| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 92812  [Dalších 91742 >>]
Sengam 24288
13.8.2012 12:11:37
Táni díky, já spíš pořád stojím nohama na zemi, nechci se příliš vznášet radostí po tom minulém ZT:-(
Bojím se pořád a bát se budu asi až do porodu~;)
Táni+dvojčátka 7/08 38783
13.8.2012 11:27:05
Deni....ježiš, tak to mi to pořádně uteklo ~8~ ale moc gratuluju, to je krásná zpráva!!!!!! ~s~~s~~s~~s~ Tak tfuj tfuj tfuj, ať je všechno v pořádku až k porodu ~p~~x~~z~ teda, já mám takovou radost ~g~
Sengam 24288
13.8.2012 11:24:33
Táni, to musela být krásná dovolená:-)
Sice teda to cestování by mě asi zabilo, ale určitě to vynahradily pak ty zážitky.
Testovala jsem před měsícem ~;) Jsem v osmém týdnu, zatím vše OK, tak snad to tak bude až do března ~;)
Táni+dvojčátka 7/08 38783
12.8.2012 18:53:48
ahoj holky...tak hlásím, že jsme se v pořádku po 14-ti dnech vrátili z francie...jela bych zase...nejvíc se mi teda líbíly střípky z provence, prostě klasika, starý domečky, vinice...paráda...luxus nice, cannes a podobně sice nádhera,ale kazila to přeplněnost lidma, no jo, hold všude prázdniny ~d~ Provence bych ještě jednou jela...levanduvolá pole mě dostala..a taky delfíni v delfináriu ~z~ ach jo, já chci zase někam ~t~ Kluci to docela dávali v poho, najeli jsme 3,5 tisíce km, ale nejradši se ráchali v moři i jezerách. Toulání se po městečkách je nebralo. Dokonce jsme v st.tropez potkali četníka ~t~ Příští rok pojedeme (poletíme)někam plácnout se na celou dobu k moři...takže házejte typy, kde se vám líbilo. Jinak to, co jsme vidět chtěli se nám líbilo, ale celkový dojem z francouzů jsem si opravila, měla jsem ho nějak lepší...jsou to čuňata a řidiči katastrofa ~a~ Přivezla jsem si, co jsem chtěla (levandulové hodiny, levandulový med, pytlíčky s levandulí, šaty, provensálské koření, šampon, sprcháče a několik lahví vína ~t~) tak jsem spokojená ~t~

Par, je to blbý, když se vám pláž nelíbila, jak sis představovala~6~ ale hlavní je, jestli jste si celkově dovču užili ~R^ S kolegou je to hrozný ~n~~6~

Goro, teda ty to máš s tím zdravím masakr...hlavně, aby tě dali brzo do pořádku a byla jsi bez bolestí ~6~

Deni a kdypak budeš testit? Držím všechno, co mám, ať to klapne ~s~~s~~s~ MM sestřenice teď stimuluje na ivf, tak jsem rádce po pc, takže tím teď taky žiju ~t~
Gora 31983
11.8.2012 16:18:14
Deni, já ti nevím. Já mám pocit, že se té smůly nezbavím. Furt něco.~a~
Jsem na nemocenské. Doktorka mi řekla, že s tímhle mě do práce rozhodně nepustí. A prý kdo ví, jestli se vůbec budu moci vrátit do práce.
Díky, snad ano. Už se toho nemůžu dočkat.:-)

Jéééé, a měli jste štěstí v plození s doktorama?~t~~t~~t~~t~
Já už se definitivně rozhodla, že další ~p~ ne.~a~ Jsem jakási vyčerpaná, nezvládla bych to psychicky, no tož teď ani fyzicky.~8~

Sengam 24288
11.8.2012 15:39:34
Lari takže jedete nakonec sami?
Viděla jsem na FB, že někoho sháníte, nikdo se nepřihlásil?
Ubytování pěkné, jen se mi to zdá daleko od moře. Jak je to daleko?
Sengam 24288
11.8.2012 15:38:22
Jejda Marci, co ty máš za problémy:-(
A jsi na PN, nebo s tím chodíš do práce?
Tak hlavně abys měla štěstí na toho dobrého fyzioterapeuta ~R^

My letos s Paradoxovýma na dovolené nebyli, byli sooolo:-)
My totiž zase plodili s doktorama děti, víííš~t~~t~
Gora 31983
9.8.2012 8:34:46
Par, děkuji.:-)
Snad jsem si smůlu dostatečně vybrala, a teď už budu mít jen štěstí.:-)
Paradox 15600
8.8.2012 21:25:28
Marci~6~
Moc Ti přeju, aby to dobře dopadlo.~;((~;((~;((
Gora 31983
8.8.2012 12:26:39
Par, já tomu taky moc nerozumím.~n~ Vysvětlil mi, že ta co je vyhřezlá je ještě jakžtakž, a o obratel níže ploténka praskla. Vevnitř prý je jakási hustá rosolovitá hmota, která se tlačí trochu ven, tím pádem tlačí do okolních nervů a všeho okolo a to vyvolává ty silné bolesti. Prý to bývá většinou po úrazu nebo po velmi rychlém růstu v dětství.~d~~n~

Děkuji, snad se dostanu hlavně brzy. Prý se mám zatím držet, a kdyby se něco stalo, tak mám hned k neurologovi naklusat bez objednání. Ale jaksi mi zapoměl vysvětlit, co se může stát. ~d~~d~
To se neví, podle gastroenterologa to může souviset, podle neurologa je velice malá pravděpodobnost.~d~~d~~d~
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 92812  [Dalších 91742 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.