| *Kate*+ dve holky 05+08 | 50403 |
|
|
3.1.2012 20:41:32
zozi, lucka si hrozne k vanocum přála notebook hello kitty...tak ho teda dostala. ale upřímně, je to pěknej krám. nevím, jestli si to někdy viděla v reálu, ale ten "monitor" je velikosti tak 5x7 cm uprostřed té "obrazovky", která je zobrazovaná na obrázcích a okolo je prostě plast s nějakými obrázky. umí to asi třicet různých her...různé s čísly nebo písmeny nebo i tvary a tak....ale ač tam píšou od pěti let a obvykle je to přeceňované, tak tohle je fakt tak akorát pro tu naší čerstvou školačku, protože to jsou vyloženě početní příklady nebo doplňování písmen do slov...naše zuza to teda nedá ani náhodou a to zná vlastně celou abecedu i všechny písmena, ale počítat umí jestli do pěti a čist vůbec, maximálně se podepíše. jestli jiné od jiných značek dělají jiné věci, tak to nevím.
pokud jde o hry, tak u nás se hodně osvědčilo tohle. http://www.alza.cz/genius-heeha-300-2-5-tft-30-her-d187769.htm zuza to dostala v létě k svátku, lucka už to má delší dobu. hrajou si s tím když někam jedeme autem nebo v MHD, doma to mají zakázané resp. omezované. jsou na tom klasické hry arkády, bombičky, bludiště, sudoku a tak...takové ty základní hry. |
| Zozinka | 66370 |
|
|
3.1.2012 19:03:43
ahojky....¨
tak už tu jsou zase další narozeniny našich lednáčků...co plánujete kupovat?já jsem nějak po těch Vánocích bez nápadu...jediné co mě napadlo je nějaký notebook..viděla jsem trojjazyčný,už to vypadá lépe než ty klasický malý,je to teda od 5let,ale Míšu hrozně baví písmenka a číslice a podobně,tak nevím jestli do toho jít?nemáte někdo něco podobného? |
| Zozinka | 66370 |
|
|
31.12.2011 23:03:23
Bochi,hospitalizovaný jsme byli až 25.12,ale horečkoval už toho 24.12..ale i tak to bylo na prd...ale mohlo být hůř,tohle se dalo vydržet
|
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
31.12.2011 14:42:35
Zdravím ještě z práce,ale už poslední den...
Zozinko na štědrý den v nemocnici no to je teda pech.Snad už ale máte vybraáno a budete všichni Okej. ![]() Marti to tě obdivuju, s tím řízením.Já furt koketujus myšlenkou na řidičák taky.Jenže narozdíl od Tebe já ho nikdy neměla a jak nevidím na jedno oko,se trošku bojím,že nebudu mít ten rozhled. ![]() Nám se nemoci taky nevynuly.Verča začala naštěstí jen s rýmou a troškou kašle.Dopuju jí dost vitamíny.Já jsem odpadla 23,to mi bylo dooost blbě,příprava salátu a všeho ostatního bylo hrozný.Ale zvládla jsem to.I pak první i druhý svátek ván.v práci.Nakonec se rýma nevyhnula ani Davčovi,kterej lehnul a snad už dnes bude Ok. Všem přejeme samozřejmě zdraví jak Vám tak dětem a lásku do Nového roku 2012! |
| Zozinka | 66370 |
|
|
31.12.2011 9:25:44
Kozovko.také přejeme ať už jste všichni v pořádku a k řízení moc gratuluju,já se pořád jen chystám,ale hned na jaře už musím,Vítek bude už větší,bude moc mamka trochu dýl pohlídat a já se na to musím vrhnout...takže už vím co si dám za předsevzetí...jinak si žádná nedávám,ale tohle udělám výjimku
![]() jinak všem přeji do nového roku hlavně zdraví,tak štěstí,lásku a ať se vám všem jen a jen daří....krásně oslavte Silvestra..my letos budeme poprvé sami doma jen s dětma..a ani mi to nějak nevadí ,aspoň bude klid![]() |
|
|
30.12.2011 22:59:59
Kozovko, blahopřeju k řízení ! Tobě se to asi obzvlášť hodí, když to máte všude z ruky ! Paráda....obdivuju ty, co začnou jezdit s dětma, já už bych to asi nedala. měla jsem stažený zadek i bez nich
![]() |
| Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 | 56775 |
|
|
29.12.2011 19:44:18
Také se připojuji ať uř je jen lépe............
My se bohužel také potýkáme přes svátky s nemocema.........ani jsme nemohli jet za dědou do jížních čech :-( Verča začala už 25.12 dráždivým kašlem,pak 27.12 už v noci i 39°C a sem tam stěžovala na uši...včra byla perná noc a bolely jí obě dvě uši,ale ustáli jsme to bez pohotovosti. Dnes už se rozjížíd super rýma,kalšlu už také obstojně.............a manžel jen raději k dr....(ona má ještě k tomu 13.1 odjet na týdne na ŠVP lyžák...)...takže dostala antibiotika Duomox a CR z krve měla 45. ![]() ![]() Antiboitika má do příští středy pak se uvidí.......a to má ještě před odjezdem na školu v př. 2 dny v pá a v po plavcký kurz..........tak to jí ai nedám Tomášek nám už asi víc jak týden super rýmuje,ale je zatím bez teplot...a ani moc nekašle. Měli jsme plány jak budem jezdit aspoň na zimák.........Verča dostala hlemu a brusle.tak má utrum........... JInak já se musím pochlubit ........asi cca 2 měsíce po 10letech jsem opět oprášila řidičské zkušenosti....a konečně řídím.............mám automat tak to jde skoro samo.![]() ![]() |
| Evík+2 | 78691 |
|
|
29.12.2011 17:00:16
Téda Zozinko, aby toho nebylo málo ještě trable s babičkou. Tak vám přeji stejně jako Kate, aby jste tu smůlu měli už vybranou a bylo jen dobře
![]() ![]() |
|
|
29.12.2011 13:50:28
Zozi, no máte teda teď veselo
tak držím pěsti, ať je to teď nadlouho poslední problém a do Nového roku všem hlavně hodně zdraví, bez toho to stojí za prd ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
29.12.2011 11:09:21
Eviku,mo děkuji...no štědrý den jsmeještě zvládli,ale už to bylo s teplotou,tak to bylo takové ne úplně ono...a jinak se pak moje mamka starala o babičku a Martin o Míšu...ještě navíc měla babi docela tu neděli průjem a mamka s přebalováním nemá zkušenosti,ale zvládla to.poradila jsem jí pak po telefonu jak na to,aby to šlo líp
![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.