| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
22.4.2010 15:01:47
tak jsme zpět
tak snad OK,ale úplně uklidněná nejsem. Šelest je slabý, jednoduše řešeno "růstový","dědičný". Já ho měla taky. ALe ještě dr. zjistil mírnou nedomykavost jedné z chlopní. Toto nesouvisí s šelestem,takže kdyby neměl šelest,tak by se na to pravděpodobně zatím ani nepřišlo,problémy nemá. Ale prý se nemám děsit, že děti ve Filipově věku to mívají často,je to svým způsobem normální odchylka. Na kontrolu půjdeme až za 3 roky. Takže OK. A díky za držení palců. Rený - tak snad jsou děti taky OK. gratuluju k dovolené. My taky bychom chtěli k moři, ale asi nějaký lastminute. |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
22.4.2010 14:22:58
trošku vytapetuju
![]() Zoo se želvičkou |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
22.4.2010 13:55:58
Ahoj holky,
Jandulko drž se a soustřeď se na děti-ty Ti dodají sílu....třeba Tě uklidní, že tatínkovi je už dobře a odpočívá v pokoji ![]() S tím kinem-teda já už ani nevím, co to vlastně kino je holky! No jo, hodně se život příchodem dítěte změnil...a "krizi" s MM máme skoro pořád v tom smyslu, že spolu netrávíme téměř žádnej čas jen tak-povídat si, nebo prostě být spolu v klidu. Jezdí domů až večer a stejně ještě potom pracuje-sedí u notebooku a telefonuje,mailuje,atd., takže ho Natálka spíš ruší. Ona je z něho vždycky tak nadšená když přijede domů a on s ní tráví jen pár minut denně, fakt slabota ...a často spolu hodně věcí řešíme smskama, nebo si musíme přes den volat, protože jsme to večer nestihli vyřešit....ahjo a jak v květnu začneme stavět, tak to s tím jeho časem pro nás bude asi ještě horší ![]() Nočník - ze začátku se asi 5x vyčurala, ale teď už vůbec,nechápu proč už ne, nevydrží na něm dlouho sedět. Jinak ale ždouchá ho před sebou když lozí, pořád ho někam přemísťuje a v oblečení si na něj i sedá, ale to je zatím tak všechno. No snad ve svém věku má ještě nárok, takže z toho nijak zklamaná nejsem.... |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
22.4.2010 13:14:14
Holky buďte rády, že máte třeba manžílky aspoň o víkendu doma. To já ani to nemám a pokud je doma, tak je stejně zalezlý a učí se, takže ještě horší než když není. To pak musím odhánět děti, aby mu tam nelezly a měl klid.
![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
22.4.2010 12:48:16
A uz jsme vybrali dovolenou (Turecka riviera), tak se tesim jak male decko
![]() ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
22.4.2010 12:46:47
Kaplanko, driz palce na kardio, verim, ze to nic nebude! Viktorka mela taky od miminka a spravilo se ji to az ted, ale nemela ani zadna omezeni. Maxik ho ma taky trochu, ja jsem to jako decko mela snad do 12, takze asi nejaka vrozena vada.
Katul, u nas je to taky tak. MM chodi pozde, ted v lete verim, ze ho to vic potahne a stihnem treba i nejake kolo k veceru ci grilovani. Jinak taky padame unavou oba a pak se nekdy plochy trou, ale to je zivot Nekdy me to stve, ale myslim, ze natom jsme porad dobre, vikendy travime vsichni spolu a to si uzivame![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
22.4.2010 12:09:21
Kaplanko,at dopadne ok vyšetření
![]() Holky,to máte teda pech s tím kinem,taky se na něj chystám...jen nějak nevychází čas...Taky se s MM jen míjíte?Mě ted poslední dobou přijde,že bud přijde až na koupání nebo když je odpol. doma,tak se vyměníme u dětí nebo lítáme za nima oba a vlastně si za celej den nic neřeknem,večer TV,já padám únavou,on taky...A pořád dokola...proto musíme někam vyrazit bez dětí ![]() |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
22.4.2010 11:34:17
Petraend,moc děkuju.
|
| jandulkaja | 45944 |
|
|
22.4.2010 11:32:50
Holčiny moc děkuju.
No říkám si ještě že mám děti,s těmi na to člověk tolik nemyslí. JInak mi teď začneme jezdit na chalupu,tak se vrhneme pořádně na učení na nočníček.Taky nás čeká 18 měsíční prohlídka,tak jsem zvědavá na míru a váhu. |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
22.4.2010 11:31:43
Jandulko, ted tady brečím nad našima finančníma problémama, táhne se to už půl roku a je to ubíjející, ale vzpomenu si na tebe, že se můžou dít i horší věci než nedostatek peněz, takže žádné fnukání na to já nemám nárok.
Hodně sil ![]() Kaplanko držím palečky na vyšetření ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.