| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
18.4.2010 14:20:59
Holky jste mě celkem navnadily se ZOO, Naty je také celá odvařená z každého pejska, slepičky, ptáčka, atd., a jaro konečně snad taky, tak musíme do ZOO brzy také vyrazit.
Jinak dnes jsme koupili golfáč Chicco Multiway, tak snad budeme spokojeni, já nejdřív moc nechtěla za golfáč utrácet, že si vystačíme se sporťákem (začínáme stavět, tak jsme si s MM odhlasovali v hospodaření "šetřící režim"), ale přece jen jsem neodolala, je super skladný, lehký a dá se krásně řídit i jednou rukou zatím co vedu Natálku za ruku, nebo nesu v náruči (ze hřiště). Však ono se to užije i na druhé dítě, takže si z toho zas tak těžkou hlavu nedělám... |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
18.4.2010 14:15:59
Ahoj holky,nakukuji v rychlosti, než se mládě probudí a pojedeme ke tchánovcům.
Gratuluji všem těhulkám a přeji pohodové těhotenství a hodné děti, ať maminku s bříškem moc nevyčerpávají, jsem zvědavá, kdy se k Vám přidám, ochranu už neřešíme téměř vůbec a dnes jsem si v Tescu koupila těhotenský test, protože mám už krapet zpoždění, tak jsem zvědavá ...testnu zítra ráno a uvidíme.Zaujala mě RENÝ jakou má radost ze slůvka "TOTO" Renýsku naše Natálka říká TOTO už strašně dlouho a ani nevíš jak mi z toho už hučí v hlavě-úplně všechno je TOTO, všechno když komentuje, tak před tím řekne TOTO. Třeba ukáže na mě a řekne "toto máma", nebo na jídlo "toto mňam" a když jdeme ven, nebo si čte knížku a chce se zeptat, co to je, tak se zeptá "toto?" a je to fakt pořád jen toto,toto,toto toto a pořád do kola, z kočárku ukazuje prstíkem na všechno možné a pořád jen toto toto toto, takže u nás fakt šíleně dlouho vede TOTO cca milionkrát denně, takže fakt hukot. Uvítala bych nějaké to vaše EEEeee, to by byl balzám na uši slyšet milionkrát denně něco jiného ....JANDULKO-upřímnou soustrast i ode mě, ale jak říkaly holky je moc "fajn", že umřel doma, lepší než v nemocnici, tak hodně sil Vám všem, chápu, že ztráta tatínka bolí, držte se ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
18.4.2010 8:45:46
Jé,Meginko,tam se vám bude líbit,Loučeň je taky pěkná,jo a naše Kačka se vlastně v té zoo taky vyřádila,fotila,to jí bavilo nejvíc a pak tam je obr papoušek,co opakuje slova a to nadchlo každého...tak si to užijte...
Rený,já z toho taky šílím,protože nemluví nic a na všechno jen Eeee a ukazuje...já mu nabízím věci,co ukazuje a na všechno si může ukroutit hlavu a jen Eeeee ![]() Už aby si řekli,co chtějí![]() |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
18.4.2010 8:25:04
Ahoj při neděli
![]() Katulenko my se dnes chystáme na zámek Loučeň a právě jsem koukala, že se odtamtud dá právě do minizoo Chleby, tak jsem zvědavá, jak se tam bude líbit našim klukům. Jedeme ještě se strejdou a sestřenicí, náš táta chce dělat práci do školy. Tak přeju hezkou neděli všem ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
17.4.2010 21:57:51
Jeee a moc se tesim s Maxikem do zoo, to bude u vseho hodinu stat a drasat se mezi divou zver
Miluje zvirectvo, okomentuje kazdeho stekajiciho psa a piipii... |
| Arni | 19497 |
|
|
17.4.2010 21:56:31
Katul, ani nevis, jak jsem rada, ze jsem toho dosahla
, to eee uz me nekdy vyvadelo z miry a mladej se tomu jenom chechtal (silena matka)![]() Utahla jsem ho na acidofilni mleko, miluje kysky a zakysy, videl to na lince a furt eee, tak ho dostal, az rekl toto a netrvalo to ani dlouho S ostatnima slovickama to radsi nebudu zkouset, at nejsem narcena z vydirani ditete ![]() ![]() ![]() ![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
17.4.2010 21:10:06
Ahojky
Rený,u nás je stále Eeeeeeee,pořád a hlavně nejčasteji na něco,co neodhalíme a to je pak průšvih... ![]() My měli taky hezký den,odpoledne jsme vyrazli do malé ZOO CHleby u Nymburka,je tam hezký,pro ty co to nemaj daleko tip na výlet Tak akorát pro naš prťata,no i ty větší se tam vyřádili... |
| Arni | 19497 |
|
|
17.4.2010 21:05:42
Jo a ta ryze, pokud je natural, tak se urcite mezi cerealie radi, ale v tech pufikach nevim, to je asi z upravene, ikdyz, kdovi
![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
17.4.2010 21:03:53
Ahoj, my jsme meli dnes pohodovy den. Sli jsme vsichni na prochazku, ale s Maxikem jit, to je vec. Zastavuje se u vseho a zajima ho kazdy zvuk, co se sustne, takze ho porad musime lakat dal a dal. No, pak uz ho hodne poponasel MM, pze bysme nikam nedosli
![]() Ale bylo dnes krasne, snad bude i zitra.Jinak cerealie jsou vsechny obilniny, ktere zustanou semlete i s obalem a klickem uvnitr, coz je hlavni zdroj mineralu a vitaminu. Bila rafinovana cili psenicna mouka je hola, bez niceho, jen je to zdroj kalorii. Takze si myslim, ze kdyz se dava detem i trochu neceho opravdu cerealniho, ze se mu nemuze ublizit, ba naopak, dostane aspon neco vyzivneho. Ja pridavam klicky hodne do pekarny, primichavam i trochu celozrnnou, spaldovou... Pohankovou musim koupit ![]() ![]() Maxik uz ma tri trojky venku, uff, jeste nas ceka posledni, ale klidne by ted mohl byt chvili klid, ty tri zubiska nas staly trapeni Dneska se Maxik naucil rikat achich a jedna To vymysli Viktorka, po ni se snazi hodne opakovat, po me ani nahodou, to je nuda Ale aspon jsem ho naucila v tydnu rikat TOTO na neco, kdyz ukazuje a chce to, tak uz neni zadne EEEEEEEEEEEEEEEEee![]() ![]() Pekny zbytek vikendu! |
| KacaK. | 18185 |
|
|
16.4.2010 22:29:11
Bavario, já to ani zle nebrala. Ale v rýžových chlěbíčkách, žádné cereálie nejsou. Složení je 100% rýže. Nebo tomu nerozumím? Tím, že je ta rýže pufovaná, se z ní stává cereálie?
Den byl teda super výživný ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.