| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 13493  [Dalších 13403 >>]
Arzachena + Max 08 + Mia 10 68215
2.4.2013 10:00:38
Dodatecne ...

Terinka a Elinka +Peťa 79587
24.3.2013 9:44:49
ahoj
holky konečně jste se ukázaly~g~~g~~g~~g~
u nás vše stejné ,Terinka opět po 14 dnech kašel ,rýma ale zatím chodí do školy,nedá se to pořád dohánět~a~~a~~a~~a~mají toho učiva moc.
Na kole jsme zkoušely na podzim ale jen na rovince a docela jí to bavilo ale spíše vždy šáhla po kole takovým tom odrážedle,a jezdí teda na kolečkových bruslích.
dárečky k narozkám zatím máme pálky na pinpong,župánek,puzzle(ty nás moc baví),a flašku na kolo,a od tchýně nečekáme nic nedostala ani nic Terinka v březnu že prý nemají peníze(kdo je dneska má na zbyt že?)a od našich dostane korunky na boty~x~~x~~x~~x~~x~~x~, a chystáme se letos na Šumavu ale uvidíme finančně ,já s mým platem toho moc nevytrhnu(6800kč)ale snad se zadaří něco našetřit alespon na prodloužený víkend~s~~s~~s~~s~~s~
blíží se Velikonoce ale mě to venku spíše připadá jak Vánoce~n~~n~~n~~n~~n~~n~
dneska vše vyzdobím at máme Jaro alespon doma~b~~b~~b~~b~~b~
jdu vařit.pa
23.3.2013 15:37:51
Jeste dotaz - uz vsechny dubnatka jezdi na kole ? Protoze Max ne - nechce ~d~ Ale pevne verim, ze letos to zvladne.
23.3.2013 15:36:53
Ahojky holky po delsi dobe. Tak se nasim dubnatkum blizi prvni pulkulatiny, co ?
Peto, prvni kniha o sexu me pobavila ~t~ No ale chapu, ze kdyz je Matysek tak zvidavy, tak se bude hodit ~t~ U nas ty zakladni anatomicke rozdily jsou jasny, jak ma segru ~t~ No a holky absolutne bojkotuje, ani si s nema nechce hrat, je to pro neho ponizujici ~t~ Fuuuuj - holka !
U nas teda nejvic frci lego, takze tam bude nejake nove lego a taky obleceni. Jeste dostane fotbalovy mic a branky a dort s oblibenymi Star wars. Jo a taky tam mam nejake nove listy do Logico primo od 5 let. Ono se to posklada, jeste od zbytku rodiny ...
Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003
19.3.2013 21:35:31
Ahojky,
tak se nám zima zase vrátila ~Rv Máme jet v pátek na pracovní setkání do Žďárských vrchů a prej že běžky s sebou ~7~ Já teda nee. Už chci jaro!
Jani, co Terinka, už je zdravá? A co Matýsek, jak se nudí? ~k~
U nás nejvíc rýmičkuje tatínek, ale kýcháme všichni.
S dárky zatím moc nevím. Hedvika si přála kuchařskou čepici a nějaké DVD, ale ona to pořád mění, tak zatím nic nekupuju. Tu čepici, když se to povede ušiju sama. Určitě nedostane žádnou horu dárků, ačkoliv jsou to půlkulatiny ~k~ Ještě přemýšlím, že jí nechám upéct dort s nějakým tím my little poníkem ~y~
Od babiček určitě taky něco dostane, to nechám na nich.
A pokud jde o jarní botky, tak ty určitě taky budeme kupovat, ale ty se pak špatně dávají jako dárek, když si je musí předem vyzkoušet ~y~
~3~
Graace 72462
18.3.2013 13:14:20
Ahoj!

Tak už došlo i na nás a jsem s Máťou doma. Vyfásnul antibiotika Sumamed a ještě Erdomed na odhlenění. Od min. víkendu jsem mu dávala ACC sirup, protože kašlal. Hlavně tedy v noci, při přechodech ze zimy do tepla atd., když běhal, jinak bez rýmy a bez teploty, normálně zdravý dítě, až na ten kašel - dost blbý. Normálně chodil do školky, v sobotu jsme byli u babiček, včera na výstavě vláčků, pak jsme omrkli vynášení morany, ale ten blbý kašel pořád nemizel, tak jsem ho radši ráno vzala k dr, aby si ho poslechla, než ho pošlu zase do školky. No a když si ho poslechla, tak hnedka řekla, že má jasný nález, že je to na antibiotika. No, jinak nás hodně chválila, že má Máťa super imunitu, že když měl na podzim ty neštovice, tak čekala, že bude po nich hned nemocný. Navíc i tak má super průběh, že teď je zrovna druhá chřipková vlna, že čtyřicítky horečky jsou na denním pořádku. Je fakt, že my k ní přišli jako první a po nás se to začalo valit. I jsme tam potkali kamaráda ze školky a pak holčičku se známou, kteří válčí s bacila už pěkně dlouho. No, takže my se budeme válet doma, ale Máťa je v pohodě, tak to bude makačka ho zabavit. A po večerech budu makat na svých pracovních záležitostech, neb to mám v práci hodně, termíny tlačí, ale nechtěla jsem vozit Máťu někam na hlídání, protože je teď takový ňuňánek mamámek. Jak byl v únoru na jarních prázdninách, tak z toho prvně za celý jeho život nebyl nadšený, hodně se mu stýskalo, chtěl domů od prvního okamžiku.

Všem ostatním nemocníčkům přejeme brzké uzdravení a hodně sil do blížícího se jara.

A ještě otázečka. Co chystáte dubňátkům za dárečky k narozeninám??? Matýsek dostane velký autobus na dálkové ovládání, první knihu o sexu, škrábací obrázek, figurky Včelky Máji, Vilíka a Hopa a ještě asi nějaké oblečení a další malé autobusy od babiček. Možná babičky přidají i nějaké penízky na jarní botky.
11.3.2013 14:15:01
ahoj
jj je těch zápalů hodně~Rv
čekáme na výsledky z nemocnice a uvidíme co bude dál,jinak Terinka jde zítra do školy ,ale jen díky tomu že bydlíme naproti škole,a přeběhne jen silnici jinak by jí dr. nepustila a ze školy hned domů ,zakázané na týden tělocvik a kroužky a musí pak doma odpočívat ale alespon může do školy a nezamešká,zítra mi přijde domů po půl 10 májí tělocvik a půjde na odpoledku v půl jedný,dobrá školní docházka co? a Eli ještě týden klid doma a uvidíme ,ale už nemáme antib. hurá,tak snad je to poslední marození a pak bude celé jaro a léro klid .

jinak u nás vše při starém~s~
Maryl 97104
11.3.2013 7:48:03
Ahoj holky,
Peťul,to jsem ráda,že je taťkovi líp.
Lilly má pravdu,opravdu letos ten zápal plic řádí,včera mi říkal náš soused,že jeho maminka taky leží na ARo se zápalem plic.
Ríša bral ATb,týden chodil do školky a včera už to v něm zase chrčelo,ale teplotu nemá,ani rýmu,jen kašle,do školky jsem ho dala a uvidíme,snad to bude dobrý,ještěže už bude jaro.Tak hodně zdravíčka všem.~;((
10.3.2013 19:43:02
ahoj holky
před chvilkou jsem se s Emčou vrátili z nemocnice ,tak tatka naštěstí prasečí chřipku nemá ,ale má rozsáhlý zápal plic,antib.už zabrali a zítra jde zase na větší vyšetření a v úterý nbudou výsledky ,pokud budou lepší tak ho pustí domů a ještě si tak měsíc pomarodí,a já mám od zítřka ošetřování ,Eli už je dobrá ale Terinky se kašel drží jdem na kontrolu po antib,ale je to pořád stejný tak uvidíme co nám napíše,konečně už bude jaro a to už pak jsme o.k. kromě alergii ~R^ hezký večer všem~3~~3~~3~~3~
Lilly+Helenka05,Hedvika08 32003
9.3.2013 21:22:40
Petro, Vás se ta smůla drží a drží, co? Taky moc přeju, ať Vás choroby nechají na pokoji. Opatrujte se. Ten zápal plic je letos nějak častá choroba. Naštěstí žijeme v jedenadvacátém století. Tak věřím, že bude tatínkovi s pomocí moderní medicíny zase dobře.
Se zpožděním přeju Vám všem všechno nejlepší k mezinárodnímu dni žen ~x~. Zjistila jsem, že chlapi tenhle svátek už moc neřeší a přejí si vzájemně hlavně ženy ~y~ ~k~
Helenka měla teď čtvrtek, pátek střevní chřipku. Heďula to naštěstí nechytla, tak doufám, že v pondělí nás zase čeká škola, školka. Počasí dneska teda nic moc, ale venku to voní jarem. Mám ráda takovou tu jarní vůni hlíny.
~3~
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 13493  [Dalších 13403 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.