| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 32181  [Dalších 31761 >>]
Arni 19497
15.4.2010 15:18:41
TAdy mas slozeni i popis:-)

Používá se jako zdravá náhražka kravského mléka. Je velmi výživný a má příjemnou specifickou chuť. Pohankový nápoj je vyroben z čistě rostlinných produktů, neobsahuje cholesterol, laktózu a je přirozeně bezlepkový.

Je vhodný pro široký okruh spotřebitelů k běžné denní spotřebě, zvláště pro alergiky na kravské mléko, pro bezlepkovou dietu, pro jedince se zažívacími obtížemi a osoby s vysokou hladinou cholesterolu. Uvítají jej také zájemci o racionální výživu.

Pohanka, kterou toto mléko obsahuje, je nutričně a diabeticky vysoce hodnotná plodina s příznivým složením z hlediska lidské výživy. Bílkoviny, glycidy, lipidy a vláknina se v ní nacházejí ve vhodném poměru. Snižuje krevní tlak a svým obsahem vlákniny upravuje funkci střev a je užitečná při prevenci rakoviny. Je významným zdrojem vlákniny,vitamínů a minerálů, z nichž zejména rutin působí blahodárně na celý kardiovaskulární systém.

Použití: K přípravě chutného mléka, nápojů, koktejlů a kakaa, k přípravě cereálních snídaní, pudinků, polévek, omáček, těsta a všude tam ,kde se používá kravské mléko.

Složení: částečně hydrogenovaný sójový olej, sušený kukuřičný sirup, tepelně upravená pohanka, fosforečnan draselný, emulgátor lecitin a E 471, protispékavá látka oxid křemičitý, barviva E 160b a E 100, přírodně identické aroma
Arni 19497
15.4.2010 15:17:41
Kacak, jeste me napadlo kokose mleko z plechovky a hodne ho naredit, tam je taky hodne mineralu a je vyzivne~d~ Mne treba u nej vadi takova ta pachut kokosu, to pohankove je takove bez jineho "oderu", nasladle. Jinak se mi zda, ze jsem videla piskoty i bez vajicek s nejakou tou nahrazkou.
KacaK. 18185
15.4.2010 15:13:12
Fajn, tak díky. Docela bych ho zkusila.
Arni 19497
15.4.2010 15:11:26
Kaco, jejda, tak to ti nereknu, pze ja uz ho ted beru od pani ze zdr. vyzivy na vahu. vim, ze jsem tam mela pridany stitek se slozenim, ale ten automaticky vyhazuju~d~ Ale ve zdr. vyzive ti to reknou nebo pohledej slozeni na netu.
KacaK. 18185
15.4.2010 15:08:59
Rený, prosím, můžeš se mi podívat, co v tom pohankovým mléku je?
KacaK. 18185
15.4.2010 15:07:52
Pohádko, já teda jídlo reším, kvůli té alergii, může se vztekat, jak chce, ale jsou věci který mu prostě dát nemůžu~n~
Ale pravda je, že zrovna Kinder mléčná řez vůbec nekupuju, nedávám ho ani 5ti letému Lukymu. Ale ani jsem nečetla, co v tom je. MOžná že je to dobrý.
A buchty si myslím, že jsou ok, když to pečeš doma, víš, co v tom je.
KacaK. 18185
15.4.2010 15:05:57
Leduško, když já se tý soji taky bojím. Viktor má ještě alergii na vajíčko a ještě mu vypěstovat na soju, to už by mně kleplo. Ale až bude starší určitě to zkusím. I když pořád doufám, že se toho zbaví. To rýžové mléko má s opravdu hodně kakaem (grankem). To mu naštěstí nevadí.
Dnes jsem mu statečně dala asi 9 piškotů, tak čekám. Jestli mu to nebude vadit, kašlu na krevní testy a přestanu vajíčka řešit. Oni mu vyšli jen v krvi, v podstatě vajíčka nikdy nejedl. Lukymu vadily do roka. Tak mi mudra řekla, ať na ně rovnou zapomenu.
Arni 19497
15.4.2010 15:03:10
Pohadko, tak cerealie a domaci buchty, to bych ani nemrkla, neni natom nic skodliveho, lepsi tedy podle me domaci neco upecene nez kupovana babovka a umelotiny.
Ja teda Maxikovi cokolady jeste nedavam, ani jine klasicke sladkosti, ale on mlsa hodne "cerealie" a podobne, takze neni v nicem sizeny. Dneska prisel pri rabovani na kysele zizaly a hned mi to sel oznamit, co ma v puse a sam je vyplivl, coz jsem i rada:-) Ale nervala bych mu to z pusy, kdyby uz nato prislo, nezeru to tak uz~t~

Jinak Maxik ted hodne rymuje od zubu, takze davam misto UM susene pohankove mleko a to je vyborne, ja ho sama mam taky rada i si ho davam treba do kavy misto obyc.~R^ Chutnala jsem kokosove, ovesne, sojove, ale nejlepsi chutove mi prijde to pohankove (s chuti pohanky to nema co docineni~j~). Jinak ja os. mam moc rada sojove deserty (coko a vanilka) od Alpro soya, ale jsou to nekrestanske penize.

Ledusko, ktere konkretne jogurty si chvalis? Parkrat jsem neco chutnala, ale zadna slava, tak mi treba poradis neco lepsiho.
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
15.4.2010 14:36:35
Hele když mu to nic nedělá, tak bych to neřešila. Koláče a buchty nejsou špatný. Však já to Mařence taky dávám. Po mazanci se u ní jen zaprášilo.
Kamarádky holčička druhá prostě jedla čokoládku taky dřív než ta první. Oni chtějí to co má sourozenec. Pokud toho nespořádají kila, tak to neřeším.
Mařenka zase miluje šunku~t~
Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 18980
15.4.2010 14:25:56
Leduško Ondrovi ty oči vloni přestaly snad až koncem září :-(

Jinak jsem hodně u Matěje povolila ve stravě.... On je fakt příšerný žrout, neustále, ale neustále stojí v kuchyni a ukazuje na linku, lednici, skříňkus jídlem, že chce něco jíst.
Dávám mu třeba už i ten Kinder mléčný řez. Myslíte, že to není nic hroznýho? Dáváte už to některá? Nemám z toho moc dobrý pocit, odnra tohle neznal, ale s ním to prostě nejde, chce naprosto vše co vidí a vzteká se jak blázen. Pak třeba když peču nějaký koláč, tak to normální jí s námi. I třeba Cheerees ty medové kolečka nebo jak se jmenuje... Snad to není až taková hrůza no :-(
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 32181  [Dalších 31761 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.