| Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
|
|
9.11.2011 13:46:10
Kate,to nevím,jestli by Verča došáhla na 16 na jaře..
![]() Ona je fakt prcek...No oni jsou i lehčí kola,ale ty taky stojí okolo 4 tis. a to nehodlám podporovat..Uvidíme na jaře. |
|
|
9.11.2011 13:44:53
Zozi to je děsný s tou poštou..jen zírám...já myslela,že toto se stát nemůže.A on je opak pravdou
![]() ![]() ![]() No jo taky mi příjde,že pro tu "menšinu" je více výhod ![]() Snad jsi druhý den uspěla...Zozi ![]() ![]() Veru má ošklivou zelenou rýmu,zlatej luxík-teda odsávačka na něj. přestože už normoš smrká,tohle by nedokázala z nosu dostat ven a tak jsem tak ráda,že můžu touhle cestou pomoctJen je divný,že měla naposledy horečku snad v pondělí a z ničeho nic jí včera vylítla odpo na 38 a víc..a pak zas nic..nechápu to.Chrchlouní děsně..Tak snad to odezní a zvládne to bez ATB. |
| Zozinka | 66370 |
|
|
9.11.2011 8:52:06
a jinak pak na 6ti nedělní prohlídce vše ok,váží 5460g a měří 58cm
a včera jsem byla cvičit na HEATu a super...se mi to líbilo a aztím se cítím líp než jsem očekávala,aovšem co uvidíme co zítra,kadopádně je užasná věc,navic předcvičuje moje kamarádka,takže paráda ..mám ze sebe moc dobrý pocit...plánuji 1x týdně toto absolvovat,chodí i můj brácha a přidá se i další kámoška,takže další út jdeme znovu...výhona je,že se to platí dopředu,tak to člověka donutí tam jít![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
9.11.2011 8:49:36
POŠTA:a musím se s vámi podělit o dnešní zážitek z pošty!!!v 16h jsem tam vystála asi 20minutovou frontu v domění,že si vyberu mateřskou a samozřejmě zaplatím také nějakou složenku...no kdo tam se mnou stál a kolik jich bylo asi nemusím psát až tak nahlas,že?))))a když jsem se dostala k pepážce tak mi bylo sděleno,že nemají peníze,že bylo hodně dávek a že mám přijít zítra,protože ani na jiné poště už peníze mít nebudou.....a že ta osoba neblahé vůně a nevalného vzhledu co byla těsně předemnou ty peníze dostala to ani dodávat nemusím,co?a kolik jich ještě stálo za mnou?a těm asi taky neřekli,že peníze nejsou,si tak myslím....no nic..budu doufat,že až tam zítra dorazím,zase odpoledne,protože dřív to prostě nejde,že mi neřeknou to samé,protože narozdíl od jiných spoluobčanů já tam minimálně tu polovinu z mateřské zase nechám................uffffffff,už se tomu směju,ale já vám byla ták rozčílená....!!!!!!!!grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
| *Kate*+ dve holky 05+08 | 50403 |
|
|
8.11.2011 8:50:26
padající opičky mám už doma připravené na letošní vánoce. luca taky dostane twister...taková srandovní hra. jinak ale u nás doma asi nejvíc frčí karty...kvarteto nebo prší. to asi nejvíc.
zuza teď taky blbne se ségrou furt s panenkama nebo nějakýma potvorama....furt hrajou nějaké příběhy a děsně se u toho chechtají ![]() |
| estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 | 46071 |
|
|
7.11.2011 19:09:22
Ahoj,
zdravím po dlouhé době. Dočetla jsem stránku a vidím, že řešíte Vánoce. Kvido má jasno - chce velkého dinosaura (má už velkého od Sleichu, ale chce většího a to už je jen ten gumovej z Dráčiku ), pak stavebnici rytíři od Cobi (něco jako lego), od lega Hero Factory (je to pro starší, ale on je trochu taženej Emčou, takže ho baví věci pro starší děti), pak mu koupím kuličkovou dráhu - podporuje myšlení a motoriku, pak nějakou knížku, ale to ještě nevím jakou. Ještě přemýšlím o nějaké hře, aby byla pro oba. Zatím myslím na padající opičky a nebo toho žraloka (žraločí útok). Ty opice se dají koupit ineznačkové asi za 170,- Kč, tak to asi vyhrajou, protože útok je za 500,- Kč. Potřeboval by i vybavení na lyže, ale to vezmu použité z aukra, tak mu to nechci dávat pod stromek. Možná na narozky.... Ema ta chce Monster high a pak už nevím, ale něco vymyslím (mám pro ni už parfém). Horší to je s manželem a tchánem - tam mi fantazie dochází... :-( A co je tady nového (asi tak od začátku roku ? |
| Zozinka | 66370 |
|
|
7.11.2011 8:26:21
Bochi,tak také držím palce ať je Veru brzo zdravá..
u nás zatím Míša dobrý,je týden zdravá,tak snad jí to vydrží,ale já mám chrchel dost hrozný...jinak ok,ale ten kašel mě už zmáhá,léčím,ale nic moc nemůžu tak to jde pomaleji...¨ a to chci jít zítra na cvíčo,jdu na H.E.A.T..kamarádka předcvičuje tak jdeme s bráchou..ale to musím dát...kila musí dolů!!! Kate,tak to je taky opruz,to kožní..tyhle kožní prpoblémy jsou hrozný,zdlouhavý a hlavně je to omyl -pokus...achjooooooo...tak ať to brzo zmizí ![]() |
|
|
6.11.2011 22:50:54
bochi, s tím kolem to věřím, když je veru subtilní, tak to je problém. já to samé řešila se starší, prostě byla (a je) hubená a slabá....takže jezdila na odrážedle a někdy po čtvrtých narozeninách rovnou osedlala kolo ve vel. 16. ty kola 12 mi přijdou jako nesmyslné krámy, je to děsně těžký, ty děti to neušlápnou, blbě se to převáží nedej bože přenáší...zlatý odrážedlo. u nás frčelo dva roky u každý holky. teď ho mám v garáži nachystané na jaro na prodej bo je stále v bezvadném stavu.
|
|
|
6.11.2011 22:43:48
bochi, tak to držím pěsti, ať to veru brzy pustí....u nás ťuk ťuk dobrý...i když různé prkotiny řešíme furt. teď momentálně furt lítáme na kožní bo zuza má nějakou blbou vyrážku, kterou má víc jak měsíc a furt se jí to stěhuje po těle
byly jsme teď dva týdny za sebou u kožní a prý máme v Po přijít zas, ale já už na ní kašlu....máme doma už 7!!! mastí a stejně je to furt stejný jako na jednom místě se jí to zahojí, to se ostatně zahojilo i bez kožní, ale zase jí to vyleze jinde, to je ten problém minulý týden jsem zuzu dotáhla k obvoďačce na očkování, ač v čase pro kontroly tam bylo hafo nemocných dětí, ale stejně to je fuk , ve školce taky všechny děti chrchlají....zuza už taky měla dneska při lítání venku sopel, ale doma dobrý...no tak uvidíme. |
|
|
6.11.2011 19:02:49
No Kate,ona snad i trošku došáhla na jakési staré kolo 12 ale vůbec to neutáhla ty šlapky.Tak jsme řekli že jí koupíme až na jaře,že snad i povyroste a nabude síly.
Jo trampošku tu malou tu my máme a je fakt,že vEru jí miluje...obložím jí vždy různýma polštářema,protože mám strach aby nespadla nějak blbě na to kovový nebo na zem. Tak je Verča zas marod. V pátek jsme byly v cirkuse,bylo to moc fajn...no klasika,originál Berousek ...už tam začala pokašlávat a pak jsem jí naměřila teplotu doma.No a v noci už měla 39 a laringiticky sípala.Včera jen zvýšenku,ale chrchlá pěkně. To měla před měsícem ATb,tu hnis.angínu ![]() chjo,jsem myslela,že už to bude letos lepší a prdlajs. ![]() Co vy ledňáčci,jste zdravější??? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.