| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 25933  [Dalších 25723 >>]
Zozinka 66370
6.11.2011 13:42:37
ahojky...

Kate..Vánoce,super téma~t~,už taky začínám pomalu řešit,zatím jen koukám..ale u nás je to jasné,musí být trampolína!takže tu právě budu objednávat asi za 14dní..je to taková ta střední,ms ochrannou sítí,aby se vešla i do bytu..páč naše Míša je prostě na gumičku,pořád skáče,hopsá,houpe se a podobně..a o ničem jiném nemluví,takže to by bylo obrovské zklamání,kdyby pod stromečkem nebyla....

a další už moc řešit nebudeme,ale asi ještě obj.dětskou necyklopedii,určitě knížka ještě nějaká bude,to má moc ráda...pak něco co se týče malování,nějakou výbavu,postupně nám dochází,protožé malování jí neuvěřitelně chytlo a maluje fakt denně a i modeluje..takže taky asi nějaká ta sada ...a u náś jsou v kurzu prioncezny a zase není tak náročná,takže nějaké tílko,kalhotky s princeznama,pak také barbínku by určo chtěla a ještě jedou little petshop...,pak ještě dost jede puzzle,to asi taky pořídíme nějaké... a stavebnici taky kouknu...tož asi tak...~t~

ale za jiné a další tipy budu ráda
*Kate*+ dve holky 05+08 50403
5.11.2011 21:20:00
bochi, no tak na pidi kolo velikosti 12 snad došáhnou i děti pod metr, ne ? zuza má 107cm a jezdí od jara na kole 16.
Bochi,Davča+Verunka 63832
5.11.2011 17:39:35
Jo a na narozky máme jasno-koupíme kolo konečně,snad trošku už povyroste a bude mít už ten metr!!!aby došáhla na to nejmenší 12.~;)
5.11.2011 17:38:06
Ahojte
haha vánoce....sice se tu o nich furt mluví,Verča chce vše co vidí...at už v reklamě či na youtube....atak...co se jí líbí.~8~

U nás vedou koníci -my little ponny ačkoliv jsem tvrdila před pár lety,co jsem Verču ani ještě nečekala... že tuhle kravinu nikdy svýmu dítku kupovat nebudu,už jsme 2 koníčky koupili a jednoho dostala od kámošky,vyhrabaného z půdy..
Jde o ty co hrajou,mluví,mají lidské oči a vůbec rysy jak princezny.Trošku se mi to příčí,ale co bych pro dítko neudělala že?~d~
Taky chce různý šaty,princeznovský pak na balet cvičky atd...
U nás žádné stavebnice neprojdou,je ryze holčičí..leda nějaké pastelky,fixky atak..Maximálně továrnu na zmrzlinu (z modelíny..)
Knížek máme taky hafo...takže nehrozí.
Jiné typy nemám bohužel~d~
*Kate*+ dve holky 05+08 50403
4.11.2011 8:11:47
Zdar ženský,, tak už nakupujete na vánoce ? Já se do toho tenhle týden pustila bo s dětma nakupovat nemůžu a bez nich prakticky nejsem, takže to všechno objednávám přes net a před vánoci to je pak hukot. Máte nějaké tipy pro ledňáčky ? Něco už mám dohromady dané, ale dost mi toho ještě chybí, zvlášť ve světle toho, že starší má před vánoci svátek a zuza ledňáček v lednu narozeniny ~t~

abych jen neloudila, tak dám taky pár tipů. u nás budou letos vánoce ve znamení křídel, zuza miluje všechno okřídlené, takže si přeje koníka s křídly, vílu s křídly i křídla pro sebe z HM. určitě nebudou chybět knížky, zrovna včera jsem je vyzvedávala v luxoru bo přes net prodávají všechno o 10% levněji. výborné jsou básničky http://www.neoluxor.cz/pro-nejmensi/kouse-to-stipe-to-zlobi-to-co-je-to-d3t29904, máme doma už druhý díl http://www.neoluxor.cz/pro-nejmensi/nekouse-to-nestipe-to-nezlobi-to-copak-je-to-d3t60311 a jsou moc milé, veselé, krásné ilustrace, děti to milujou. u nás vůbec básničky frčí, jak klasika jako hrubín tak i různé novinky. na zuzu mi to přijde akorát, protože u delších příběhů ona pořád ještě nevydrží....blbne, kecá do toho, ošívá se....no je ještě malá. ale básničky jsou bezva. zrovna včera jsme si dělali večer akademii...holky recitovaly, tak jsme si povídaly jak se má přednášek, že se nemá drmolit a spěchat atd atp ~t~

jo a ještě jeden tip...ze školky....děti se tam furt rvou o jednu stavebnici, tak jsem si nechala opsat název a už je objednaná. je teda asi spíš pro kluky, ale naše zuza miluje montování čehokoliv, jak to má šrouby, tak to je její....http://www.hracky-itaspa.cz/quercetti-stavebnice-tecno-p-25.html..z dílů se skládají různé obrázky buď 2D nebo 3D podle zdatnosti.

očekávám vaše tipy. panenky neberu ! ty bysme mohli prodávat ~o~
Zozinka 66370
30.10.2011 19:54:13
ahojky..

přeji hezký večer...

jj,fotky bysme vložit mohly,ledňáčci rostou jako z vody..a když si vzpomenu,tak mi to přijde teprve nedávno,že byli takoví miminka jako je teď Víteček...

zatím jsem vložila fotečku Vítečka jak už pěkně pase koníčky..dnes je mu 5.týdnu..toto letí

na Petruško se hrozně moc těšíme....~R^~g~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
30.10.2011 15:59:10
tak se taky po dlouhe dobe ukazuji~2~

s těma fotečkama ma Bochinka pravdu ,taky něco přidam at vidite jak Miu vrostla je z ni slečna asi jako všeci lednačci~g~ ta představa že jim budou už 4roky to je mazec~a~

miminko u nas zatim žadne,ani nevim zda bych to měla sem písat co se u nas vše přihodil ale zatím asi na to není ta spravna chvile,chystame se s Miuskou za Zozinkou a hlavne za Vitečkem:-)),

jinak pracuji od nevidim do nevidim,barak zatim nestoji ale jestli maknem tak pristi rok v tuto dobu bydlime~8~~8~~8~jojo neni to sranda
30.10.2011 9:58:48
Ahoj Hajajo,
téda v deníčku jsem taky už hodně dlouho nebyla..
měli by jsme vložit všechny fotečky at víme vůbec jak ty naše ratolesti rostou ~2~

Já jsem v práci už 4 den jedu....ale budu mít zas hezký volníčko...

Mějte se všichni báječně~3~
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032
27.10.2011 20:20:32
Poslala jsem Ti to na mail, už nebudu u netu.
Ahoj holky,T
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032
27.10.2011 20:12:07
Jinak teda, letí to neskutečně, že už budete slavit rok~a~

Pokud si nevzpomeneš na svoje údaje, pošlu Ti na mail svoje jméno a heslo a přihlásíš se tam skrz mě, jo?
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 25933  [Dalších 25723 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.