| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
23.4.2010 11:11:46
....nepřišlo na pořad
nebavili jsme se o tom. |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
23.4.2010 11:10:37
Meginko- to mě mrzí s kolem. Ach jo.
My jsme v bytovce, kola máme ve vlastním sklepě(v zimě), přes léto ve vlastní kůlně. Oboje zamykatelné,ale taky mě občas napadne, že to někdy zmizí. Ale v bytě to absolutně nemáme kam dát. Ale vím, že se takhle krade hodně. Manželův kolega taky takhle přišel o kolo, na jejich sídlišti to byla úplná epidemie. Brali jenom ty drahý,resp.nový prodejný... ![]() Pájo - tak snad se brzy záhada rozluští a budeš vědět, na čem jsi. Rený - ad ta chlopeň. Dr. se tvářil, že je to víceméně normál a že to za ty 3 roky bude už OK. Takže nějaké radikální řešení vůbec nepřišlo na poř |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
23.4.2010 10:22:59
Ahoj holky,
tak mám dnes náladu pod psa. Domluvila jsem Vašíkovi známou, že ho vezme na kolo, když já teď jezdit nemůžu a když jsme šli ráno pro kolo, aby ho manžel zkontroloval, tak je kolo za 10.000 ze společné kolárny fuč ![]() . Prý je družstvo pojištěné, ale i tak mám vztek .Jinak Pájo držím palce, aby se zadařilo. Katulenko Honzíkovi se želva taky líbila, hlavně když jsem jí vzala do ruky a ona na něj kulila oči ![]() Ohledně dovolené - mně se s Honzíkem k moři nechce, tím, že je Vašík o tolik starší, to nejde ty aktivity moc zkloubit, minulý rok to bylo tak, že jel manžel s Vašíkem a vzali bratrance, to si kluci užili všichni. A já si holt na moře počkám nebo třeba pojedu sama s kamarádkou jako jsem to udělala před lety, když byl Vašík malý. Domlouvali jsme se, že bychom jeli na Slovensko, tam jsme ještě nebyli. Začala jsem dělat dort pro tetu na sobotní oslavu. Dort jako takový problém není, ale ta mléčná hmota mi zkrátka nejde Petroend . Nevím, kde dělám chybu. Hmotu udělám, ale když jí pak chci zpracovat, případně dobarvit kakaem, tak mi z toho teče tuk a pak se to drolí a nejde z toho nic kloudného vyrobit. Kameny už tedy mám, myslela jsem si, že ze zbytku ještě něco vytvaruju, ale budu ráda, když se mi podaří namalovat tu šachovnici.Tak jsem se vypsala, vztek mně trochu přešel a jdu pokračovat na dortu, dokud Honzík spinká. Hezký slunečný den. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
23.4.2010 8:21:50
Pájo,držím palce...ale ta psychika dělá své...těhu pocity jsem si vyvolala 100%několikrát
![]() Naše děti ted týden spěj šíleně,rostou trojky....už by to mohlo přestat... Konečně už snad bude teplo,tak se těším na víkend,zítra jedem s Káťou na velkou mažoretkovou akci na celý den...ještě nevim,zda prcky necháme babi nebo je vezmem sebou... ![]() ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
23.4.2010 7:31:22
Rený zpoždění mám týden, ale vzhledem k tomu, že jsem MS mívala pravidelně a když bylo jo zpoždění, tak fakt jen den, MAXIMÁLNĚ dva, tak proto jak je teď zpoždění víc než dva dny, tak už plaším.
Dnes pořád nic, tak skočím koupit test a zítra ráno opět testnu. Dnes v noci od půl 1 do cca 2:15 Natálka nějak nemohla spat a jak konečně usnula, tak mi pak nějak nešlo usnout a pořád jsem na to myslela a nevím, jestli si to už nějak vsugerovávám, ale začínám mít "těhotný pocit", tak uvidíme, co ukáže testík, ale to čekání je fakt na palici-prostě ta nejistota, nevím na čem jsem ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
22.4.2010 22:03:26
Leduš tak my jdeme až 25.5,myslím,že budeme silně konkurovat, tak schválně
|
| Arni | 19497 |
|
|
22.4.2010 16:18:42
Pajo, diky. Budes to mit ted napinave, jak dlouho mas spozdeni?
|
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
22.4.2010 15:47:38
Katulenko pěkné fotky, konečně jaro, co?
![]() Rený, tak ať se dovča vydaří! My jsme pořád na vážkách, jestli někam letět, nebo ne. Ale možná bychom to potřebovali jako "rodinnou terapii", abychom prostě byli spolu jen tak-bez práce, bez nikoho, jen my tři...jenže já to pořád nedostala, tak zítra asi zajedu koupit test a znova testu, kdybych byla těhu, tak nikam nepoletíme, ale jinak uvidíme... |
| Arni | 19497 |
|
|
22.4.2010 15:36:36
hmmm, tak me to asi nepusti...
|
| Arni | 19497 |
|
|
22.4.2010 15:36:03
Katul, bezva fotky
Uz se taky do zoo moc tesime![]() Kaplanko, tak uvidite, co bude s tou chlopni, snad se to spravi samo, to by pak museli operativne resit nebo co dal? Jinak dovolenou uz mame taky v lastminute, to bysme se nedoplatili, je to 5 hvezdicek. I tak je to sice palka, ale dlouho jsme uz s MM u more nebyli, tak jsme to obetovali, Maxik je zdarma a Viktorka platila jen 5tis, takze jsme toho vyuzili ![]() Tohle je jeden z bazenu se skluzavkama, je to foceno ze strany od more do vnitrozemi, tak pohled nic moc, jinak to tam vypada krasne. Tech bazenu je tam takhle na trech mistech, hlavni u hotelu a pak jeste jeden u lunaparku ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.