| Evík+2 | 78691 |
|
|
29.12.2011 10:12:48
Zozi bobek malý, přeji ať už je líp
![]() A jak jste pořešili svátky? |
| Zozinka | 66370 |
|
|
28.12.2011 17:09:45
ahojky,zdravím vás všechny...¨
tak jsme Vánoce prožili s nemocí a v nemocnici....od 23.byl Víteček mrzutý,uplakaný,na štědrý den dostal teploty,v noci to lezlo pořád výš a ráno jsme radši jeli na pohotovost a už si nás tam nechali..má zánět moč.cest,atb do žíly,infuzi,no bylo toho dost..dnes nás pustili domů,máme atb v sirupu a doufám,že už bude jen dobře....takže všem přeji do nového roku hlavně pevné zdravíčko,nad to prostě není... |
| Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 | 56775 |
|
|
24.12.2011 16:41:57
Když zazní vánoční zvonečky, Ježíšek přichází a dárečky. Ať k nim každý také sštěstí,zdraví,lásku dostane.
A ať s námi v Novém roce stále zustane! Hodně dárku pod stromečkem všem ledňáčkům a jejich rodínám......přeje Martina + Mirek + Verča a Tomášek |
| ali + 2 | 85392 |
|
|
24.12.2011 11:49:20
Všem ledňáčkům chci s Nelinkou a Kubíkem popřát krásné vánoce, hlavně hodně zdraví a ať si všichni užijete večer s rozzářenýma očkama
![]() ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
24.12.2011 10:50:20
tké se připojujeme a přejeme všem krásné Vánoce,v novém roce hlavně pevné zdravíčko,také štěstí,lásku a pohodu.
|
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
23.12.2011 20:15:33
Všem maminkám ledňáčků, ledňáčkům a jejich sourozencům a všem blízkým požehnané Vánoce a do roku 2012 hlavně to zdraví a lásku,Tereza a kluci
|
| Evík+2 | 78691 |
|
|
23.12.2011 19:05:14
Krásné prožití vánočních svátků, hodně štěstí, zdraví v roce 2012 a všem ledňáčkům krásné narozeniny
![]() ![]() ![]() |
| Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
|
|
23.12.2011 15:57:29
tak vam jdu....
TAKY popřat krásne svátky hodně pohody,pod stromečkem spusty spokojených úsměvů a vstup do noveho roku at je pravou nohou!!!! miu je zdrava spokojena držkata a ja hubnu až mam z toho nerva a včera jsem se rozbrečela před zrcadlem jak jsem nechutně vychrtla.......dala jsem si za ukol přes svátky přibrat tak snad se zadaří!!!!! taky lednačkům co slavili slaví a slavit budou ty jejich 4.narozeniny moooc štěstíčka a zdravíčka!!!! ![]() ![]() ![]() |
| *Kate*+ dve holky 05+08 | 50403 |
|
|
20.12.2011 13:39:06
Zozi, tak to je bezva, že má malá sádru dole ? nebolí jí to ? už o tom ani neví, co ?
Bochi...jaktože máš teď přes vánoce furt práci ? Pěkná otrava, co :-( Já mám od pátku volno, mezi svátky se tu den dva ukážu, ale nemíním to přehánět. Manžel má volno celé svátky, takže to nemusím řešit. U nás je už odbytá většina večírků, besídek a výstav, ve St má lucka poslední školní besídku a bude klid. Letos toho bylo fakt moc. Dárky už mám pohromadě, odhodlávám se, že to dneska zabalím, což nesnáším. Měli jsme v plánu jet před vánoci na víkend lyžovat, ale sněhové podmínky byly tak špatné, že jsme to nakonec vzdali a snad to klapne aspoň mezi svátky. Aspoň jsme zkusili bruslení, tak to bylo fajn. Zuza se šmajdala na kačenkách, ale hrozně ségře záviděla normální brusle a taky je nutně chce, tak příště jí je asi zkušebně půjčíme ![]() |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
19.12.2011 15:23:27
Ahoj rodinky,
tak jak probíhá příprava na ježíška? Zozi to je hrozný jak to letí...tři měsíce Nedávno jsi tu psala,jak nevíš,zda Michalka nebude žárlit až se malý narodí.Já okna také nemyla..prdím na to,fakt se nemá smysl stresovat.Umeju je na jaře. ![]() Dárky ještě nemám všechny..mám jen pro děti.Zítra mám naposledy noční a pak mi začíná šňůra od 25.týho..mimo 28 a 29 jsem v práci včetně silvestra každý den.Snad to nějak uteče. Cukrovíčko jsem upekla a víc než přes půlku mi normálně rodinka stačila sežrat. ![]() Všem Vám přeji pohodové a šťastné vánoce.Dětičkám hodně dárečků a radosti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.