Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evča76 | 75359 |
|
|
7.4.2012 7:58:08
JO mě pak ještě nxxal manžel.. dneska jedu do zítra k našim.. musím se z něj vydychat..
![]() |
| Evča76 | 75359 |
|
|
7.4.2012 7:57:23
Lari, to si asi nevybereš.. s těma znameníma.. tak uvidíme.. a budeme zas bojovat :)
|
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
6.4.2012 22:31:22
Evi,dneska asi byly všeobecně špatný konstelace,já ten dnešek vidím v lepších barvách až po
vína s kámoškou.Jinak bych šla spát asi totálně nasr*** za to,jak celý den probíhal![]() Člověk má den volna,tak by si ho rád užil,místo toho od rána cídí pokojíček,abych našla Máťovi ztracený autíčka bleska,který prostě nemůžem najít a to jsme otočili celej byt vzhůru nohama a i kontaktovali všechny známýa příbuzný,kde jsme za inkriminovanou dobu mohli být na návštěvě.Pak člověk jde v dobrý víře pro děti do školky po o,že budou mít radost,no a místo toho dostane spršku v podobě protivnosti kvůli ptákovině.A takhle to vesele pokračuje dál až do večera,kdy se chci odreagovat cvíčem na zumbě,vezmu sebou v dobrý víře Niku a místo vděku dostanu sprchu jejího hysterickýho záchvatu kvůli cvičkám,který musela půjčit kamarádce (mmch,měla další svoje,takže bez bot nezůstala),ostuda jak blázen a já po náladě.Tak jsme to nakonec s kamarádkoku zakončili lahvinou vína,děti se konečně uklidnily a mě se snad bude dobře spát ![]() Jinak gratuluji ke krásné fotečce prťouska.A jestli váhy jsou dobré znamení-no,nevím,nevím-Nika je váha a bojujem spolu neustále ![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
6.4.2012 19:42:08
Ahá,
takže další malá Váha na obzoru Váhy jsou super znamení![]() |
| Evča76 | 75359 |
|
|
6.4.2012 16:26:41
8.10. holky..
Dneska jsem tu měla 2kolegyně z práce a Petřík předvedl ukázkovej záchvat.. asi tak půl hodiny, řval, křičel, kopal.. furt dokola.. Myslím,že si v autě říkaly, že jsem blázen, že chci třetí ![]() |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
6.4.2012 14:15:08
Evčo, tak to je nádhera
![]() |
| agatha2 | 74661 |
|
|
6.4.2012 13:21:41
Evo,
krása kdy máš vlastně termín? |
| agatha2 | 74661 |
|
|
4.4.2012 21:10:04
Čusky,
Maci, Evička je strašně šikovná a má nádherné vlasy jen tak mimochodem a malej je taky![]() A zase mizím ![]() |
| Táni+dvojčátka 7/08 | 38783 |
|
|
3.4.2012 9:02:25
ahoj holky...
Marci, tak vidíš, okál se nakonec vyřešil sám...takže teď sehnat pěkný byteček ![]() Maci, teda evička je borka fakt krásně lyžuje ![]() ![]() A malej jak se směje ![]() Jutto, už 2 roky, jo?! To fakt hrozně letí Je fajn, že lu chce ve školce spát....kluci už chodí od září a jak jsem teď doma, beru si je po o a jsou šťastný jak blechy, že jdou hnedka domů Kdyby nemuseli, ani tam nechodí...ale je to i tím, že jsou 2 a vyhrají si spolu ![]() No a u nás se má věc tak, že domeček nám zlevnili a zítra přijede realiťák vyfotit si náš a zkusíme ho dát do inzerce, jestli je ta naše cena reálná...ale já furt nevím, jestli se chci stěhovat...na jednu stranu mě to fakt láká, ale na druhou mám strach, že tam budu zase "cizí". I když tady už je mm naštvanej, že i když máme zahradu, nemáme moc soukromí...od všech sousedů je sem vidět a tuhle jsme dokonce museli z balkonu sundat bambusovou zvonkohru, protože sousedi nemůžou spát...a dokonce se bavili i se sousedama přes ulici, že oni to taky slyší, jak to cinká, když je vítr |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.