| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 25933  [Dalších 25803 >>]
Zozinka 66370
4.1.2012 13:58:27
teda Kate,tak to už tedy vím,proč tu naší Mišuli taky bolí v noci nožičky..já taky měla za to,že jsou to růstové bolesti...teď to teda delší dobu neměla,ale už několikrát,ale zrovna předevčírem se vzbudila,klepala se úplně a tak brečela,že jí bolí nohy,tak jsme jí dala nurofen,namazala,namasírovala a pak usnula a dobrý..........tak už vím proč,to mě nenapadlo.....jinak to dost podobné u nás,naštěstí dá aspoň ráno kakao,někdy i dva hrnky,takže to je tak 400ml,pak už nutíme a když jí neřeknu tak se nenapije...je to fakt děs..s jídlem jí taky nenutím,ale s pitím mě štve..........
*Kate*+ dve holky 05+08 50403
4.1.2012 13:17:28
zozi, u nás je pití taky unikát. naštěstí teda holky ráno vypijou každá 1/4 litru mlíka, ale pak obvykle až do oběda nepijou nic....pak se teda napijou u oběda a pak často zas do večeře nic. zuza dřív pila krásně, ale zkazila jí ségra, s tou byla potíž odjakživa. takže já nad nima věčně stojím jak dráb, od jídla se nesmí zvednout dokud nevypijou připravené pití. jídlo dojídat nemusí, ale pití dopít musí. včera jsem večer nějak spěchala, lucka nedopila večer no a samozřejmě, že v noci brečela, že jí bolí nohy....ano, když mají málo vody, jedna jak druhá, tak je v noci bolí nohy. říkala mi to mudr, já tomu nevěřila, myslela jsem furt, že jsou to růstové bolesti, ale vypozorovala jsem, že má fakt pravdu. někdy teda brečí i když pijou, ale když pijou blbě, tak brečí natuty. ~q~
Zozinka 66370
4.1.2012 11:41:03
Bochi,na ten projektor se juknu,díky~;)
Zozinka 66370
4.1.2012 11:40:41
Kate,to vypadá skvěle ty hry,to pořídím!!!

a Míša nám teda roste,už od listopadu zase o cm,takže má teš 104cm a váží necelých 16kg,je to samá ruka samá noha,s jídlem zlobí,skoro nic nechce a o pití ani nemluvím ,dostat do ní 1/2l pití za den je výkon!!!a nožku má 36,27/dle boty a výrobce...
Bochi,Davča+Verunka 63832
4.1.2012 9:47:26
no jo no,uvidíme..mně ale příjde,že vůbec nevyrostla..
Váží teda 14,5 a to měla furt těch 11,5 takže přibrala to ano..

Verča tomu teda ve školce moc nedá a hlavně ty jejich porcičky...~a~ hrůza....
4.1.2012 9:38:11
bochi, ty děti se asi nezavděčí, já jsem ze zuzy taky perplex...naše zuza ma nohu 30 (stejně jako prvnacka lucka), měří už přes 110 cm a váží...teď se podržte 24 kg!!!! (luca ma 21kg) když vlezla minulý týden u mámy na váhu, tak jsem myslela, že se skácím ~q~ ale to je zásluha školky, kde jí cpou jak husu na vykrm ~o~ už jsem s nima o tom měla pohovor, v žádném případě jí nesmí přidat víc jak jednou....je sice fajn, že jí chutná a tím pádem je dobrým příkladem pro ostatní děti, které obvykle nejedí skoro nic, ale kvůli tomu přeci nemusí prasknout ~:(

být tebou, tak bych to třeba pro klid duše zkonzultovala s mudr...ale zrovna nohy rostou vyloženě skokově, někdy klidně rok vůbec a pak ti dá tři čísla za sezonu....to je pak záběr pro peněženku ~4~
Bochi,Davča+Verunka 63832
4.1.2012 8:56:45
Holky ahojte
jen nakukuju , a Zozi mám dobrej tip...koupila jsem projektor na malování v Lidlu asi za 350 Kč.Verča maluje každý den.Ona taky zbožňuje malování.Je tam dost obrázků třeba oproti jiným,který jsou třeba vymakanější,ale fakt tady je větší nabídka těch obrázků.~R^

Verča taky dostala moc věcí, vánoce ve znamení koníků~t~~t~~t~
Takže jsem pár věcí nechala na narozky.U nás jsou narozky jasné.Dostane kolo tu 12 tku nebo větší uvidíme jak dosáhne.Zatím má stále asi 95 cm..nechápu to..Už to možná začnu řešit tu její výšku.Ani noha jí nevyrostla od loňska.Nechápu to ale měla 24 v zimě loni a ty jí stále jsou,i přeskáče..~d~ Není to na pováženou????~d~ Divné co???
4.1.2012 8:47:51
Zozi,

tak u nás pokud jde o hry jsme docela vybavení, k narozkám zuza ještě dostane tuhle http://stolni-hry.heureka.cz/mattel-padajici-opicky/recenze/

momentálně u nás vede tahle hra http://deskove-hry.heureka.cz/deti-z-carcassonne/recenze/
ale holky hrajou třeba i karty, klasické prší nebo kvarteto
Zozinka 66370
3.1.2012 21:48:42
Kate..moc díky z postřehy,ještě to tedy zvážím a možná koupím až za rok...já právě už vůbec nevím co kupovat a nechci to jen tak odfláknout...na to pexeso jsem už koukala taky a docela se mi líbilo..přemýšlela jsem nad nějakou stolní hrou,máme jen člobrdo s krtečkem a několik druhů pexesa,to jí dost baví..tak něco takového ještě a pak má petshopáky,tak tend omeček,ale to nevím,nechce se mi za to dávat takový prachy,radši bych něco rozvíjejícího,co má smysl...nevím co mají v té školce,říká,že písmenka a mluví to,když to asi vyndáš,tak to řekne co to je,ale to co jsem našla na netu,tak tvrdila,že není ono..budu muset říct Martinovi,aby to tam vyfotil a juknu na to~t~.........ona je teda fakt vděčná za všechno,hrozně ráma maluje a fakt denně a modeluje...takže dostala i k vánocům dost takových věcí,tak jsem teď vyčerpaná nápadově.....
3.1.2012 21:10:18
a jinak co se týká dárků, tak já už nic kupovat nebudu bo mi tady zbyla dávka od vánoc, jsem to nějak přehnala, tak jsem to nechala na narozeniny ~2~ k vánocům mělo velký úspěch pexeso pro uši http://www.srovnanicen.cz/q/Pexeso%20pro%20u%C5%A1i/?min=162 a taky twister http://stolni-hry.heureka.cz/hasbro-twister/specifikace/#section což je výborná hra, když se sejde víc lidí...akorát to chce, aby si děti nepletly levou a pravou, což byl problém i u školáků...tak nakonec jsme jim napsaly L P na ruce i nohy ~t~
zuza dostane k narozeninám ještě stavebnici na lednici....takové magnety, které se spojují a udělá to velký točící stroj, ale v čechách se to neprodává, mám to z US. a dostane kočárek bo má jen prastaré golfky.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 25933  [Dalších 25803 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.