| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 25933  [Dalších 25743 >>]
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
11.11.2011 11:54:19
Ahojik
tak u nas vanoce jsou znakem koni,takze koukame porad na kone v kae forme to koupit,plastelinu cukrarnu by taky chtela ale jinak nevim,mela jsme v planu ji koupit ten detsky nootebok,ma ho jedna jeji kamaradka bavi ji to ale nakonec jsme s manzou rekli ze kdyz ma potrebu koni tak notas pocka do pristiho roku anebo k narozeninam!!!

knizky~b~ no tech mame prave pozehnane,ji stale bere moc kocarek a mimino,takze vlastne k hrani ji nic nechybi~;)obcas rekne ze by chtela chovat sestricku ale to nevim jakou~d~~t~no jo no je to tady kdy potrebuje a zase maminka nejak stratila ten matersky pud ale snad se vrati!!~d~

jinak k praci a Zdenicce jo to si pis ze mam pocit ze nic nestiham ,delam na 3smeny kolikrat jdu 7nocnich a pak zjistim po 14dnech ze jsme nemela uz druhy vikend volno a posledni dobou vlastne jsme nemela 2 esice v kuse volno,ted teda maodim uz 3 tyden ,opet s mocakem jak jinak!a nejak se nudim,asi uz neumim si uzivat lenoseni!!!~a~prace me pohltila~8~

miu je zdrava zatim ,snad ten lonsky rok stacil a dostala do sebe imunitu ,jinak skolka ,Miu je vzdy mezi oprvnima,kolikrat me budi at stavame ze chce uz jit,v ut.jsem byla lina vstavat bolela me hlava aze si ji necham doma a ona ,maminko sice mi bude smutno po obe ale detem by se po me styskalo a chci jit za nima ..no tak udelat jsme ji to nemohla a musela vstat.
Takze jsem stastna ze je tam rada a je docela i oblibena hlavne mezi klukama ~m~

byli jsme se podivat za Zozinkou,Misulou a hlavne Viteckem je to kouzelny chlapecek ~s~a taak hodny~s~pohostila nas do sytosti a ted si uvedomuji kato ze jsem ti ani nepisal jak jsme dojeli~t~~t~~t~~t~no dobre jak jinak ze ,vzdyt vis ta moje hlava dirava a nebo?plnnna??

to je roman achjo to je to z ty nudy!
drz te se nemarod te a zase nekdy ~3~
hajaja2 65408
11.11.2011 9:15:08
krásný den kočky,

tak jsem dočetla pár stránek znovu oživlé diskuze ~:-D tak mi to nedá se taky aspoň trochu nezapojit.

U nás se teď oslavili první Bětuščiny narozeniny, příští týden má svátek, pak Mikuláš, Vánoce, Jeník narozeniny... heh asi si na ty dárky budu muset pořídit tiskárnu ~t~~t~~t~~t~

k Vánocům jsme jim koupili kuchyňku, protože oba neustále vaří a ještě chci dopořídit nějaké nádobíčko a ovozel... mám pro ně hrací klasiku - kloboučku hop, knížku Krysáci bo Jeník miluje ten večerníček, ale ještě nějaké knížky dopořídíme. Kuličkovou dráhu mám taky v merku a pak má fantazie končí... ale ono to nějak dopadne... Jenda navíc miluje piráty, takže mám pro něj triko a povlečení s pirátama, což je mi ale jasné, že ve výsledku tak neocení... naprosto netuším co pro tu naší cácorku... malou panenku a první pidi kočárek dostala k narozkám, ale nejvíc jí stejně baví auta ~t~~t~

na hory taky chceme jet, ale uvidíme, jak to ještě dopadne, snad aspoň na pár dní ano...
jinak k narozkám Jenda dostane kolo a o bruslích taky uvažujeme, protože ten živel se musí někde sportovně vybíjet, jinak je to s ním k zešílení, ale jinak je to miláček, za to Bětuška je pěknej raubíř... začala si procházet prvním obdobím vzdoru a je to teda masakr, co bude vyvádět až bude starší - heh... tohle s Jendou neznám, on byl sice vždycky živel, ale takovéhle záchvaty vzteku snad nikdy neměl...

jinak ťukám výraznější nemoci se nám zatím vyhýbají, až na nějaký ten kašlík či rýmu, ale to je myslím naprosto normální...

mějte se prímově a páček!!! ~3~~3~~3~
*Kate*+ dve holky 05+08 50403
10.11.2011 23:00:58
když si chceme vyrazit, tak s dětma. sami neexistuje. prostě to nejde. možná to zruinuje naše manželství,možná by bylo zruinované i tak ~t~ a možná to přesto všechno všichni a spolu přežijeme.
řeknu to tak, řeším zásadnější problémy než jak si vyrazit s manželem....třeba jak se dostat na třídní schůzky obou dvou, když je tam vzít nemůžu, školka večer nefunguje a manžel je mimo republiku....nebo jak to pořešit, když mají školáci každý měsíc prázdniny a k dovršení efektu má v tu dobu pro jistotu zavřeno i školka bo je v budově školy...ovšem na příměstský tábor mi tříleté dítě hned tak někde nevezmou ~:(
o radostech typu nemoc se ani nezmiňuju.....

když na mě padne splín, tak si pořád říkám, že to je dočasné a že musíme ještě pět šest let nějak přežít ~f~ ale na druhou stranu se na tu dobu netěším bo naše holky jsou naprosto skvělé a já jsem s nima hrozně ráda a strašně si je užívám a bude mi líto až už o to nebudou stát ~n~
zdenula78+Ráďa06/05+Vanda01/08 61826
10.11.2011 20:20:43
Kate, to víš, že sem si na vás "bezbabiček" vzpomněla, obdivuju, jak to děláte. Co když si chcete s manželem někam vyrazit - sami?
10.11.2011 20:13:28
zdeni, tip na obchod nedám, protože já to nakupovala snad na deseti různých. obvykle vybírám takové,kde je možnost osobně vyzvednout někde v centru prahy a přes poledne tam zaběhnu. doručovatelé mě doma nezastihnou a na poštu s těma opicema zvědavejma taky nemůžu.

buď ráda, že máš aspoň babičky a věnuj tichou vzpomínku nám, kterým nehlídá nikdo. teda nikdo, máma hlídala holky přes prázdniny pět dní. poprvé v životě a byly u nás doma, abych je nafasovala hned po příchodu z práce. ~d~ ale mě to vlastně ani nevadí, aspoň mi nikdo nekrafe do výchovy, to bych nesla asi dost těžce ~j~
10.11.2011 19:28:15
Ahoj,
dnes návrat ze zaměstnání skoro v 18 hod. - třídní schůzky. Manžel na turnaji ve stolním tenise, ještě že máme babičky.~;)

Kate, mohla bys mi doporučit nějaký dobrý internetový obchod s hračkami? Já už snad nemám chuť nakupovat ani v kamenném obchodě.

Brusle bychom chtěli pro děti taky "štelovací". Prý jsou dokonce i takové, kde se dá nůž vyměnit za kolečka - tudíž celoroční záležitost.
Máte tip?
Bochi,Davča+Verunka 63832
10.11.2011 15:34:08
Ahoj Zdeni
no my jsme rodina lyžařů a to teda dost aktivních..ale zas moc nebruslíme.Já naposledy snad na ekonomce..kluk ani nevím,kdy..a manžel taky ne.Verču jsem ještě nezkoušela dávat..vzhledem k naší neaktivitě~;)~t~

Jinak se připojuju do klubu nestíhaček~t~ Je to tak,že bych se fakt vrátila na zlatou mateřskou.Nic nestíhám..Momentálně jsem z tohodle týdne např doma jen dnešek a včerejšek.A to je Verča marod..tak lítám kolem ní a stejně nic jiného nicmoc nestihnu.A to jsem si chtěla zajít na cvičení.Naposledy jsem byla snad v září.~d~Před tím já nemocná ted ona..furt něco.
A dárky vánoční asi taky budu kupovat 23týho.Nejenže není čas,ale klasicky ani prachy.~n~~n~.Máme zamluvený v lednu hory,tak doufám,že na ty aspoň bude.To si totiž nedovedu představit bez týdnu na horách zimu.Nějak je stále hůře a hůře.Pociťujete to taky????~7~
Já nevím,jak to kdo dělá,ale my snad všechny prachy dáme za jídlo..Fakt ani nechodíme nikam jako do hospody ,kina atak.
No tak jsem si postěžovala..
Zozinka 66370
10.11.2011 12:06:43
Zdeni,ahooj...

Kate,jj,chápu tvé požadavky na brusle~R^..já osobně na dívčích se zoubkama nikdy moc nebruslila,spíš a mnohem radši na klučičích kanadách..ty zoubky mi tam prostě vadili a nevím ani k čemu tam vlastně jsou..chápu u krasobruslení,ale jinak?

Míša taky samozřejmě věří na ježíška a taky musím špekulovat jak to udělat,abych pořídila a ona nic neviděla..hlavně se teď pořádně nikam nedostanu..takže něco přes net a něco se domluvím s mamkou a až bude Míša u nich,tak vyraíme pořídit...a otázka je pak taky jestli seženu co chci...

jinak na poště jsem včera už pořídila,ale u první přepážky penízce na kase neměla a naštěstí u druhé už ano.~R^no příště půjdu až 2 nebo 3 den.dnes Martin odjíždí pryč do zítřeka,pak víken ,dostala bych se až asi v úterý a potřebovala jsem zase zaplatit něco já,tak jsem musela takhle lítat..příště to nechám na později...včera už bylo na poště prázdno..~t~

10.11.2011 11:17:17
Ahoj Zdeni,

to je dost, že se taky někdy ozveš ! já chci taky koupit brusle...teda pro tu starší. přes léto se naučila na inlinech, tak bych myslela, že by mohla taky zvládnout led....ale furt váhám jaké koupit. všechny moudré matky radí klasické krasobruslařské, ale ty jsou jednak nerostoucí, jednak mají zoubky, což já nechci, aby se naučila jezdit jako ty slepice co se odráží zoubkama a hlavně je v nich prostě zima....my většinou bruslíme někde venku. takže asi sháním šněrovací, ale s možností roztažení velikostí a hlavně s pořádnou teplou botičkou.....nevím, jestli si moc nevymýšlím.

S tím (ne)stíháním to aspoň u mě není tak horké. chodím do práce na šest hodin, takže jsem pro holky ve tři hodiny a máme odpoledne volno. Pravda, tři dny v týdnu jsou odpoledne zabitá kroužkama, ale to se nedá nic dělat. já v době kroužků jezdím nakoupit nebo něco zařídit. Každopádně ale čas děsně letí, zrovna dneska jsem si říkala, že není možné, že je už Čt, tipla bych si maximálně úterý :-)

vánoce řeším bo holky veří na ježíška a já se bez nich nikam nedostanu. manžel je v lepším případě v práci co večera, v horším a teď bohužel dost častém, je služebně někde mimo republiku, takže prostě mám holky furt v patách a musím nakupovat přes net....čili když chci, aby to s nějakou rezervou přišlo, tak nemám na výběr ~q~
9.11.2011 21:38:40
Ahoj holky,
obdivuju, jak máte Vánoce promyšlené a naplánováné. Dokonce už nakupujete. U nás to bude přepadovka v hračkářství a sportu. Asi momentální inspirace.
Jediné, co vím, že bychom chtěli, jsou brusle. Jsme rodina "nelyžařů", chceme tedy aspoň bruslit. Zimní sporty nás moc nebaví - rodiče.

Holky, jsem neš´tastná z toho, jak nestíhám. Máte to taky tak některá? Zlatá mateřská. Byla to sice fuška, ale ve srovnání s tímto "kolotočem" - pohoda~d~
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 25933  [Dalších 25743 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.