| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 92812  [Dalších 91232 >>]
Gora 31983
14.3.2012 11:37:27
ahojky,

Jitu, a jak to Matyášek snášel v nemocnici? A to dělali v narkoze?
S Tomíkem jsme imunologem posíláni každý rok na ORL na kontrolu mandlí - má jen pořád zvětšené, ale ještě úplně na trhání to naštěstí není. Máme z toho trochu strach.
jitulda08 83642
13.3.2012 19:23:06
ahoj Marci jojo už jí má venku 14 dní. zítra jdem na kontrolu doufám že poslední
Gora 31983
13.3.2012 11:17:28
ahojky,

tak jsem zde s dalším hlášením.~8~

Tomík má chřipajznu jako hrom. V noci a ráno měl 39,7°C. Nurofen a Paralen zabírají jen na chvíli, pak to letí nahoru. A ještě jsme museli s takovou horečkou u dr. čekat hodinu a půl.~8~~8~~8~

Honzík se včera večer zase trochu osypal, naštěstí jen na nohou, zadku a trochu břichu. Dithiaden za hodinu zabral, takže dobrý. Dr. ale netuší, co to je, jsme objednáni na červen u alergologa - imunologa.

Výsledky moči budeme vědět za týden, plavaly mu tam jakési malilinkaté drobečky, které se pak usadily na dně.~8~
Za šest týdnů jdeme na kontrolu krve - tentokrát máme raději Aktiferrin vysadit.

Uff, tak je to s nama.~Rv

Agath, tak nám pračka pere dobře, prací prášek jsem nezměnila.~d~~d~~d~

Jituldo, o tom slyším prvně. Hned je jdu hledat.
Matyášek byl trhat mandli? Chudáček malá.~6~~6~~6~
jitulda08 83642
12.3.2012 21:28:29
jejda vy si to teda vybíráte . to snad není ani možný.
ted mě tak napadá četla JSI NĚCO A pARACELSIUM?
jE TO SPECIÁLNÍ KLINIKA . zkus si to najít . jednu dobu jsem, přemýšlela že tam půjdu s Matesem . Ale ted jsme byly na té mandli tak uvidíme. Já byla nemocná v době dva dny před nástupem na zákrok . a ted je Petr a Mates se zatím drží . teda má trochu rýmu tak uvidíme . dnes byl po 14 dnech poprvé ve školce . tak uvidíme jak dlouho vydržíme nápor bacilů
agatha2 74661
12.3.2012 21:09:38
Zdravím,

Marci,

mně se tak jednou L. osypal, když jsme byli v Luhačkách v lázních a nešla tam pračka, tak jsem musela přemáchnout oblečení růčo a blbě jsem vymáchala prací prášek~d~....hlavně, že to ustupuje, ale asi bych byla na nervy, kdybych nevěděla, co to vlastně je....to člověku na klidu nepřidá~e~....no, a s Tomíkem - co dodat~d~ je to mazec, bobek furt na hromadě~n~

Borisko,

pravdu díš, chlapi jsou experti na stonání~8~
Gora 31983
12.3.2012 20:51:33
Mmch, jakoby to nestačilo, Tomík dnes přišel ze školy (MM mi volal do práce), kašlal, bolely ho průdušky, ruce, nohy, a měl teplotu. Teď večer má samozřejmě horečku, chraptí, kašle. No zase marod s průduškama. A to jsem mu v neděli začala dávat speciální lék Imunor co nám předepsal imunolog. ~8~~8~~8~~8~
Gora 31983
12.3.2012 20:49:22
Jitu, ahojky

děkuji.

Máme holt ve zdraví pořádnou smůlu.~7~
Gora 31983
12.3.2012 20:48:32
Borisko, taky jsem ráda, že je mu lépe. Včera večer jsme váhali, jestli ještě nepojedeme do nemocnice. Nohy měl celé flekaté, někde i pěticentimetrové slité vystouplé skvrny, dost měl i na zadku, pak se přidal s fleky celý obličej, ruce měl celé červené a nateklé.~n~ Měla jsem strach usnout, dokud mu to alespoň z poloviny nezmizlo z obličeje, a nezmenší se to na rukou.~7~
Jj, taky máme zásoby - na průjem, na bolesti, na horečky, na vyrážky, na suchý kašel, na vlhký kašel a já nevím, na co všechno.:-) Naštěstí.:-):-)

Borisko, chudák chlap.~6~~6~
jitulda08 83642
12.3.2012 20:39:30
Ahoj zdravím ve spolek
Marci vy si top teda vybíráte. Snad už bude malému dobře.
Boriska- 76544
12.3.2012 20:01:30
Ahoj,
Marci, fajn, že je malému líp, pročítala jsem chvíli tvoji včerejší diskusi... Taky mám doma zásoby ditiadenu a já nevím čeho všeho co kdyby...

Larinko, gratuluji Nikolce k zápisu~;). Určitě se jí bude ve škole líbit~x~. A k chlapům no co dodat~t~. MM dostal včera křeč do nohy a koulel se na zemi v obýváku a skučel~8~ jsem myslela, že snad budu volat záchranku~e~.

Víc si nepamatuju, MM uspává Tondu a mě nechcou najet kurzy KB, maj údržbu stránek tak doufám, že to sprovozní rychle. Jsem zavalená doklady ale do konce března se z nich vyhrabu:-)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 92812  [Dalších 91232 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.