| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 32181  [Dalších 31801 >>]
Arni 19497
21.4.2010 21:01:34
Pohadko, u nas je to s chozenim venku podobne, zdrha hodne a za ruku ani nahodou. Takze jsem rada, ze v kocaru jeste vydrzi, ikdyz ted uz se ven dere taky trochu vic.
Dudana mame a jak ho driv mel jen na usnuti, tak ted behem dne, jak ho uvidi, tak se dozaduje. Zacalo to hodne s trojkama, potreboval neco zvachat, tak zvykal dudel a asi si nato zvykl. Dudel je kamarad~f~, takze jak to jde, schovavam z dosahu.

Jeli jsme ted vecer do kina na Zeny v pokuseni, uz to u nas hraji treti den a totalne vyprodano, tak jsme se projeli~t~ To bantovani predem, aby byly deti v postelich, kdyz prisla tchyne, no uz asi MM na dalsi kino nepremluvim~t~~t~~t~~t~~t~ Jeste se mi to tu nestalo, nedostat listek, tak je to asi fakt dobra komedie~R^
Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 18980
21.4.2010 17:37:30
Nočník??? Ha ha, včera jsem ho teprve vytáhla z půdy. Dřív to podle mě nemá smysl. POmalu zkusím, ale nic si od toho zatím neslibuji.

Dudana nemáme, tak alespoň to.

Kočár - Matěj je tedy kočárkovej, naštěstí. Nemohla bych s ním jít nikam. Okamžitě bere roha opačným směrem a to ve 100% případech. Dělá to schválně, za ruku nejde vůbec. Takže chodit s ním jen tak je zatím absolutně nemožný.
jitule458 82377
21.4.2010 11:16:12
Co se týká kočáru už je zaparkovanej a nejezdíme s ním, jen když hodně spěchám a to se moc nestává. Jen když jede auto,tak ho musíme vidět ze všech stran, takže se zastaví a točí se jak korouhvička dokola :-) a všechny auta jsou dědy. I naše je dědy :-)
jitule458 82377
21.4.2010 11:14:50
Tak já se závislosti tady na dudynu bojím, řekli, jsme,že to necháme do roka a pul a pak uvidíme, a pak nám došlo,že je možné, že jestli vše dobře pujde, tak ho bude brát mladýmu nebo mladý. NO uvidíme. U nás taky když chce,tak toho umí, téměř všechny zvířatka bud říct nebo řekne jak dělají, ale když nechce, tak bude říkat, že kočka dělá buu a pes dělá buu a tak, takže jsem říkala, že jestli tohle předvede na prohlídce v roce a pul,tak to bude veselý.

Holky jak jste na tom s nočníky?Nechala jsem ho být a přestal dělat "naschvály" s kakaním, ted jde a sedne si na nočník sám, pochopila jsem,že nepotřebuje pozornost, ale když mu na rychlo stáhnu kalhoty a jdu pryč,tak už to je blbý a jde zase za gauč a kaka do plýny tam.
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
21.4.2010 5:47:28
jo a EEEEEE a TOTO :-) u Filipa vede "hele"
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
21.4.2010 5:46:33
ahoj

Jandulko - hodně síly posílám

Jitule - "jsi úplně blbá,říkal jsem že nééé"~t~~t~~t~ to samý u nás :-)

Filip se ale docela rozpovídává. Neustále mele hatmatilkou, ale ted začal cíleně užívat "dej" a "di" (jdi,jdeme), ham, čiči a ještě pár určitě jo.

Jinak pomalu a jistě přestáváme používat kočár,už teda dlouho nejezdímme moc,ale teď ho do něj ani nenarvu,uvidíme,jestli si to ještě nerozmyslí...to je docela mazec. Matěj taky v tomto věku začal chodit sám,jenže hodně ušel a šel za ruku a dal si říct. To u Filipa nehrozí.

Dudlík - měla jsem strach,jak budeme odnaučovat,ale Filip ho zahodil úplně sám někdy už v únoru. Akorát má závislost na prsu...Takže si člověk asi nevybere.

Meginko - nádherný fotky. Ta s tou šelmou (~f~ leopard, nevím).To by bylo něco na mě. Miluju zvířátka. Musíme už taky konečně zahájit letní výletní sezonu.
jitule458 82377
20.4.2010 20:12:00
Jandulko drž se, tak u nás je večerní závislost na dudáku jasná už od pul 7 říká dudu dudu dudu
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
20.4.2010 14:06:07
Jandulko, drž se~s~
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
20.4.2010 13:25:29
Jandulko~6~,posílám hodně síly na zítřek~;((,je to smutné,ten pohřeb je nejhorší,pak to pomalu čas zahojí,držte se ~s~~s~
jandulkaja 45944
20.4.2010 12:50:18
Meginko,krásné fotečky,opravdu jste si to užili,to je dobře.

Jindrásek se teď naučil říkal AU,to je furt dokola.Stříháme nehty a on furt au au~t~A holkám se líbí když říká BYLA,on to tak strašně komolí že to vypadá jak když dělá čerta~:-DJinak toho ještě moc neumí,jen ham,mam,ale to jsem tady už psala.Kecá teda furt,ale kdyby mu člověk aspoň rozuměl.Jo a když chce pítí nebo dudlík,tak ukazuje v obýváku na stěnu,takže už víme co chce:-)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 32181  [Dalších 31801 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.