Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sengam | 24288 |
|
|
13.8.2012 12:11:37
Táni díky, já spíš pořád stojím nohama na zemi, nechci se příliš vznášet radostí po tom minulém ZT:-(
Bojím se pořád a bát se budu asi až do porodu ![]() |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
13.8.2012 11:27:05
Deni....ježiš, tak to mi to pořádně uteklo
ale moc gratuluju, to je krásná zpráva!!!!!! ![]() ![]() ![]() Tak tfuj tfuj tfuj, ať je všechno v pořádku až k porodu ![]() ![]() teda, já mám takovou radost ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
13.8.2012 11:24:33
Táni, to musela být krásná dovolená
![]() Sice teda to cestování by mě asi zabilo, ale určitě to vynahradily pak ty zážitky. Testovala jsem před měsícem Jsem v osmém týdnu, zatím vše OK, tak snad to tak bude až do března ![]() |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
12.8.2012 18:53:48
ahoj holky...tak hlásím, že jsme se v pořádku po 14-ti dnech vrátili z francie...jela bych zase...nejvíc se mi teda líbíly střípky z provence, prostě klasika, starý domečky, vinice...paráda...luxus nice, cannes a podobně sice nádhera,ale kazila to přeplněnost lidma, no jo, hold všude prázdniny
Provence bych ještě jednou jela...levanduvolá pole mě dostala..a taky delfíni v delfináriu ach jo, já chci zase někam Kluci to docela dávali v poho, najeli jsme 3,5 tisíce km, ale nejradši se ráchali v moři i jezerách. Toulání se po městečkách je nebralo. Dokonce jsme v st.tropez potkali četníka Příští rok pojedeme (poletíme)někam plácnout se na celou dobu k moři...takže házejte typy, kde se vám líbilo. Jinak to, co jsme vidět chtěli se nám líbilo, ale celkový dojem z francouzů jsem si opravila, měla jsem ho nějak lepší...jsou to čuňata a řidiči katastrofa Přivezla jsem si, co jsem chtěla (levandulové hodiny, levandulový med, pytlíčky s levandulí, šaty, provensálské koření, šampon, sprcháče a několik lahví vína ) tak jsem spokojená ![]() Par, je to blbý, když se vám pláž nelíbila, jak sis představovala ale hlavní je, jestli jste si celkově dovču užili S kolegou je to hrozný ![]() ![]() Goro, teda ty to máš s tím zdravím masakr...hlavně, aby tě dali brzo do pořádku a byla jsi bez bolestí ![]() Deni a kdypak budeš testit? Držím všechno, co mám, ať to klapne ![]() ![]() MM sestřenice teď stimuluje na ivf, tak jsem rádce po pc, takže tím teď taky žiju ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
11.8.2012 16:18:14
Deni, já ti nevím. Já mám pocit, že se té smůly nezbavím. Furt něco.
![]() Jsem na nemocenské. Doktorka mi řekla, že s tímhle mě do práce rozhodně nepustí. A prý kdo ví, jestli se vůbec budu moci vrátit do práce. Díky, snad ano. Už se toho nemůžu dočkat. ![]() Jéééé, a měli jste štěstí v plození s doktorama? ![]() ![]() ![]() ![]() Já už se definitivně rozhodla, že další ne. Jsem jakási vyčerpaná, nezvládla bych to psychicky, no tož teď ani fyzicky.![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
11.8.2012 15:39:34
Lari takže jedete nakonec sami?
Viděla jsem na FB, že někoho sháníte, nikdo se nepřihlásil? Ubytování pěkné, jen se mi to zdá daleko od moře. Jak je to daleko? |
| Sengam | 24288 |
|
|
11.8.2012 15:38:22
Jejda Marci, co ty máš za problémy:-(
A jsi na PN, nebo s tím chodíš do práce? Tak hlavně abys měla štěstí na toho dobrého fyzioterapeuta ![]() My letos s Paradoxovýma na dovolené nebyli, byli sooolo ![]() My totiž zase plodili s doktorama děti, víííš ![]() ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
9.8.2012 8:34:46
Par, děkuji.
![]() Snad jsem si smůlu dostatečně vybrala, a teď už budu mít jen štěstí. ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
8.8.2012 12:26:39
Par, já tomu taky moc nerozumím.
Vysvětlil mi, že ta co je vyhřezlá je ještě jakžtakž, a o obratel níže ploténka praskla. Vevnitř prý je jakási hustá rosolovitá hmota, která se tlačí trochu ven, tím pádem tlačí do okolních nervů a všeho okolo a to vyvolává ty silné bolesti. Prý to bývá většinou po úrazu nebo po velmi rychlém růstu v dětství.![]() ![]() Děkuji, snad se dostanu hlavně brzy. Prý se mám zatím držet, a kdyby se něco stalo, tak mám hned k neurologovi naklusat bez objednání. Ale jaksi mi zapoměl vysvětlit, co se může stát. ![]() ![]() To se neví, podle gastroenterologa to může souviset, podle neurologa je velice malá pravděpodobnost. ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.