| Bavaria | 90360 |
|
|
16.4.2010 21:36:23
Ahoj holky ,hezký večer
Já sem to nemyslela zle s těmi cereáliemi. Silvinka taky dostává kukuřičné křupky a zkusila rýžové chlebíčky. Sice ji víc bavilo krmit kousky chlebíčků psi než sebe ![]() Dneska měla obzváště protivný den,jen co jsme vyšli ven zvedla rohožku dole pod schody a celou ji vylila na sebe a do bot. Tak jsme se šli převléct a než sem pověsila koš prádla tak mi oškubala záhom denivek co sem si nakoupila loni ve Věžkách a rozbila skleňák ve kterém na dvoře Roman zapoměl odrezovač.A když jsme přišli domů ze dvora roztrhla sáček s rýží a ta byla všude po celém bytě. Měla dneska rozdivočeno úplně strašně dokonce se dala u svačiny do rozhazování šunky všudy kolem sebe ale rovnou po kusech.Naštěstí už chrní byla jak z divokých vajec. |
| brumlíček+Vojtíšek 11/08 | 37115 |
|
|
16.4.2010 20:31:25
Jandulko upřímnou soustrast
a alespoň,že tatínek umřel doma. Držte se. |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
16.4.2010 17:18:27
Meginko používám zatím klasické od Kovandů mají i oranžovou, ale chystám se koupit gelovky to si na ně musím nejdřív vydělat
jinak na fialovou používám tu fialovou vodičku na afty, dává se opravdu jen pár kapek takže to nemůže nijak uškodit z té maršmelounové vpohodě ty kameny uděláš to není tak pracné na modelování, já bych udělala kuličku a do ní obtiskla kámen z dámy a hotovo |
| KacaK. | 18185 |
|
|
16.4.2010 12:37:12
Ahoj!
Rený, moc děkuju! Už jsem to včera študovala. Zkusím to, hned jak půjdu do zdravý výživy, juknu, jestli tam to mlíko mají! Bavario, Viktor jí teda kukuřičný lupínky normálně. Ale ty celozrný, podle mně nejsou. Vlastně mně nenapadaj musli (z těch, co máme doma), který by celozrný byli. Až budeme mít krabude, juknu na složení. Ale stejně celozrný pečivo bych už dávala, kdyby neměl ty alergie. Jen s nima vždycky hrozně moc nadělá, tak mu je dávám vyjímečně. Meginko, to musí být hrozně těžký, když ti rodiče zemřeli takhle brzo. To je mi líto... |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
16.4.2010 10:56:36
Zdravím při pátku.
Jandulko upřímnou soustrast. Mně tatínek zemřel, když mi bylo osmnáct, maminka jedenáct let po něm, bohužel ani čas mi při vzpomínání hlavně na maminku nepomáhá. Dodnes, když o ní mluvím, mám slzy v očích, ani Vašíkovi o ní nemůžu moc vyprávět ... Alespoň jak jsi psala, tatínek zemřel doma. Hodně sil! Petroend díky, já taky udělám potahovku z marshmalow, za hmotu na figurky děkuji, tu vyzkouším. Brzy mně čeká i dort pro Vašíka, tak budu mít alespoň natrénováno. A černé uhlí by mně tedy opravdu nenapadlo . Jaké jiné barvy používáš?Honzík spinká, tak já jdu vyžehlit trochu prádla a vyčistím akvárko. V neděli se chystáme s klukama na výlet, má být hezky, tak snad nám to vyjde. Ještě musím vymyslet trasu ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
15.4.2010 22:00:52
Bavario, ja to beru selskym rozumem s tema cerealiema. Slysela jsem i jednu dr., ze by nemely deti jist cerealie do desiti let, coz mi uz prijde pritazene za usi.
Jinak pojem "cerealie" je dost siroky a nekdo si pod tim prestavi cerealie z reklamy, ktere moc cerealii v sobe ani nemaji. Vetsinou to jsou obyc mouky, zaklad je psenicna a primichava se ryzova a kukuricna, z cehos se delaji bezne kase... Takze neskodne. Pokud je nekde i prava celozrnna mouka, tak je tam toho opravdu jen zlomek a pokud by melo byt treba pecivo z celozrnne mouky hur pro ne stravitelne, muselo by obsahovat minimalne vetsi polovinu. A to by sis musela pect nebo koupit v nejake zdrave vyzive, kde se nato specializuji. Vzpominam si na reklamu na Brumika - plne ceralii... A byla to jenom hola psenicna mouka. Takze neverit vsemu ![]() |
| Bavaria | 90360 |
|
|
15.4.2010 21:46:27
Ahoj holky
Jandulko upřímnou soustrast a drž se. Tak sem Vás dočetla celkem jste se rozpovídaly, u nás je to s jídlem asi tak, Silvinka jí s náma skoro všechno. Já dost vařím různé maso se šťávou a přílohu takže to jí taky jen když máme třeba hranolky tak to ne i když nějakou z talíře někomu ukradne jednu -dvě. Nějaký ten Kinder řez už taky měla ale jen sem tam spíše jí to dá babička. Ale co mě překvapilo že něktré děti jedí dost cereálilí, Silvinka měla snad jen když to jedí ti starší tak trošku protože děti do šesti let by celozrnné výrobky jíst neměli neumí to strávit. Jinak je to taky strašná kramářka a šplhavec. Nemůže být chvilku bez dozoru a poslední dobou se taky vzteká a do všeho kouše oni sou všichni stejní ...Jo a zapoměla sem jak se sem vkládají fotky připomenete mi to někdo děkuji ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
15.4.2010 16:55:18
Jo, je to Zajic, ale ja to beru v kilovce a nevim, zdali je to stejny vyrobce, muzu se zeptat.
Ten jogurt vypada dobre, ale ta cena chjoo ![]() |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
15.4.2010 16:37:24
Rený je to tenhle nápoj? http://www.mogador.cz/?id=pohankovy-napoj-zajic
|
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
15.4.2010 16:33:35
Dávám jí tento jogurt http://www.zvonimira.cz/Rozvazene-cerstve-potraviny/Sojove-produkty/SOJADE-bifidus-tresen-BIO-823 Jenže u ní je to lepší, že ona není vyloženě alergická na kravské mléko. Ona prostě nesnese tu kyselost jogurtů.
Kupuji banánový, švestkový a borůvkový, jsou opravdu vynikající. Kdo chce zkusit něco jiného, mohu vřele doporučit. I já pak dojíždím a vylízávám. Má to balení přesně na tři svačinky. Dostane tak dva tyhle velký jogurty do měsíce, takže opravdu to jí svátečně. U nás je totiž nikde nemají a tak kupuji u našich když jsem. Jdu omrknout to pohankové mlíko |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.