| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 32181  [Dalších 31811 >>]
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
22.4.2010 10:49:22
ahoj,
tak Ženy v pokušení jsou takhle v kurzu,jo? my na to chtěli jít v pondělí, u nás by to snad vyprodané nebylo. Ale byl ulítaný den, třeštila mi hlava a ruka (po tetanovce, po 15 letech), a Filip sice usnul ukázkově,že bychom to stihli,ale samozřejmě se za hodinu vzbudil s šíleným hysterákem a být v kině tak nevím nevím,to by babička už vůbec nikdy nehlídala (nemáme moc hlídaní,jedna babička téměř vůbec a jedna jen hodné děti, které bud spí nebo sedí na zadku ~;) takže jsem to odpískala.

Za chvíli vyrážím s Filipem na kardio, snad zjistí, co to má za šelest. Doufám,že teda nezjistí nic vážného.

ad nočník - zásadně si na něj nesedne. Jako kloubouk je to lepší. Ale Filip neustále pozoruje tatínka a Matěje při potřebě a chce taky, svléká se, chce teda na velký záchod, ale zatím nic vědomého nevykonal.
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
22.4.2010 9:35:31
Rený - jestli tě to potěší, tak mám přesně stejný zážitek s kinem v úterý. Hráli od čtvrtka, takže pátý den a totál vyprodáno a na další den taky. Mohla jsem konečně po dvou letech večer z domu a byla za půl hodiny zpět~q~

Jinak Mařenka má za sebou 18.měsíční prohlídku. Troufám si říct, že určo vyhraje dítko s nejlehčí váhou.
Má 81cm a 9.30kg. Já ale jásám, protože nabrala za půl roku 1.3 a to je na vyvěšení práporu u ní~b~~3~
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
22.4.2010 9:33:13
Janďulko - posílám sílu a dálku, teď už jen čas pomůže

Nočník u nás je pro smích. Ona tedy jakmile se pokaká, tak okamžitě si tahá kalhoty dolů, jakoby si řekne, že chce přebalit. Ale na nočník si nechce sednout. Nechávám jí, však to přijde později.

Dudlík má jen na spaní, ale občas jakmile ho někdy uvidí, tak by ho měla v puse pořád

katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
22.4.2010 9:20:14
Jandulko~6~~6~~6~držte se ,bude líp~s~~s~
Arni 19497
22.4.2010 9:17:12
jandulko, preju, at to brzy preboli, zamer se ted vic na deti, je to tezke obdobi "zapomenout"~x~~x~~x~~s~

Katulenko, my jsme se jeste predtim prave nadlabli, takze ani nebyla chut jit na jidlo a muj drahy muz nepije kafe, nema rad takove posezeni na kec, takze mam v tomhle smulu~d~
jitule458 82377
22.4.2010 9:02:59
tak ted mi vhrkli slzy do očí, tak at je co nejdřív lépe
jandulkaja 45944
22.4.2010 6:31:48
Ahoj holky.

Moc vám všem děkuju za podporu.
No bylo to strašný,něco hrozného pohřbívat tátu.Vypadal jak když spí a já stále čekala že otevře oči:o´(Mamku jsme musely podpírat,doma už to bylo dobrý.Jindrásek půlku prospal,manžel ho měl u sebe.Pak se vzbudil a manža říkal jak když zamával směrem k rakvi,jak když se s dědou loučí.Holky taky plakaly,byl to pro něj ten nejlepší děda.

Ale musíme žít dál,čas vše zahojí,jak tu některá psala.Ale bolet to bude dlouho.Ještě že mám děti,aspoň na to pořád nemyslím.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
21.4.2010 22:11:03
Ahoj holky

Rený...to kino teda dobrý~;)....měli jste jít někam na véču nebo kafčo...

Nočník byl u nás úspěšnej tak dva měsíce zpět,hlavně Matyáš se ho dožadoval několikrát denně a vždy něco udělal...ted na něj dlabe a když ho před koupáním vyndáme,oba začnou kroutit hlavou a při pokusu o posazení děsně řvou a prohybají se:-)takže tak...~d~

Dudana,přesně ja píše Rený,dříve jen na spaní,Maty ani to ne,ale ted jakmiile ho přes den někde viděj,anička řve a řve,dokud ho nemá a Matýsek ho chce taky...tak hodinu před večeří už musej dudlat...asi to je taky těma trojkama...no rozhodně ted jim ho brát nebudu,nepochopěj to a bylo by to zbytečné trápení pro všechny...
Arni 19497
21.4.2010 21:17:45
Nocnik obcas nabidnu, Maxik na nej radostne leti, sedne si a hned si zase stoupne a leti pryc~h~ Uz si ale taky saha na plenku a hlasi "bobo", rika to na velkou plneku nebo kdyz ma opravdu bobek, tak aspon, ze uz si to uvedomuje, ze do plenky neco dela~R^
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
21.4.2010 21:07:55
No u nás taky nočník moc nehrozí, zkouším to, ale zatím z toho má srandu~y~
je tedy pravda, že se začíná plácat do plenky, když čůrá, si to tedy alespon myslím~5~
dudlík máme jen na spaní a nějak se ho zásadně nedomáhá, ale usínání bez něj jsem nezkoušela, ale asi by to trvalo o hodně déle

dneska jsme byli na výletě vlakem a metrem, moc se mu to líbilo, celou cestu zpátky (40min) s babičkou běhal po vlaku a byl šťastnej~6~
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 32181  [Dalších 31811 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.