| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 92812  [Dalších 91402 >>]
Boriska- 76544
15.4.2012 18:51:07
Ahoj,
Táni, tyhle a podobné reklamy fakt nesnáším. Už z principu jsem nedala žádné nadstandartní očkování, když jsem viděla reklamu na vakcínu. Běhá mi z toho mráz po zádech a má to na mne úplně opačný efekt.Ty farmaceutické firmy jsou fakt ~q~ nevím jak to nazvat~7~, člověk má stresu už v životě tak dost a ještě takové pecky u televize kam si odskočíš přijít na jiné myšlenky.

Jinak co se ti na inzerátu nelíbí? Jestli by sis to nafotila líp tak můžeš ne? Nebo si realitka něco přidala? Přeju ať se najde brzo kupec ~;((
Je ale blbá doba na prodej nemovitostí. Vidím to všude okolo~n~. Sousedi slevnili o milion, dali nová okna, ale pořád nic. Je fakt, že je to tady malá vesnice, ale i tak. Prodávaj to už přes rok.
Táni+dvojčátka 7/08 38783
15.4.2012 11:33:38
ahoj holky...něco jsem dočetla...musím změřit a zvážit kluky, ať jsem taky v obraze, jak na tom kluci v porovnání se srpňátkama jsou :-)

Wall, koukám, že to máš doma na prd ~6~ snad bude líp ~x~ co brejličky, kde jste je našli?

Bien, co se stalo kamarádce je hrozný, tohle by se stávat nemělo ~n~ Píšeš, že jste byli dobré kamarádky...v tom případě bych se za ní rozjela a chtěla ji fyzicky vidět a zeptat se, zda něco chce, nechce, že tu jsi pro ni...musíš být ale připravena na to, že tě odmítne a nebrat si to osobně...pak počkat, až se ozve sama, jak psaly holky. Pokud má ale manžela k ničemu, možná potřebuje to "cizí" rameno, na kterém se vybrečí a třeba jen nemá sílu to psát ~6~

Mě jen stačí slyšet tu blbou reklamu o kryštůfkovi a rakovině ve 3 letech a je mi z toho na :-© ~n~

Abych trochu odlehčila téma...už jsme na netu...když jsem to tam včera viděla, udělalo se mi zle ~8~ http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/tyniste-nad-orlici-tyniste-nad-orlici-u-dubu/68813404
Gora 31983
12.4.2012 11:01:22
Bien, je mi hrozně moc líto tvé kamarádky.~6~~6~~6~
Mohu-li napsat svůj názor, pak souhlasím s holkama. Psala jsi, že má ještě dceru, takže má ještě pro co žít, i když to teď musí být sakra těžké. Určitě kamarádku dobře znáš, a sama intuitivně cítíš, co je pro ni nejlepší.~6~~6~
Takové věci by se neměly stávat, a už vůbec ne dětem.~n~~n~~n~
agatha2 74661
11.4.2012 22:14:13
Bien,

tak v prvé řadě je mi chlapečka moc líto~n~ale tak snad už je mu dobře~s~

Souhlasím s holkama - dej jí čas, napsalas jí, z Tvých témat, cos zakládala, vím, že jste si blízké a ona to ví určitě taky, a až bude potřebovat, určitě se Ti ozve....

Já, když si vzpomenu na dobu, kdy se mi oběsil můj táta, tak jsem naprosto nikoho vedle sebe nechtěla, snesla jsem jen děti, odmítala jsem to s kýmkoliv ze svého okolí probírat, lezly mi na nervy jakékoliv projevy soustrasti, byť to Ti lidé mysleli dobře, ale prostě ne, nedala jsem to....a když umře dítě, je to ještě tisíkrát horší tragédie, než když zemře člověk, který měl šanci si svůj život odžít....

A ještě napíši - v té, pro mě nejtěžší době, mi můj partner naprosto nebyl oporou, a i přesto jsem neměla potřebu hledat pomoc jinde, prostě jsem si to musela odžít v sobě sama....jsou prostě chvíle, kdy Ti nikdo nemůže pomoci, i kdyby tisíckrát chtěl~d~
bien+Kája08/08 95624
11.4.2012 20:47:13
on je problem,ze manzel ji celou dobu srazel..kvuli jeho jednani byla starsi sestra kloucka (4,5 roku) hospitalizovana na psychiatrii asi mesic zpatky..ten ji ted podporou urcite neni..naopak musi drzet celou dobu ona jeho..

My se driv vidaly kazdy 2 tydny..kdyz nebyli v nemocnici,coz teda posl.dobou byli skoro furt..kdyz byli v brne,chodila jsem za nima..vim,ze se ted strasne trapi,ale mam strach,ze ma doma,i dik manzelovi,peklo..

Deni-to je mi lito,co te a dite potkalo..chlapecek mel rakovinu krcni michy a rostla az do mozku..tlacila na mozkovej kmen,kvuli tomu prodelal 2 zastavy srdicka..mel pourazovou epilepsii,protoze mu 17x operovali centralni nervovou soustavu..4x se naucil chodit..

Byl to strasne moc sikovnej kluk..rychle se ze vseho zotavoval..brzo mluvil a byl moc chytrej..vetsinou na nem nebylo poznat,jak trpi..svuj kratouckej zivot prozil v bolestech,jelikoz se s nima asi narodil,myslel si asi,ze to k zivotu patri...

25.7.2012 by mel 4 roky..vidim ho v Kajovi a navzdycky budu..vzdycky si budu rikat,jak by ted Liborek vypadal..

Zensky,dekujme kazdickej den,za to co mame..i kdyz se nam zivot hrouti a mame pocit,ze uz to dal nejde,budme vdecny..mozna toto je duvod,proc tady mel Libik byt,i kdyz jen takovou chvilku..
Boriska- 76544
11.4.2012 19:56:38
Deno, to je strašné. Takové osudy~n~.
Já bych na tom byla stejně. Zavřela bych se a komunikovala jen s MM, raději ani nemyslet~n~

Boriska- 76544
11.4.2012 19:52:07
Bien, jsem na 100% za jedno s Denou. Nepiš jí a nevolej. Takové hoře si musí každý přebrat sám v sobě a na pomoc má nejbližší rodinu, kdyby něco... Dopřej jí soukromí. Sms jako podpora určitě stačila.

Taky jsem si zažila velkou bolístku v životě a rozhodně jsem o tom s nikým nechtěla komunikovat hned ani v řádech dnů. Spíš týdnů. Prostě až to nejhorší přebolelo a to fakt trvá.

Reagovala bych dřív, ale nedalo se neměla jsem klid.

Musím chystat věci MM odjíždí za hodinu. Teď dospává co v noci nestihl tak mám chvilku.
Sengam 24288
11.4.2012 19:46:09
Bien a taky mám velice dobrou kamarádku, které umřel chlapeček.
Přejelo ho auto, když ho hlídala babička.
Jak jsem se to dozvěděla, tak jsem jí napsala, že mě to moc mrzí atd, atd a kdyby potřebovala, že jsem tady a ať se určitě ozve.
Ozvala se asi až za tři měsíce!!!
Když jsem se s ní pak bavila tak říkala, že chtěla být sama. Nebo jen s manželem.
Sama s jeho věcma, sama se vzpomínkama.
Nikdo jí nemohl pomoct a řeči - to bude dobré - ji v té době pouze štvaly a proto se radši nechtěla s nikým vidět.

Před měsícem se jí narodil chlapeček:-)
Je to dva roky po tragédii.
Jsem za ni strašně šťastná.
~;((
Sengam 24288
11.4.2012 19:41:00
Bien, to je strašné, chlapečka je mi moc líto:-(
Co mu vlastně přesně bylo?

A k tématu - nejezdi za ní a už jí nepiš.
Napsala jsi jí, projevila soustrast, určitě ví, jak to všechny mrzí, ví, že na ni myslíš, protože jsi jí psala, ale ona se s tím musí vyrovnat sama.

Mně umřelo dítě při porodu, nedá se to s tímto srovnat,ale taky vím, že veškeré snahy mých kamarádek se ke mně přiblížit jsem odmítala.
Nech ji,aby se s tím srovnala sama.

Kdyby mě v této chvíli chtěl někdo držet za ruku, tak to rozhodně chtít nebudu:-(

Když mi umřel taťka, tak jsem chtěla být taky jen sama, opíjela jsem se, byla s manželem a říkala si, jak je to nespravedlivé.
Až jsem uznala, že jsem schopná se vidět i s kamarádkama tak jsem jim napsala sama.
Ona se určitě ozve.
Evča76 75359
11.4.2012 19:25:06
Bien, to je strašný.. těžko poradit.. ona někoho má??? jestli jo.. tak bych jí dala čas.. a jestli je sama, tak bych se asi jela přesvědčit, že je.. no. že je.. ukázat, že ty jsi tu pro ní..
To je strašná tragedie.. radši o tom ani nepřemýšlet
[<<Předchozích 1400] Názory 14011410 z 92812  [Dalších 91402 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.