Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
11.4.2012 16:38:59
ahojte...
omlouvám mou dlooooooooooooooouhou absenci, ale rodina.cz změnila rozhraní pro telefony a mě to tak irituje je to tak nepřehledný, že sem se sem ani nedostala... mám dotaz...trochu morbidní, ale nevím, co dělat... v pondělí zemřel ten kamoščin klouček ![]() ![]() ![]() .. teda v 10 hod mi (a další společné kamarádce napsala, že umírá, že ho nic nebolí a že sou s ním) a od tý doby nenapsala.. dnes mi pavla a 3 Ačka přeposlala sms od ní, že v pondělí v 15:20 klouček odešel....její (a moje) nejlepší kamarádka jí psala v úterý, že se na ni můžou obrátit o pomoc (to sme ještě mysleli, že chlapeček žije, že bojuje, že se to ještě nějakým zázrakem zlepší), bez odpovědi...dnes sem jí psala já (ve stejným duchu), taky bez odpovědi... chápu, v takových chvílích člověk na mobil nečumí, snaží se to asi zaspat, má myšlenky jinde... to chápu...ale obě sme se shodly, že tomu odmítáme uvěřit, dokut to neuslyšíme od ní...tomu se prostě věřit nechce...pavli - nic proti tobě... jenže mám taky o ni strach, že vůbec nekomunikuje...napadlo mě, za ní zajet...zeptat se s čím můžu pomoct, vyslechnout, pokud bude chtít mluvit, pokud nebude, jen ju třeba držet za ruku...prostě být tam pro ni...dle té druhé kamošky by to bylo otravování, že prý bude lepší počkat, až se ozve sama...ale co když tu pomoc potřebuje, ale nemá sílu si o ňu říct??? poraďte, co byste dělaly.... a omlouvám se za depkozní román... |
| Evča76 | 75359 |
|
|
9.4.2012 22:31:57
jo a Deni, jo.. my u nás hledáme vajíčka a nadílku na zahradě.. a u tchánů se chodí koledovat.. máme to rozdělený..
My jsme taky nikdy nechodili koledovat.. jen na zahradě |
| Evča76 | 75359 |
|
|
9.4.2012 22:23:37
Díky holky. Už si to asi nechám říct.. nechtěla jsem ani jednou.. ale teď už je to tak nějak jedno. :) tak asi 27 budu vědět.. oni mi prý druhý den po plodovce řeknou předběžné výsledky.. na Downa, ještě něco a pohlaví.. tak snad Down je zažehnanej i podle toho utz.. tak uvidíme..
Peeti, myslím na tebe.. ať je vše o.k. a nebolí to moc!!! Wall, hledej a najdi.. a neboj.. mě ten můj taky někdy tak s... to jsou chlapy.. Jsem se tu sekla.. obj. jsem zdravou výživu.. se švagrovou.. tak než jsem to dala dohromady.. už jdu.. už je hooodně pozdě na mě. |
| Paradox | 15600 |
|
|
9.4.2012 21:48:09
Wall, tak pokud jsou přehlédnutelné, můžou být fakt kdekoliv.
Tak ať najdete! ![]() Dej pak vědět. |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
9.4.2012 20:24:34
Par, myslím, že je měl naposledy než se šel svlékat do vany. Takže jsem kousek po kousku 2x projela koš na prádlo (manžel po 3.). Jsou skoro průhledné, takže klidně můžou někde ležet a my je nevidíme.
Tchána napadlo jestli je nespláchnul do WC, ale to snad ne. |
| Paradox | 15600 |
|
|
9.4.2012 20:00:13
Wall, to mě mrzí.
![]() I s brejličkama i s chlapem. ![]() Zkus se mrknout ještě do oblečení. Já takhle jednou hledala brýle a zjistila jsem, že jsem si sundávala svetr přes hlavu i s nimi, zahákly se mi do očka. Svetr jsem uložila do skříně a pak půl dne hledala. |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
9.4.2012 19:42:09
Tak brýle stále nikde. 1400,- v pérdeli. Fakt už nevím kam se podívat.
Navíc šla naše očařka na mateřskou a kdo ví kdy nás zas někdo vezme. Do Prahy už jsem nás taky měla dávno objednat. Potřebovala bych se o všechny ty povinnosti s někým podělit, ale bohužel. Co naplat, když mám místo partnera jen další děcko. Chtěla bych být na pár dní mým mužem. Místo mozku z piva kostku a žádné starosti. Omlouvám se za výlev, ale zrovna mám nějakou depku. |
| Paradox | 15600 |
|
|
9.4.2012 18:33:56
Ahoj holky
![]() Lehce jsem dočetla. Byli jsme s Bekojc celé Velikonoce v tahu, kousek od Moravského krasu, včera se nás snažili potopit na loďce v Punkevních jeskyních. Bylo to moc prima. ![]() Maci, Evička je krásná a moc moc šikovná. ![]() Evčo, hezká fotka, přeju hodně štěstí a zdraví. ![]() ![]() Wall, mám radost, že jedeš na Apaluchu. ![]() Peetinko, tabulka mě nostalgicky potěšila. ![]() A přeju, aby Ti operace dobře dopadla(y) a ať máš nožky jako srnka. ![]() Jinak moc nevím, jen si pamatuju, že jste měřili srpňata. Pobavilo mě, že je Dorotka ještě menší než Kája od Jutty. ![]() Takže aktuálně 90 cm/12 kg. ![]() A stále kojím. ![]() ![]() ![]() |
| Boriska- | 76544 |
|
|
9.4.2012 9:25:48
Jo a Peetinko, držím palce ať ti operace dopadnou ke spokojenosti
. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.