| *Kate*+ dve holky 05+08 | 50403 |
|
|
18.11.2011 8:29:07
Zozi, chuděra malá, moc držím pěsti, aby byla brzy doma a zahojilo se jí to bez následků....ale děti jsou takové hodně pružné a brzy se uzdravující...kamarádovo syn měl tuhle sádru na noze a za tři týdny všechno OK a to ho taky operovali....já stará baba měla sádru dva měsíce
![]() ![]() ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
17.11.2011 22:38:19
Ahojky...
Michalku máme právě po operaci ručičky.odpoledne se jí zvrtla nožička a upadla na ručičku nešťastně a má zlomené obě kostičky.museli jí to v narkoze reponovat a naštěstí nemuseli dát drátky.,má sádru.už se probudila z narkozy,spí,ale probouzí se prý,asi to přichází k sobě.Martin tam s ní je a pro mě je nejhorší,že jsem doma...on jako tatínek tam být může,ale jen sedět na židli u ní,prtože na pokoj s lůžkem má nárok jen maminka.prý kdyby přijali neějkou maminku s dítětem tak by tam nemohli být spolu..nechápu to,ale nic s tím neudělám...měli by je ráno po vizitě pustit domů........achjooooooo my trampolínu chystáme taky..ale tu mesší,aby se vešla i domů ![]() |
|
|
15.11.2011 20:38:43
jo a síť je za pružinama, nikdy jsem neviděla, že by byla před nima. je to fakt hodně bezpečný, za dva roky tam nikdy nikomu noha nevjela a síť je pevná, takže i nárazy pubertáků v pohodě přestála.
|
|
|
15.11.2011 20:36:51
ahoj soni,
to je dost, že ses ozvala! snad nová práce dopadne líp jak ta první, nemá cenu se trápit, super,žes sebrala odvahu a odešla jsi ! můžu tě uklidnit, u nás taky neštovice furt nic, tak jsem zvědavá kdy to holky lapnou, nepochybuju, že v nejmíň vhodný okamžik ![]() k trampolínám.....máme od téhle firmy tu velkou http://www.megatrampoliny.cz/ má to všechno včetně toho modrého na péra. nezvedá se to, bo to je každých co já vím 20cm dole přivázané, takže to tam je docela na fest. k velikosti...určitě stačí i ta 3,7m, mají ji sousedi a je to OK. já po pobytu na chirurgii, kde byly děti s úrazy na trampolínách holky docela hodně hlídám a nutím, aby každá skákala na své polovině a nelezla k té druhé bo nejhorší úrazy jsou když jeden spadne na druhého, sám sobě člověk tolik neublíží. takže pokud si rozhodnutá pouštět tam děti po jednom nebo je ostře dozorovat, tak menší v pohodě stačí, pokud chceš mít víc klidu, tak větší dává víc místa a menší šanci, že na sebe skočí....osobně bych teda hlasovala za tu větší, pokud na to máte místo...cenový rozdíl je minimální. pokud k tomu budeš chtít něco vědět, tak se ozvi. máme jí druhou sezonu, vypadá pořád OK, jediné co pomalu odchází jsou právě ty uvazovací gumičky bo jsou to prostě obyč gumky a venku na dešti to trpí....na zimu trampolínu skládáme, necháváme venku jen ten kovový kruh. |
| sonica + TŘI kluci | 14176 |
|
|
15.11.2011 17:44:18
ahoj holky,
po strááášně dlouhé době jsem nakoukla a jsu překvapená, že to zde dokonce trošku žije. chtěla bych vám toho tolik napsát, že ani nevím kde začít. ![]() tak třeba ode mě. Od března jsem pracovala v jedné firmě, ale vydržela jsem to jen půl roku. Byla jsem tam od rána do večera, šéfová byla děsná, byla jsem z ní úplně psycho a ve stresu. Tak jsem si řekla, že to nemám zapotřebí a dala jsem výpověď. Teď jsem třetí měsíc doma a od prosince znovu nastupuju do nov=é práce. Ani nevím jestli se mám těšit. Mám strach jak to zase dopadne. Ale snad dobře. Musí.... ![]() ![]() Benýto chodí do školky, líbí se mu tam. Teď byl 14 dní doma - s neštovicama!!!! Hurááááááá! Konečně je dostal ve školce. Nakazil Teodora - ještě že , ten už má 10let a bála jsem se, aby to v tomto věku pak neměl horší. Metoděj zatím nic, ale doufám, že neodolá a dostane je taky. Vánoce furt řeším a ješt+ stále nemám žádný dárky. ![]() KATE - prosímtě chcu koupit klukům pod stromek trampolínu na zahradu. Vybírám a vím, že ji máte doma. Máte tu ochranou síť před těma pružinama nebo až za?? nezvedá se vám ten modrý pás co chrání ty pružiny?? aby tam klukům nezajela noha. a myslíš, že by stačila velikost 3,70m? Děkuji za info!!!!!!! zatím ahoj, určo se zase ozvu!!! |
| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
14.11.2011 13:22:10
aha..díky Kate,dnes jsem byla v tesku s Verčou..ještě jse m ji do školky nedala..no když nemusím a jsem doma.
V hračkářství měli takovejch blbin..těch křečků a jinejch zvířat,že vůbec nevím co.Chce vše Nejvíc mě zaujal kůň asi okolo 1500 co řehtá a hýbe hlavou..pak mají i kočky a psy co něco podobného dělají.Ale otázka je jak dlouho to bude její miláček,než to odloží,jestli to má smysl.No něco vymyslet musím.Nějakou asi i barbínu. Tchyně koupila,objednala přes net nějaký tancující koberec,Davča to zkoušel,aa prý je to děsně těžké,takže to dostanem jako rodina.Pro Verču to prý moc není. ![]() |
|
|
14.11.2011 10:35:16
hajajo....vy chcete jendovi kupovat zimní nebo kolečkové brusle ? my máme pro zuzu zimní takové ty kačenky a kolečkové určitě ještě příští rok ne, když vidím jak se na nich klátí lucka, tak jí nechám ještě rok bez bruslí. ona teď stejně miluje kolo, furt hučí, že chce jezdit, ale je blbý, že je odpoledne brzy tma, takže přes týden moc nestíháme. navíc mi přijde na kolo docela zima...no ale stejně jsem jí o víkendu vzala chvíli. já si brala koloběžku a zuza kolo. pěšky jí nedohoním
![]() zozi...se školkou mám stejnou zkušenost. když dítě chodí nepřetržitě, tak není problém, ale jak je pauza, tak je z toho špatné..... bochi...zhu zhu křečky máme doma i s nějakým domem a bludištěm a podobnýma blbostma. když se s ním pohne nebo zmáčkne, tak to začne pískat a tak jako brebentit a jezdit, dělá to nějakou chvíli a pak přestane a je třeba se ho zase dotknout nebo tak. každý ten křeček má svoje zvukové projevy, takže se od sebe rozeznají i podle zvuku, každý taky dělá trochu jiné věci. holky si s tím sem tam hrajou, ale že by to byl nějaký hit, tak to ne. |
|
|
12.11.2011 8:27:23
Dodatečně všechno nejlepší Bětulinko...
![]() ![]() ![]() ..jsme jí ani neviděly ,je mi to líto..jsem si dnes zrovna vzpomněla ,jak jsme spolu byly na Hostivařský procházce,u toho rybníka plnýho kaprů...nebo na Gutovce..chjo..nějak není čas. |
|
|
12.11.2011 8:23:50
Ahoj,
no konečně to tu trošku žije ![]() ![]() ![]() ![]() Já právě koukám na ty vánoční dárečky a vůbec nevím,co jsou to ty skákací opičky nikde to nemůžu najít.To je hra na pc,nebo hra stolní,nebo jsou to postavičky?????se mi nesmějte no. ![]() Taky nevím,ty morčátka zhuzhu pets nebo co, to něco dělá? máte už doma?hýbe se to nebo tak? Stejně asi skončíme u nějakýho miminka nebo zas u koníčků,my little ponny,po nich žádná holčička vaše netouží? Veru je z nich divá.Sama si na youtube hledá různý reklamy,nebo příběhy.Včera si jí odvezla tchyně,sebou protože jsem celý víkend v práci, a kluci fotbalujou.Ale už večer volala,že jí prý bolí ucho..zkoušela rozehnat studeným obkladem a tak uvidím dnes.To by ještě scházelo. ![]() Já teda zatím nijaké otrkání co se týká pobytu ve školce/nemocnost nevidím.Před měs.ATb, ted zas ten šílenej chrchlák.. Achjo.No tak jsem se vypsala a pište za s někdo jiný ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
11.11.2011 22:07:14
jé,trochu se to zase rozjíždí
![]() Petruško,návštěva byla super,Michalka se ptala kdy zase přijedete,když jste odjížděly ...a jinak,víš,co bude dobře,dej jen na sebe![]() Hajajo..koukala jsem na fotky,Bětuška je úžasná a Jeník taky,jsou super ..školka u nás lepší,tenhle týden už neplakala,byla teď 14dní v kuse tak to snad bude na dobré cestě,hlavně ať není zase marod.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.