| hajaja2 | 65408 |
|
|
22.11.2011 8:40:25
ahojda holky,
teda Zozi, co to čtu? Přeju Michalce brzké uzdravení a ať jí ručička moc nebolí... to je teda děsný v tý nemocnici, to snad ani není možný!!!! neskutečný... smutný... a teda mě to pořádně rozpumpovalo... taky začínáme pomalu chytat vánoční náladu, ale hodně pozvolna... teď jsme byli skoro 14 dní u mamky a bylo to teda docela náročný, mamka pořád v práci, já v "cizím" prostředí na děti a psa (mamčinýho) úplně sama a k tomu denní starost o prababičku a Bětka s kašlem a rýmou jako trám... no jsme ráda, že jsem zase doma ![]() ![]() nestály svět dali jme za ně 450 kaček a Jenda se moc těší až je prubne na ledě...Bětuška oslavila roček - má 8900 kg, 74 cenťáků a je teda fakt šikovná, sama chodí, dokáže bez pomoci vylézt na docela vysokou klouzačku a sjet dolů, miluje knížky a je to vůbec pěkný číslo ![]() Soni - nazdáááár!!! držím palce, aby to v nové práci klaplo líp než v té předchozí... Kate - jo brusličky už jsme koupili, naježili jsme si je předčasně už celá rodina... o víkendu jsme je chtěli jít prubnout, ale bohužel nám to nevyšlo, tak snad tento víkend to dopadne. Koupili jsme mu klasické klukovské jako kanady, Jenda z nich byl nadšený, doma v nich pořád s chráničema ostří pochodoval a docela v pohodě držel balanc, ale jasný na ledu to bude jiný ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nestály svět dali jme za ně 450 kaček a Jenda se moc těší až je prubne na ledě... |
| muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
|
|
22.11.2011 7:20:31
Pro Michalku od Vojty:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tohle jí vybral, ještě jsem si museli vygooglit co je to sádra .Holky, už mě to chytá, chodím obhlížet dárky do skříně, jdu zadělat na perníčky, motám věnce, pomalu zdobím..Dokonce už jsem si jednou k vánočnímu zdobení pustila koledy .Ještě k tipům na dárky -u nás Vojta dostane malé kanady a pak ještě jako tip přidávám nějaké hry od smartgames.Teda ještě je nemáme vyzkoušené, zatím přinese Ježíšek tuhle: http://bukanyr.eu/hry/1466-mindok-smart-zahadny-hrad-8595558300518.html a ještě nás čeká tahle od Granny: http://bukanyr.eu/hry/2435-granna-zajic-v-pytli-5900221020519.html Jinak kupujeme kuličkodráhu, plastovou od Leny za pár korun, Vojta si ji ve školce oblíbil. A z dopisu kluků Ježíškovi - kuchařské čepice a dětské čelovky a Vojtu už od léta drží hrady-sjezdili jsme v okolí i na dovolených co šlo, tak nesmí chybět pod stromečkem.To je jeho největší přání. |
| Zozinka | 66370 |
|
|
21.11.2011 20:37:11
ahojky...
tak dnes jsme byli na kontrole.kostičky jsou ve správné poloze,na tu dlahu jí natočili sádru a za týden znovu kontrola...ta odlehčená sádra jí nejde,protože kdyby tohle sundavali,mohli by s tím pohnout..takže to má stále až po rameno..ale je statečná |
| Zozinka | 66370 |
|
|
21.11.2011 20:37:11
ahojky...
tak dnes jsme byli na kontrole.kostičky jsou ve správné poloze,na tu dlahu jí natočili sádru a za týden znovu kontrola...ta odlehčená sádra jí nejde,protože kdyby tohle sundavali,mohli by s tím pohnout..takže to má stále až po rameno..ale je statečná |
| Zozinka | 66370 |
|
|
20.11.2011 19:52:28
ahojky
Michalka je skvělá,ručička bolí ,když už končí účinek Nurofenu,dáváme to po 6h,zatím..snad to bdue lepší...zítra jdeme na kontrolu tak uvidíme jak dál... Bochi...no vidíš,to bych tak nějak ymslela,že by mohlo být,zeptat se event.té maminky,která už na pokoji je jestli jí nevadí tatínek s dítětem a ne automaticky,že tam být nemůže ještě navíc ,když ten pokoj byl prázdný....je to děsný...... |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
20.11.2011 8:33:17
Ahojky maminy,
Zozinko doufám,že se Michalka už z té bolesti dostala.Šmudlinka malá,to si teda "užila" ![]() ![]() Taky mi to příjde jako diskriminace otců(co kdyžby žil jen otec s dítětem,tudíž by zastával práva jako matka... nechápu...)No bože ,tak by to pak řešili,kdyžby na druhou postel měla dorazit nějaká jiná mamina. Snad by to přežili ne? ![]() Je fakt,že já když byla loni se švárou v Jindřicháči na těch mandlích,dostali jsme stejný pokoj.jak jsme si přáli kvůli dětem.Každý si myslel, že jsme manželé a děti sourozenci,ale jak jsme vyplňovali papíry,tak se zarazili a sestra hned přilítla,s tím,že když nejsme manželé,jestli nám to nevadí,být na pokoji společně..tak jsme jí ujistili že jsme rodina. ![]() |
|
|
18.11.2011 12:40:03
Zozinko, normální mi to teda vůbec nepřijde, nechápu, proč máma nebo babička ano a tatínek ne.To teda nevím.Ale co už, máte Michalku doma, tak hlavně ať ji to moc nebolí a brzy se ruka zahojí!
![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
18.11.2011 9:18:35
takže Martin nakonec přijel v 23.15 domů,Michalka spinkala a byla pod dohleden sestřičky,která na ní koukala přes sklo na ten pokojíček,takže si odfrknul a odjel tam zase v 5.30..Michalka byla prý úplně v pohodě,jen jí to dost bolí,ale to se dalo čekat......momentálně čekají na papíry a jedou domů........
|
| Zozinka | 66370 |
|
|
18.11.2011 9:17:10
holky,děkuju...už čekají na papíry a jedou domů...
ručička bude určitě v pořádku,věřím,že to udělali dobře,měl to dělat primář a toho znám,je dobrý a přesně jak píšeš,Kate,jsou to mladé ksoti,to se dobře hojí.... Muffy...jj,vytočená jsem taky a ještě těď to nechápu,já jim pořád nerozumněla jak to myslí,asi si mysleli,že jsem debil,ale já fakt nejdřív nepochopila,že on tam s ní nemůže být na tom pokoji co jsou děti s rodičema...mohla by babička,ale on jako chlap ne....a Michalka,když jsem tam nemohla být já,tak chtěla tatínka......jsem z hoto taky ještě úplně vedle.....a zajímalo by mě jestli je to jen u nás v nemocnici nebo jinde???? |
|
|
18.11.2011 8:53:03
Zozinko, tak to je nepříjemné. Je mi mooooc Michalky líto a teda i Tebe, protože nemůžeš s Michalkou být.Jsem ovšem neskutečně vytočená z toho co píšeš.Chápu to jen v jednom jediném případě, pokud by přišlo dítě s maminkou a ještě bylo kojené.Jinak naprosto netuším, proč by tam mohla být přednostně maminka před tatínkem.Počkej, někde vyštrachám jeden odkaz.A tedy držím pěsti, ať vše dobře dopadne.
Sama se sebou nechám často, lidově řečeno,"vorat".Ale jak jde o děti, jsem asertivní až nepříjemně ![]() http://www.nspka.cz/cs/pacient/charta-prav-hospitalizovanych-deti.html Na ostatní bude reagovat později, momentálně odjíždíme.Ale zahlédla jsem ikonky, které tu už opravdu dlouho nebyly ![]() Ahoj všem,T |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.