| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 32181  [Dalších 31791 >>]
jandulkaja 45944
20.4.2010 12:47:18
Holky,moc všem ještě jednou děkuju.Teď jsme se tak nějak uklidnili a zítra to bude zase strašný,máme pohřeb.Nejhorší byla návštěva v sobotu u rodičů,vše mi to tátu připomínalo,nemohla a pořád nemůžu jsem věřit že už není,stále jsem doufala že od někud prostě vyjde.Je to hrozný.
Arni 19497
20.4.2010 9:12:53
Meggi, krasne slunne fotky:-)~g~
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
19.4.2010 22:51:25
Dobrý večer :-)
Ta výlet do ZOO Chleby a na zámek Loučeň se nám opravdu povedl.

Na zámku probíhal svatební den, byla speciální prohlídka se "zámeckým pánem", Vašíka se ptal při zahájení jak se jmenuje a pak už ho celou dobu oslovoval princi, tak z toho měl Vašík zážitek a ani se nenudil. I Honzík vydržel prohlídku, tedy měla jsem ruce vytahané. Pak jsme šli na oběd, tam už bohužel neměli Vašíkovu oblíbenou svíčkovou a pak i s koloběžkou do labyrintů.

Jinak Honzík pořád něco brble, rozumět mu je máma, táta, hají, ham, pití, brýle a pak různé zvuky zvířátek, auta, vlaku.
Tady už to dnes všechno spí, tak jdu za nimi, dobrou noc.~3~
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
19.4.2010 9:19:44
Pájo,tak uvidíš příště...času máte dost...~;)

Rený,jsou to kulíšci~s~,já poznám ano-to je jen takový napůl zakroucení hlavou~:-D,někdy se mu povede jakoby kývnout a jasný neeee je ,že se mi až točí hlava,jenom když se na něj dívám:-)...

já to tady mám jak po výbuchu(jako každý den),ale dnes víc,včera jsme dostali od kamarádky bednu věcí pro Kačku,tak to třídím,co už jí je,co ne... a děti mi asistují,tak nevim,kdy se zase vypravíme ven~f~
Arni 19497
19.4.2010 8:49:29
Petroend, tak to bude Dennis kecalek. Viktorka takhle v roce a pul taky vsechno opakovala, tvorila kratke vety a bylo ji nadherne rozumnet. Ale kecala vic a vic, je to stebetalka dodnes, takze budes mit urcite to same~:-D~;)

Katul, Maxik dokonce rika na otazku "chces jit ven" a chce - Neeeee s otaznikem, ale mysli ano~t~ Rikal driv jo a naraz zacal s nee, tak se mu to nejak popletlo. Po Viktorce hodne opakuje jednodussi slovicka, ale vylozene jenom, kdyz vi, ze je to legrace, po me to nezopakuje, asi to po nem chci moc okate, tak na me haze bobek~y~.
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
19.4.2010 8:19:02
Přeji dobré ráno~c~

Pájo taky na mimi pracujeme

u nás ani eee neproběhlo, naštěstí, by mi asi hráblo

hodně v kurzu je inka, inka (rozinka) jinak se snaží i skoloňovat mámy, mámo a ted dokonce začíná s dedeček, babička, to mu jde moc pěkně

včera dělal nějakou lotrovinu na zahradě, jsem mu říkala no to určitě a on jako papoušek opakoval určitě, něž jsme došli domu a sundali boty

hodně slov i celkem těžkých opakuje a to opravdu tak, že mu jsou krásně rozumět, ale jak je za sebou opakuje tak je začne komolit a už se tolik nesnaží

dorozumíme se už celkem obstojně, tak doufám, že se nezasekne a třeba nepřestane mluvit
si, ale myslím, že jestli ne,tak až bude více mluvit mi z něj asi hrábne~y~
Paja + Naty11/08+12tt 80345
19.4.2010 7:49:56
Rený já bych právě brala to Vaše EEEEeeee jako na spestření-kdyby řekla za den půl milionkrát "TOTO" a půl milionkrát "EEEee",tak by to šlo, ale milionkrát TOTO je fakt už síla ~t~~t~~t~ .... Naty je tak užvatlaná, že až začne pořádně mluvit, tak mi ještě půjde hlava pořádně kolem, bude asi ukecaná po mamince jak říkal MM

Katulenko testík byl negativní, tak nechápu, co to zpoždění, byla jsem napnutá jak struna a tu druhou čárku jsem tam nevykoukala, ani náznak, no co však nám to druhé neuteče, sice bych už i ráda, ale úplně to ještě nehrotim, Naty je přecejen ještě malá ~p~
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
18.4.2010 21:36:58
Jitule,dobrý ~R^
To u nás je řeč nulová~d~,jen to Eeeee a pak kroucení hlavou,na všechno-většinou~;),dneska Matyáš i zakýval,když jsem se ho ptala,zda bude ještě papat~g~Jinak se může ukroutit a pochopitelně,jakmile začne jeden(třeba u jídla),tak se přidá i druhý,co do té doby jedl pěkně~e~Už fakt chci,aby s nima byla nějaká domluva...vím,že pak si budu říkat,zlatá doba,kdy nemluvili~t~,ale ted už mě to neba~j~~j~

Pájo,týjo,tak dej vědět,jak dopadl testík~;)~R^
jitule458 82377
18.4.2010 21:24:24
Tak u nás vede slovíčko neeee, holky ale takovým toonem, to je hrozný. Jako příklad, chceš napít a ozve se ne, a když se ho zeptám za chvíli znova, tak se ozve néééé a tonem jako ty jsi uplně blbá jsem ti říkal že nee.

A ´my máme všude auta, takže auto auto, čí to je? dědy, takže všechny auta jsou dědy a když se zeptáš, kdo za to může tak odpoví většinou táta a dnes překvapil a bylo mama.

A když utiká a spadne, tak leží nataženej a ozve se jen mami, jako mami vidíš? Seberu a jdeme dál bez breku, což je super
Arni 19497
18.4.2010 20:44:22
¨Pajo, ale dyt je to jedno a to same, jestli rika toto nebo eee a frut dokola, porad jsi nato jednom samem. U nas je to z eeee zmena na toto, tak jsem proste rada, co natom nechapes?~y~~;)

Dneska bylo nadherne, dopol. si deti hraly venku a odpol. jsme jeli do Ikey, chtela jsem nejakou mensi komodu do kuchyne na Viktorciny papiry, pastelky a vytvory, porad se nam to kupi na stole a kupa roste:) Tak jsme vybrali, zaplatili, MM to jde dat do auta a ejhle, v kufru stale zimni gumy~j~~t~ MM se bil do hlavy, co neudela hned, tak nato zapomene. Tak sla nastesti strcit dolu mezi sedadla uplne tiptop, tak mely deti omezeny prostor na nohy, ale lizaly zmrzku, tak to slo vydrzet~:-D Maxik ochutnal poprve, Viktorka mu vzdycky nabrala na spachticku takovy dobik, no spokojenost nejvetsi~t~~R^~6~

Hezky vecer~3~
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 32181  [Dalších 31791 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.