Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Boriska- | 76544 |
|
|
9.4.2012 9:23:33
Ahojte
![]() Jé Peetinko to je překvapení, tak dlouho jsem tabulku neviděla ![]() Akorát se mi to nezobrazí celé . Ale tuším problém v mém přijímači...![]() Všichni odjeli koledovat, tak jsem sama samotinká a čekám na další koledníky ![]() Vidím, že srpňátka udržujou alespoň podle toho co sem dočítala přírustky v souladu s porodní váhou. To se nemůžu divit, že je Tonda prtě. Ve školce si mysleli,že ještě nemá tři . Ale prý ho taky od září vemou, mají plno 27 dětí, ale spoustu předškoláků tak to půjde prý v pohodě. Zápis máme ale až v květnu. Zatím jsme byli pro přihlášku, až půjdem někdy k dr. tak si ji nechám potvrdit.Přeji krásný zbytek dne ![]() |
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
8.4.2012 23:40:16
Maci, Evicka je hafo sikovna.
Gratulujem ke skolce a vidine dusevniho odpocinku pro maminku. Nas ceka zapis pristi ctvrtek. Nedelam si iluze.Evco, krasne miminko, jen tak dal. Nechate si rict pohlavi, nebo budete mit prekvapko, kdyz kloucka i holcicku uz mate? Vahy jsou bezva, mame jednu doma. A fakt je na vazkach, jestli to, ci ono. Vypada a jak andel, ale ma vskutku certika v tele. U nas vymysli bejkarny Anetka a Evicka ji napodobuje. Wall, Jirika je teda fakt kus. Apalucha - nadhera! Uz se na vsechny tesime. Kdy na tu operaci tedy pujdes? Ad sourozenec - jsme radi, ze mame deti dve, bezvadne si pohrajou, i kdyz je Anetka jeste mrnous. Casem to bude predpokladam jeste lepsi. Preju, at lekari i manzel (a hlavne asi ten, co?) povoli a finance dovoli dalsi miminko. ![]() Jinak my se mame docela fajn, jen jeste doufam posledni mesic to neni zadna hitparada na poli financi, ale pak uz snad bude lip. Ted s nami hodne zamavaji hlavne ty moje zilni operace. Ted 13. dubna v patek jdu na pravou nohu, pak za tri tydny zase v patek 4.5. na levou. Tak na me myslete. ![]() Emcecko se bezvadne rozjelo, ucast maminek je hojna az prehojna, potrebovali bysme 2x tolik mista, abysme se tam tolik nemackali. A ted to slibovame prekvapeni, kochejte se (omluvte velikost a vyskyt aktualnich mer a vah, nemam vitaminy na to to cely predelavat)
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sengam | 24288 |
|
|
8.4.2012 23:17:21
Maci, Evi je šikulka!
![]() Příští rok už bude válcovat svahy s taťkou,co? ![]() A ke školce GRATULUJU! Hlavně aby z tama nenosila nemoci a nebyl nemocný i malý:-( Jak to vidím u nás doma.... |
| Maci1 | 27366 |
|
|
8.4.2012 20:50:41
Jo a Lari, máme to podobně, E. taky roste hlavně na jaře a v létě. Vloni i předloni byla celý podzim a zimu tak nějak pořád stejná a pak jsem jí na jaře musela honem shánět nové kalhoty, protože jí najednou bylo všechno krátké. Tak čekám, kdy to přijde letos
. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
8.4.2012 20:42:45
Hezký večer
.Evička děkuje za pochvaly svého sjezdařského umění . Stálo nás to asi 10 lekcí v lyžařské školičce, ale hrozně ji to bavilo a doteď se občas ptá, kdy pojedem zas lyžovat .E. měří 102 cm a váží asi 15 kg. Po obědě ji nutím chodit spát. Sice nechce, ale když nespí, je večer na zabití. A ještě jedna novinka - od září je přijatá do školky. Těšíme se na to všichni . |
| Sengam | 24288 |
|
|
8.4.2012 19:37:53
Wall a tobě už to lékaři nedovolí, mít další dítě?
Evčo, vy hledáte vajca jak v AMÉÉÉRICE? ))) |
| Evča76 | 75359 |
|
|
8.4.2012 18:24:39
![]() ![]() ![]() ![]() klapne to? :) |
| Evča76 | 75359 |
|
|
8.4.2012 17:40:38
Ahoj všem..
Díky.. Petříl má 101cm :) teď jsem je změřila.. Anička 121cm.. Petřík mi furt přijde jako prcek :D asi kvůli Aničce.. Ale už je jí zas 6.. tak možná ještě doroste.. na kg taky nevím.. ale jdu to dovážit.. ať víme :) |
| wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
|
|
8.4.2012 17:27:21
Koukám, že má Jirka pěknou váhu na tu výšku.
![]() Hledáme od rána brýle. Už nevím kam se podívat. Měla jsem tu Kristýnku a když odešla, tak Jirka do příchodu manžela z práce plakal, že nemá žádnýho kamaráda a že nechceš být v pokojíku sám. Potřeboval by sourozence. ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.