není pokaždé. Pořád by jen něco kritizivol a když si má poradit sám... Dobře jsi udělala, že jsi mu malého nechala a šla ven, taky bych to občas potřebovala.
Valsi, ty vaky mám. Koupila jsem si je právě kvůli těm oblečkům. Mám je z TV produktu. Můžeš si je objednat přes net nebo si vyhledat nejbližší prodejnu a ušetříš na poštovném. Jsou opravdu fajn, naskládáš tam věci, uzavřeš na boku, odsaješ hadicí od vysavače vzduch a je z toho placka která se ti vejde kamkoliv. http://www.tvproducts.cz/cz/detail/uklid-a-prani/Vacu-Bags |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.