| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 92812  [Dalších 91372 >>]
Sengam 24288
8.4.2012 13:06:57
A do tabulky :-)
Matyášek má tak mezi 15-16 kily:-) a má 107 cm:-)
Po obědě spí jen ve školce, nebo když jedu do práce a vezu ho na hlídání k mamce. To vstává kolem 6,30.
Když jsme doma a je nemocný nebo o víkendu vstává až kolem 9 hodiny a to už do postele nejde.

Sengam 24288
8.4.2012 13:04:43
Velikonoční nádivku mám upečenou, perníky nazdobené, vrbu taky a jdu uhňásat beránka:-)
Všem přeji KRÁSNÉ VELIKONOCE:-)

Larinka+3svišti 55666
8.4.2012 10:52:52
Ahojda holky,zdravím vás z práce a přeju všem veselé velikonoce a ať vás zítra nebolí zadnice :-)

Koukám,že náš Máťa bude patřit mezi nejmenší srpňátka :-)-váhu má aktuálně okolo 14,5kg a výška 98cm cca.Naše děti hold rostou jen se sluníčkem od jara do podzimu a v zimě ne ~d~
wall123+Jiřík8/08 73574
8.4.2012 9:38:39
Ahoj,

aktuálně má Jiřík 101cm a 17kg.:-)

Myslela jsem, že budu muset zrušit Apaluchu kvůli operaci, ale ještě to prý nějaký čas vydrží. Došlo také vyúčtování, které nám mohlo cestu zkomplikovat. Aaaaa na 100% jedeme!!!!

Po obědě spí jen ve školce. A někdy u tchýně, ale tam je to tak, že ho do 3 uspávají a pak by spal do 5-ti. A doma se matko zblázni. Doma na to kašlu. Někdy si přijde za mnou lehnout (káva po obědě v leže~:-D) a usnem spolu, ale to je výjimečně.
agatha2 74661
8.4.2012 1:18:43
Jutto,

ani nemluv, mně je zase zle při představě, že za tři měsíce mi to končí - vůbec se mi od malé nechce ~n~je to taková krásná pohoda - dop. je malá ve školce, já si udělám vše, co potřebuji a odpoledne jsme spolu~s~...no.. holt, všechno krásné jednou končí~d~

Dobrou~3~
Jutta+L08/08+K04/10 59122
7.4.2012 22:12:43
Agi pěkně si užíváš čtvrtý rok MD :-) Kája měl teď dva roky a mně se udělalo zle při představě, že bych si nahlásila jen 2-letou MD a valila do práce ~8~ Jinak Lu, co chodí do školky, tak tam byla i na odpoledne jen jednou a nespala taky, ale ležela, poslouchala pohádku a muchlala se s plyšákem. Doma si většinou hraje s panenkou nebo prohlíží knížky, ale v obýváku, ne v posteli. Tam se snažím mermomocnit Káju. Nejlepší je, když začne usínat a Lu se šeptem přijde zeptat, jestli už spí a půjdu za ní ... no v tu chvíli začíná uspávání znovu a já vařím ~o~~;)

Nedalo mi to a děti jsem změřila aktuálně a Lu má teda nakonec 107 a Kája 92. Na váhu jsem je nedostala, ale zítra zkusím, ať mám přehled.

Mějte krásné Velikonoční svátky. Voní mi tu právě upečená nádivka s kopřivami, na stole trůní beránek a ve váze načančané kočičky se zlatým deštěm. To jsou snad první Velikonoce, co řeším výzdobu. Předminulé jsem odjela rodit od rozzdobeného beránka, loni jsem měla plné ruce dětí, letos je to poprvé klidnější.

Tak pa ~3~

agatha2 74661
7.4.2012 19:40:08
Ahoj, holky,

tak u nás je to takto:

A. většinou již po obědě nespí, ale dodržujeme odpočinek, takže se leží v posteli a buď se čte nebo koukneme na pohajdu, tak cca 2x týdně po obědě spí - dle aktuální situace, stavu unavenosti apod., a když tedy nespí a jen odpočívá, tak v 19 večer se zhasíná a do 5 minut je tuhoš~h~~z~

No a měří 103 cm a váží 16,8 kg~8~

Jinak tedy přeji krásné Velikonoce všem ~s~- já jsem až do pondělí večer bezdětná, Z. celé svátky pracuje, tak si užívám pohodičky a hlavně ticha~t~

Pa~3~
Boriska- 76544
7.4.2012 17:54:58
Jutto, u nás to bylo taky tak. Navíc jsem to kolikrát zalomila taky~:(. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem ho uložila do naší postele a řekla ať hezky hajá a zavře oči, že se přijdu podívat jak mu to jde~t~ A docela to zabralo. Nakoukla jsem, pochválila a na podruhé už spal. Ale v dětským po obědě taky neusne~d~
Jutta+L08/08+K04/10 59122
7.4.2012 12:44:05
Borisko Lu má asi 106 cm a 16 kg, je to kusanec :-) A závidím, že Ti Toník ještě spí, já už ji nedonutím. A s Kájou už je taky boj, v tomhle jsou stejní. Lu přestala spávat po O ve dvou, Kája měl 2 před pár dny a asi to brzy taky vzdám. Uspávám pomalu dýl, než pak spí ~o~

Evi moc gratuluji k miminku v bříšku ~s~ a přeji pohodové těhotenství a taky vše potom ~;((
Boriska- 76544
7.4.2012 11:42:46
Zdravím,
MM vzal větší kluky na motocros a Tonda půjde za chvíli chrnět. Kouká na pohádku tak jsem koukala namátkově zpátky. Z toho co si pamatuju~t~..

Táni, koukala jsem na ten Váš vybranej domek. Super, šla bych do toho hned a neváhala~R^. My pořídili něco podobného a jsme strašně spokojení ikdyž jsme to měli v horším stavu než vy, ale zas levnější. Základ máte krásně hotovej k bydlení, a na zbytek máte celej život. A ta zahrada ~s~. Vůbec to na mě působí moc hezky~;((

Evčo, gratuluji k rostoucímu pupíku~x~. Váhu mám nejstaršího kluka. Byl strašně moc hodné, klidné dítě až neuvěřitelně. Vůbec s ním nejsou problémy, teda až na to pubertální odmlouvání~a~, ale to potká všechny~t~. Tonda je proti němu čertisko. Ale je to lev, tak to má asi v tom znamení taky dané. Víš už co to bude??

Jinak dny blbec mám taky~Rv, nejhorší je, že se nevyskytujou jednotlivě ale nakupí se hned tak 2-3 za sebou~8~. CHápu, takové dny jsou na ~v~

A lyžující Evička~e~. Je moc šikovná~R^ My postavili letos Tondu ale vůbec se neudržel. Je takovej malej oproti jiným srpňátkům, beztak drží partu s Dorotkou~;). Má 13,2 kg a 96cm~d~. Jestli máte některá aktuální míry srpněte písněte, docela mě to zajímá. Bylo by zajímavé hodit to do naší tabulky.~z~

Jdu dát Tondu chrnět, je už pěkně protivnej vstával v 6
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 92812  [Dalších 91372 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.