| Arni | 19497 |
|
|
21.4.2010 21:01:34
Pohadko, u nas je to s chozenim venku podobne, zdrha hodne a za ruku ani nahodou. Takze jsem rada, ze v kocaru jeste vydrzi, ikdyz ted uz se ven dere taky trochu vic.
Dudana mame a jak ho driv mel jen na usnuti, tak ted behem dne, jak ho uvidi, tak se dozaduje. Zacalo to hodne s trojkama, potreboval neco zvachat, tak zvykal dudel a asi si nato zvykl. Dudel je kamarad , takze jak to jde, schovavam z dosahu.Jeli jsme ted vecer do kina na Zeny v pokuseni, uz to u nas hraji treti den a totalne vyprodano, tak jsme se projeli To bantovani predem, aby byly deti v postelich, kdyz prisla tchyne, no uz asi MM na dalsi kino nepremluvim![]() ![]() ![]() ![]() Jeste se mi to tu nestalo, nedostat listek, tak je to asi fakt dobra komedie |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
21.4.2010 17:37:30
Nočník??? Ha ha, včera jsem ho teprve vytáhla z půdy. Dřív to podle mě nemá smysl. POmalu zkusím, ale nic si od toho zatím neslibuji.
Dudana nemáme, tak alespoň to. Kočár - Matěj je tedy kočárkovej, naštěstí. Nemohla bych s ním jít nikam. Okamžitě bere roha opačným směrem a to ve 100% případech. Dělá to schválně, za ruku nejde vůbec. Takže chodit s ním jen tak je zatím absolutně nemožný. |
| jitule458 | 82377 |
|
|
21.4.2010 11:16:12
Co se týká kočáru už je zaparkovanej a nejezdíme s ním, jen když hodně spěchám a to se moc nestává. Jen když jede auto,tak ho musíme vidět ze všech stran, takže se zastaví a točí se jak korouhvička dokola
a všechny auta jsou dědy. I naše je dědy ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
21.4.2010 11:14:50
Tak já se závislosti tady na dudynu bojím, řekli, jsme,že to necháme do roka a pul a pak uvidíme, a pak nám došlo,že je možné, že jestli vše dobře pujde, tak ho bude brát mladýmu nebo mladý. NO uvidíme. U nás taky když chce,tak toho umí, téměř všechny zvířatka bud říct nebo řekne jak dělají, ale když nechce, tak bude říkat, že kočka dělá buu a pes dělá buu a tak, takže jsem říkala, že jestli tohle předvede na prohlídce v roce a pul,tak to bude veselý.
Holky jak jste na tom s nočníky?Nechala jsem ho být a přestal dělat "naschvály" s kakaním, ted jde a sedne si na nočník sám, pochopila jsem,že nepotřebuje pozornost, ale když mu na rychlo stáhnu kalhoty a jdu pryč,tak už to je blbý a jde zase za gauč a kaka do plýny tam. |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
21.4.2010 5:47:28
jo a EEEEEE a TOTO
u Filipa vede "hele" |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
21.4.2010 5:46:33
ahoj
Jandulko - hodně síly posílám Jitule - "jsi úplně blbá,říkal jsem že nééé" ![]() ![]() to samý u nás Filip se ale docela rozpovídává. Neustále mele hatmatilkou, ale ted začal cíleně užívat "dej" a "di" (jdi,jdeme), ham, čiči a ještě pár určitě jo. Jinak pomalu a jistě přestáváme používat kočár,už teda dlouho nejezdímme moc,ale teď ho do něj ani nenarvu,uvidíme,jestli si to ještě nerozmyslí...to je docela mazec. Matěj taky v tomto věku začal chodit sám,jenže hodně ušel a šel za ruku a dal si říct. To u Filipa nehrozí. Dudlík - měla jsem strach,jak budeme odnaučovat,ale Filip ho zahodil úplně sám někdy už v únoru. Akorát má závislost na prsu...Takže si člověk asi nevybere. Meginko - nádherný fotky. Ta s tou šelmou ( leopard, nevím).To by bylo něco na mě. Miluju zvířátka. Musíme už taky konečně zahájit letní výletní sezonu. |
| jitule458 | 82377 |
|
|
20.4.2010 20:12:00
Jandulko drž se, tak u nás je večerní závislost na dudáku jasná už od pul 7 říká dudu dudu dudu
|
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
20.4.2010 14:06:07
Jandulko, drž se
![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
20.4.2010 13:25:29
Jandulko
,posílám hodně síly na zítřek ,je to smutné,ten pohřeb je nejhorší,pak to pomalu čas zahojí,držte se ![]() ![]() |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
20.4.2010 12:50:18
Meginko,krásné fotečky,opravdu jste si to užili,to je dobře.
Jindrásek se teď naučil říkal AU,to je furt dokola.Stříháme nehty a on furt au au A holkám se líbí když říká BYLA,on to tak strašně komolí že to vypadá jak když dělá čerta Jinak toho ještě moc neumí,jen ham,mam,ale to jsem tady už psala.Kecá teda furt,ale kdyby mu člověk aspoň rozuměl.Jo a když chce pítí nebo dudlík,tak ukazuje v obýváku na stěnu,takže už víme co chce![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.