| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 92812  [Dalších 91412 >>]
monist 73073
17.4.2012 8:46:54
Ahoj všem,
wall gratuluju k nálezů brýlí.
já hledala o víkendu 2 hodiny konstrukci k nebesům k postýlce (ségra čeká mimčo na začátku července,tak si přijela půjčit výbavu po Šimonkovi)-měla jsem jí ráno v ruce a když přijeli nemohla jsem to najít~a~.Nakonec našla.
Nejlepší byl Šimon,který když přijeli prohlásil "ale až miminko vyroste musí nám to vrátit,my to budeme potřebovat pro bráchu"~t~.Všichni pohled na mě a já musela vysvětlovat,že miminko nečekáme ale Šimon by chtěl malého bráchu a tak plánuje~t~.
Bien smutné:(
Jarní výzdobu nemáme.jaro máme na zahrádce~;)
Kytky u nás kupodivu přežívají v hojném množství i přes mojí minimální péči.
Ve čtvrtek odlétáme do neděle pryč,tak jsem zvědavá jak Šimon zvládne letadlo.
Včera mi oznámil,že do letadla asi nepůjde,protože má strach že by mohl vypadnout z okénka až bude koukat ven~t~
ale jinak se hrozně těší
bien+Kája08/08 95624
16.4.2012 23:46:07
tani-mala bude mit v cervnu 5 let..

Wall-tak hlavne,ze se nasly..u nas se furt neco hleda..ale nastesti nic tak drahyho..

A dekoraci mame vylozene jarni-v kazdym pokoji klici bylinky..uz maji od 3 do 5 cm..asi 20 kvetinacu..a balkony sou oba plny jogurtovych kelimku se sadbou rajcat,paprik,okurku a dyni..brambory,cesnek,spenat a cibule sou uz vysety a zaorany..jeste poridit ty slepice na vajicka a muzou nam obchody s jejich cenama polibit sos..
wall123+Jiřík8/08 73574
16.4.2012 20:48:37
Borisko, mám obývák na sever, tudíž ještě puštěný radiátora světla minimum. Všechny kytky tu chcípnou.

Radost byla převeliká. Tančila jsem a Jiřík se mohl potrhat smíchy. Musím ho učit, že si je má dávat na jedno místo. Když on je celý manžel. Zmatený, roztržitý, impulsivní a bordelář.
Boriska- 76544
16.4.2012 20:19:33
Wall, to muselo být radosti~g~.

Jinak s kytkama jsem na tom stejně~n~, fakt se snažím. Jedině ibišek přežije. Ten dokonce vždycky tak přesuším až mu opadaj skoro všechny listy, ale zavčasu vždycky zaleju a on obrazí a dokonce krásně zakvete. Asi z toho šoku~t~, že to je poslední šance na přežití~d~ a rozmnožení~8~. Teda poslední roky se trochu lepším, mám kytky hlavně v koupelně tam to průběžně při koupání sprchou zaliju~;). A jinde přežívaj orchideje, taky docela nenáročný, hlavně Tondu baví postřikovač~R^. Já myslím, že ta orchidea zas tolik nestojí a vydrží kvést několik měsíců a s trochou štěstí přežije. Tak jako dekoraci doporučuju~R^

Táni+dvojčátka 7/08 38783
16.4.2012 20:09:14
Bien aha, tak to je blbý s tím řidičákem, ale když to nejde, tak to nejde, to je jiná ~d~ je to s tím malým šílený, ach jo :-( a kolik je té holčičce?

Wall, hlavně, žes je našla ~t~ já už několik dní hledám pyžamový kalhoty, co mám na prodej na mmb a nikde nejsou ~8~ Nad výzdobou jsem dnes taky přemýšlela a nechala právě ještě velikonoce, páč mě nic jinýho nenapadlo ~d~ takže holky, nápady sem ~z~
wall123+Jiřík8/08 73574
16.4.2012 19:49:07
Smutné téma. Bien upřímně kamarádku lituju.

Vpadám sem se svojí radostí. Konečně jsem našla ty brýle. Byli pod naší postelí v místě, kam se rády schovávaly i dudlíky.Bohužel je to místo, které není vidět jinak než když si do úložného prostoru vlezete a lehnete. :-© No zkusila jsem, když jsem uklízela přebrané věci po Denisce (sestřina malá nosí věci po Jirovi).

Dneska jsem uklidila Velikonoce. Je to tu nějaký smutný a nějak mi nenapadá čím vyzdobit byt těď. Živé kytky mít nemohu. Zahubím úplně vše.
bien+Kája08/08 95624
16.4.2012 12:44:50
tani-ja ridicak mit nemuzu ze zdrav.duvodu..

Myslim,ze malyho nenechali spalit..ona nikdy kremaci nefandila..vim,ze meli obrovskej hrob,tak je malej asi tam..a doma ho asi mit nebude..je silne verici,takze ho urcite chtela dat do sveceny pudy.

Je to sileny,kdyz si predstavim,jak kdysi blbnul s klukama..pravda,uz rok a pul jen lezel,max chodil za ruku,protoze mel tak slaby nozicky,ze ho neunesly..byl to takovej drobecek..je mi z toho vseho zle..
16.4.2012 8:56:39
Bien, teda ty to nemáš jednoduchý ~6~ Je pravděpodobný, že kamarádka bude mít ze začátku urničku doma...znám 2 lidi, co přišli o dítě a vždycky je měli ze začátku doma a nezáleželo na věku dítěte ~s~ Je to hrozný, chudák ta maminka ~n~ Jste moc hodný, že se staráte o nákupy a o holčičku, tak to asi má teď taky hrozně těžký ~6~ Ještě k té nehodě s prstem a řidičákem...přesně se mi teď vybavila kámoška, stejně stará se mnou a řidičák nemá, prý ho nepotřebuje, její ji všude zaveze..no a její muž si te´d našel jinou a odstěhoval se k ní...to jen tak mimochodem, jde o to, pokud to jen trošku jde, zkus si na to ušetřit a řidičák si udělat, nikdy nevíš, kdy se ti bude hodit...a když někdo v dnešní době říká, že ho nepotřebuje, je to blbý argument. Když jsem si dělala řidičák na motorku, byla tam se mnou paní přes 50 a dělala řidičák na auto, protože prý musí vozit maminku k doktorům...fakt jsem ji obdivovala v jejím věku do toho ještě jít ~z~

Mám bobky ve školce, tak jdu psát práce do školy ~8~ ~t~
bien+Kája08/08 95624
16.4.2012 1:19:25
ahojte..

Tak v patek kamaradka napsala,te nasi spolecne,ze meli posledni rozlouceni,jak to bylo krasny a plny utechy,jak by se to malymu libilo...je jeste porad v soku,furt ji to uplne nedochazi,nevi,jak zit dal...na radu psycholozky se budem stridat,davat ji pred dvere nakupy tak,aby se s nama nemusela videt..

Ted se snazime ji upnout na dceru..kompletujem pro holcicku novy obleceni na leto..snad bude brzo schopna,pro dcerku,fungovat..ona ju ted moc potrebuje..

Me samotne to furt uplne nedochazi..su typ,kterej odchod blizkych neprijme do pohrbu..az diky nemu se s tim muzu vnitrne srovnat..doufam,ze mi jednoho dne rekne,kde kloucek lezi,abych se mohla jit rozloucit a uzavrit to uvnitr..

V sobotu jsem byla u te spolecne kamaradky,bylo to takovy divny..ten partak nasich kluku tam chybel..i kdyby tam treba stejne nebyl a my se mely videt jen ve 2,stejne proste chybel..Kaja si ho asi nepamatuje,ale ten druhej rarach se po Liborkovi zacina ptat..co mu rict?!je to sileny..
Navic se v sobotu stala nehoda..ona bydli na "konci sveta",v jejich dedine konci silnice,v sobotu jedou jen 2 busy..pri krajeni mrkve si rozrizla prst do kosti..byly sme tam samy s 2 rarachama a pulrocnakem,ja bez ridicaku a ona zacala omdlivat..sousedi pryc,manzel v nemecku a nikoho tam nezna..situace na zblazneni..nakonec manzel domluvil strejdu,ten ju odvezl na pohotovost..ale bylo mi ouzko..rarasi se prali a ja trnula,aby si nerozbili hlavu,bo to by me asi polozilo..no,snad bych to zvladla,ale strach byl teda obrovskej..
15.4.2012 22:26:26
Borisko, taky jsme dávali očkovat jen povinná očkování, nic navíc ~d~ S tím inzerátem jsem to nemyslela, že by to bylo špatně nafocený, ale tak, že mi bylo najednou ouzko při představě, že to fakt prodáme a budem se stěhovat ~d~
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 92812  [Dalších 91412 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.