| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 92812  [Dalších 91752 >>]
Sengam 24288
16.8.2012 8:02:35
Holky díky moc všem za gratulace a doufám, že to vše až do března zvládnem ~;)
Jaký mám strach Vám ani psát nemusím ~d~

Lari, užijte si dovolenou~z~ Vlezete se i s babičkou do jednoho auta?
A to tam budete bydlet všichni v jednom apartmánu?

Agath, tobě už skončil rodičák, že? Nastupuješ někam do práce?

agatha2 74661
15.8.2012 21:58:51
Marci,

plavání je jediný sport, který provozuji opravdu s chutí a ráda, jinak veškerá další odvětví sportu ve mě vzbuzují děs a hrůzu~k~

Prozatím žádná omezení oficiálně nemám a nemyslím si, když tak pozoruji, kam spěje naše zdravotnictví, že bych k nějakým dospět mohla~a~ale plno věcí prostě nemohu, nemohu např. sedět aniž bych měla záda opřená, to když udělám a stačí fakt jen i blbá půlhodina, tak pak mám pocit, že chcípnu, nemůžu nosit nic těžkého ( haha, to fakt v běžném životě nejde vyloučit ), ale víš, jak to je, s chronickou bolestí se naučíš žít, mně už to ani kolikrát nepřijde, že mě vlastně ta záda s vým způsobem pobolívají více či méně pořád, už jsem si zvykla~d~

A pokud Tě Mudra nechce uschopnit, tak ji poslechni, ví, co dělá, choď na RHB a dej se do kupy~;((
Gora 31983
15.8.2012 21:04:25
Agath,

tak to je mi moc líto, že si už tak dlouho "užíváš" bolestí zad.~6~
A práci můžeš dělat jakoukoli? Můj otec mě straší, že když byl v OV na operaci na neurochirurgii, kde bylo právě dost pacientů s tímto, že jich bylo hodně alespoň na částečném invalidním důchodu. Já se chci stále vrátit do práce, a moje lékařka o tom nechce ani slyšet, tak se toho docela bojím.
Jsi teda fakt dobrá - 100 bazénů ~e~~e~. Já moc plavat neumím. Respektive musím cítit dno, a i tak dám půlku bazénu a končím. Plavání mi nějak moc nejde od té doby co jsem se podruhé topila.~k~
agatha2 74661
15.8.2012 20:03:45
Marci,

s prasklou zkušenosti nemám, aspoň zatím~;((, ale se zády marodím prakticky od dětství (nosila jsem korzet na páteř v dětství, takže záda mám v háji odjakživa~n~)každopádně je fyzioterapie asi dobrá cesta, minimálně Ti to tu operaci oddálí a budeš-li se snažit ve cvičení i po rehabce pokračovat,bude je dobře~R^....jinak já teda to cvičení flákám ( vždy když mi fikne, tak pak cvičím poctivě nějakých pár týdnů a pak zase nic = jsem v tom hrozná), ale snažím se chodit plavat min. 2x týdně, jinak např. na dovči jsme bydleli v hotelu s bazénem a tam jsem poctivě celých 10 dní chodila každý večer, jak malá šla spát, do bazénu a jela bez přestávky hodinu v kuse tam zpátky, tam zpátky dokud jsem neměla 100 bazénů z vody jsem nevylezla), plavání je na záda fakt skvělé, no a jednou týdně chodím na masáž a to mě jakž takž udržuje použitelnou....

Gora 31983
14.8.2012 18:13:22
Agath, tak to je teda fofr s tou nemocnicí.~e~
Já právě přesně nerozumím, co tím dr. myslel~d~. Říkal, že kdyby byla jen ta jedna vyhřezlá jak je, tak je to v pohodě, že mu dělá starosti spíše ta co je prasklá úplně. Kdyby mě neviděl, poslal by mě na operaci, takhle se bude snažit to řešit různě jinak.~d~~d~~d~ No uvidíme, nějak to dopadne. Zatím je to teda mazec. Nejvíce mě štve, že si neobuju téměř boty, a budí mě to hodně i v noci.~:(

Kluci zatím sice nebrigádničí ~t~, ale chodí pomáhat do nového bytu. Zametali a vytírali po malířích. Teda Tomík se taky nebude moci živit rukama. Zatímco Honza jel jak fretka, žádné stěžování, hned vše chytnul do ruky jak měl, Tomík byl oproti němu levý jak šavle. Zametání vysvětlovat několikrát, pořád kňučel, že ho bolí noha, pak ruka, záda, pak že už nemůže a podobně. Takže snad si taky vzpomene i v letech budoucích, že on se bude muset živit spíše hlavou.~:-D~:-D

To teda budete mít vážně veselo.~:-D ~:-D Tak si to pěkně užijte, a nezbořte barák.~t~~t~
agatha2 74661
14.8.2012 14:56:17
No a jak fungujeme, tak nějak nermálně, jak to jde, musíš se holt už doživotně o záda starat, např. má máti od operace každý den poctivě doma cvičí cviky na zpevnění zad, prostě musíš mít svalový korzet, ať Ti svaly páteř udrží a ne žádné ochabliny líné lemry jako jsem já
agatha2 74661
14.8.2012 14:53:55
Čus,

Marci,

u máti vím, že šlo o výhřez, ale ona s tím marodila dlouho a pak se jednoho dne prostě fakt nepostavila~a~u tchánů přesnou dgn neznám a nějak se po ní ani nepídím, prý mají oba vyhřezlou ploténku, operace jim doporučena byla, ale oni odmítají~d~víc nevím~d~....jo a ještě jsem si vzpomněla, že bratranec 25 let byl letos na operaci s vyhřezlou ploténkou ( v únoru na šedesátinách mé matky byl, vypadal naprosto zdravě na oko a prý již věděl, že na operaci musí), na začátku března ji podstoupil a teď už je zase od července pěkně v práci - co mě zarazilo, že na ni šel v úterý a v sobotu už byl propuštěn, evidentně se s tím v nemocnici neserou a berou to, jak na běžícím páse~z~

Také si myslím, že brigádka je velmi prostěšná pro mladé muže, hlavně z hlediska výchovného, jen ať si pěkně zkusí makat rukama, aspoň nebude mít myšky polevit ve svých skvělých studijních výsledcích a vizi, že VŠ je pro něj přeci samozřejmost, že hákovat na stavbě opravdu nebude jeho cíl~t~

U nás je dneska nějak pošmourno, tak jsem s malou doma (Z. má dopolední) a čekáme kamarádku s dětmi, takže tu bude za chvíli komando jak schůdečky (holka necelé 3, čerstvě 4 naše Alex a necelých 5 kluk), tak budeme mít veselo~z~
Gora 31983
14.8.2012 10:04:51
Ahojte,

Předně Deni, to je super. ~g~~g~~g~ ~:-D~:-D~:-D Já tedy gratulovat nebudu, jsem trošičku pověrčivá, že se to nemá.~;) Ale držím palečky, ať je vše O.K., ať se cítíš dobře.~;((~;((~;((~;((~;(( To máš krásný termín - v březnu.:-):-):-)

Táni, tak to jste měli parádní dovolenou.~:-D~:-D Šup sem s fotkama.~:-D~:-D
A díky, snad brzy budu ok.:-)

Agath, teda vy máte v rodině na to nějaké štěstí - tcháni, mamka, ty. To je docela masakr~6~~6~~6~. A má někdo z nich i prasklou nebo všichni vyhřezlou? A jak fungujete? Mně moje lékařka řekla, že se možná nebudu moci vrátit do práce, kvůli dvanáctkám a fyzické zátěži, tak nevím, co si o tom myslet.~d~~d~ Myslela jsem, že mně nějak srovnají, a půjdu brzy zpět do práce.~d~~d~~d~
To je super, že syn maká.~R^~R^

A připojují se k přání všeho NEJ NEJ NEJ NEJ všem srpňátkům, také přeji hlavné štěstíčko, zdravíčko ~x~ ~x~ ~x~ ~x~ ~x~ ~x~ ~x~

Larinka+3svišti 55666
14.8.2012 8:07:34
Ahoj holky!!!

Deni,předně bych ti chtěla pogratulovat ~;((~s~~;((~s~~;((-ze srdce ti přeju,aby to nakonec skončilo v podobě voňavého uzlíčku v tvém náručí ~;((

U nás vrcholí cestovní horečka-zatím nic zabaleno nemáme,jen nakupuju potřebné věci sebou a mám pocit,že se snad do auta ani nebudem vejít. Nikča je na soustředění,takže pro ní ve čtvrtek večer jedem a v pátek vyrážíme. Je to trošku hektický,ale aspoň se nenudíme ~b~ - do toho nám tady u baráku konečně dělají kanalizaci (byli jsme napojený na septik se záchodama a koupelny na kanalizaci),takže to tady máme všechno rozkopaný,voda teď neteče a místo zařizování ve městě MM lítá po venku,protože tu nejsou lidi,co by přiložili ruku k dílu~q~

Doufám,že se máte všechny prímově a užíváte si léta plnými doušky
agatha2 74661
13.8.2012 20:37:02
Ahoj, baby~3~

Deni,

v prvé řadě velmi moc gratuluji k //~g~~g~~g~~g~ať jde vše tak, jak má až do zdárného konce~;((~p~~;((~p~~;((~p~~;((

Táni,

věřím, že dovolená byla úžasná, Luki s mojí máti byli letos v Provence již podruhé a oba nadšeni~R^

Marci,

přeji, ať pomůže rehabka, tchán i tchyně mají oba výhřez ploténky a i když jim byla operace doporučena, nešli, absolvovali jen RHB ( tchán nyní, tchýně již má za sebou ) a zatím fungují...má máti je již 15 let po operaci ploténky, ale ta na ni jíti musela, neb se jednoho dne prostě nepostavila~d~, ale ty jsi mladá, snad bude stačit jen RHB, ale holt se asi musíš připravit na to, že se Ti to bude vracet stále a sem tam to bude zlobit~e~já to tak mám a zatím ~;((~;((bez operace, i když je mi jasné, že jednou na ni stejně skončím, ale snad to bude až za hodně hodně dlouho~;)

Jinak my se máme dobře, letně, rozlétaně - i když jsme již po dovolené, tak pořádk někde výletíme a jezdíme, užíváme si léte plnými doušky, i když jen jako tříčlenná rodina, Luki po Saščiných narozkách odjel za tatínkem do Jeseníků a vracet se bude až na konci srpna, ale teda nefláká se a pěkně chodím s tatínkem na brigádu k němu do práce, takže maká, až se z něho kouří~k~

A jelikož srpen je pro většinu našich "srpňat" narozeninový měsíc, tak přeji všem krásné narozeniny a hlavně hodně štěstíčka, zdravíčka, kamarádů a ať se jim splní vše, co si přejí~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

Jdu háčkovat~3~
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 92812  [Dalších 91752 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.