| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 92812  [Dalších 91732 >>]
Paradox 15600
8.8.2012 10:56:27
Marci, jak prasklá?~e~ To může jen tak prasknout? Jako tím špatným uložením?
Teď už zbývá teda jen popřát, aby ses dostala k nějakému dobrém fyzioterapeutovi. ~;((Takže pokud se vyřeší toto, mohly by pominout ty tvoje gastro problémy?
Gora 31983
8.8.2012 8:26:03
ahoj,

Par, dopadla jsem špatně.~7~ Jedna ploténka je vyhřezlá o pár mm a druhá pod ní je prasklá. Neurolog říkal, že kdyby mu ten nález přišel poštou, nevěděl by můj věk, okamžitě by řekl operace. Vzhledem k věku mě teda posílá k fyzioterapeutovi, a uvidí se, jestli to pomůže. Jsem z toho úplně v pr....~7~ Nejhorší jsou ty čekací doby. Teď jsem zase objednaná až na předposlední týden v srpnu k rehabilitačnímu lékaři, který rozhodne co budu přesně absolvovat. Pak zase nejspíše budu čekat než budou mít volno na cvičení. ~7~ ~n~ ~7~
Paradox 15600
8.8.2012 7:58:29
Larinko, vypadá to pěkně. Tak pak poreferuj.~;)

Marci, jak jsi dopadla?~x~
Gora 31983
6.8.2012 17:00:18
Ahoj holky,
zítra odpoledne jdu konečně pro výsledky. Prosím, držte mi palce. Trochu se toho bojím.~7~
Larinka+3svišti 55666
5.8.2012 7:58:01
Par,jedem konkrétně sem http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/sibenik/apartmani-braco/

vybírala to před necelým půl rokem moje máma (měli jsme jet s ní a bráchou a ještě dalšími příbuznými),bohužel máma s bráchou se na to vykašlali,tudíž i příbuzní nejedou,protože byli závislí na jejich autě,takže jedem do apartmánu 6+2 sami,tak s námi jede alespoň MM babička.Ta se těší,že si užije ve svých 79 letech "poslední" dovolednou umoře. Jen já mám pořád neustálé obavy-tím,jak se od začátku někde něco "hnojí",tak mám strach,aby se nepohnojilo ještě něco dalšího. Uvididíme-snad to klapne~d~

Jinak zdravím i ostatní-jdu honem usmažit řízky na výlet-jedem do Adršpachu do skal:-)
Paradox 15600
4.8.2012 20:23:17
ta slovesy=ta slovesa~f~
Larinko, Žaborič je kousek od Brodarice. Jedete už na konkrétní místo? Kam? Pochlub se.:-)
Paradox 15600
4.8.2012 19:25:19
Jituldo, mně přijde děsné zábavné, jak Ty pořád píšeš ta slovesy s Y na konci. Ale letěla jsi někam se svýma chlapama, že jo?~;)
Holky, podpořte mě, v tématech je o Hrochovi. Já se tam zase rozohnila, ale nemůžu si vzpomenout na ten mlýn. Jak se to tam jmenovalo?
jitulda08 83642
3.8.2012 10:46:29
Ahoj tak my jsme také zpět z dovolené.
Přiletěly jsme v úterý . dovolená se tak půl na půl povedla . dva dny jsme měly ošklivě dokonce pršelo a byla bouřka a na to v africe nejsou zvyklí.
A poslední tři dny jsme strávily na pokoji neb Mates měl teploty no hrůza odpočítavaly jsme minuty odletu domů. hned ještě v úterý jsme jely na pohotovost al verdikt zněl viroza a zánět spojivek k tomu.
A le dnes už je dobře
Gora 31983
2.8.2012 17:18:04
Borisko, děkuji.~:-D
Larinka+3svišti 55666
2.8.2012 8:31:19
HA,už se mi to zobrazilo normálně-nechápu ~a~

My jedem za 14dní na dovču do Žaborice ..... s naší dovčou je to taky na prd,od začátku se to komplikuje,tak uvidíme,jaká nakonec bude.RAdši se "netěším"-však všechny znáte,jak to vždycky dopadá
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 92812  [Dalších 91732 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.