Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
15.4.2010 15:18:41
TAdy mas slozeni i popis
![]() Používá se jako zdravá náhražka kravského mléka. Je velmi výživný a má příjemnou specifickou chuť. Pohankový nápoj je vyroben z čistě rostlinných produktů, neobsahuje cholesterol, laktózu a je přirozeně bezlepkový. Je vhodný pro široký okruh spotřebitelů k běžné denní spotřebě, zvláště pro alergiky na kravské mléko, pro bezlepkovou dietu, pro jedince se zažívacími obtížemi a osoby s vysokou hladinou cholesterolu. Uvítají jej také zájemci o racionální výživu. Pohanka, kterou toto mléko obsahuje, je nutričně a diabeticky vysoce hodnotná plodina s příznivým složením z hlediska lidské výživy. Bílkoviny, glycidy, lipidy a vláknina se v ní nacházejí ve vhodném poměru. Snižuje krevní tlak a svým obsahem vlákniny upravuje funkci střev a je užitečná při prevenci rakoviny. Je významným zdrojem vlákniny,vitamínů a minerálů, z nichž zejména rutin působí blahodárně na celý kardiovaskulární systém. Použití: K přípravě chutného mléka, nápojů, koktejlů a kakaa, k přípravě cereálních snídaní, pudinků, polévek, omáček, těsta a všude tam ,kde se používá kravské mléko. Složení: částečně hydrogenovaný sójový olej, sušený kukuřičný sirup, tepelně upravená pohanka, fosforečnan draselný, emulgátor lecitin a E 471, protispékavá látka oxid křemičitý, barviva E 160b a E 100, přírodně identické aroma |
| Arni | 19497 |
|
|
15.4.2010 15:17:41
Kacak, jeste me napadlo kokose mleko z plechovky a hodne ho naredit, tam je taky hodne mineralu a je vyzivne
Mne treba u nej vadi takova ta pachut kokosu, to pohankove je takove bez jineho "oderu", nasladle. Jinak se mi zda, ze jsem videla piskoty i bez vajicek s nejakou tou nahrazkou. |
| KacaK. | 18185 |
|
|
15.4.2010 15:13:12
Fajn, tak díky. Docela bych ho zkusila.
|
| Arni | 19497 |
|
|
15.4.2010 15:11:26
Kaco, jejda, tak to ti nereknu, pze ja uz ho ted beru od pani ze zdr. vyzivy na vahu. vim, ze jsem tam mela pridany stitek se slozenim, ale ten automaticky vyhazuju
Ale ve zdr. vyzive ti to reknou nebo pohledej slozeni na netu. |
| KacaK. | 18185 |
|
|
15.4.2010 15:08:59
Rený, prosím, můžeš se mi podívat, co v tom pohankovým mléku je?
|
| KacaK. | 18185 |
|
|
15.4.2010 15:07:52
Pohádko, já teda jídlo reším, kvůli té alergii, může se vztekat, jak chce, ale jsou věci který mu prostě dát nemůžu
![]() Ale pravda je, že zrovna Kinder mléčná řez vůbec nekupuju, nedávám ho ani 5ti letému Lukymu. Ale ani jsem nečetla, co v tom je. MOžná že je to dobrý. A buchty si myslím, že jsou ok, když to pečeš doma, víš, co v tom je. |
| KacaK. | 18185 |
|
|
15.4.2010 15:05:57
Leduško, když já se tý soji taky bojím. Viktor má ještě alergii na vajíčko a ještě mu vypěstovat na soju, to už by mně kleplo. Ale až bude starší určitě to zkusím. I když pořád doufám, že se toho zbaví. To rýžové mléko má s opravdu hodně kakaem (grankem). To mu naštěstí nevadí.
Dnes jsem mu statečně dala asi 9 piškotů, tak čekám. Jestli mu to nebude vadit, kašlu na krevní testy a přestanu vajíčka řešit. Oni mu vyšli jen v krvi, v podstatě vajíčka nikdy nejedl. Lukymu vadily do roka. Tak mi mudra řekla, ať na ně rovnou zapomenu. |
| Arni | 19497 |
|
|
15.4.2010 15:03:10
Pohadko, tak cerealie a domaci buchty, to bych ani nemrkla, neni natom nic skodliveho, lepsi tedy podle me domaci neco upecene nez kupovana babovka a umelotiny.
Ja teda Maxikovi cokolady jeste nedavam, ani jine klasicke sladkosti, ale on mlsa hodne "cerealie" a podobne, takze neni v nicem sizeny. Dneska prisel pri rabovani na kysele zizaly a hned mi to sel oznamit, co ma v puse a sam je vyplivl, coz jsem i rada Ale nervala bych mu to z pusy, kdyby uz nato prislo, nezeru to tak uz![]() Jinak Maxik ted hodne rymuje od zubu, takze davam misto UM susene pohankove mleko a to je vyborne, ja ho sama mam taky rada i si ho davam treba do kavy misto obyc. Chutnala jsem kokosove, ovesne, sojove, ale nejlepsi chutove mi prijde to pohankove (s chuti pohanky to nema co docineni ). Jinak ja os. mam moc rada sojove deserty (coko a vanilka) od Alpro soya, ale jsou to nekrestanske penize.Ledusko, ktere konkretne jogurty si chvalis? Parkrat jsem neco chutnala, ale zadna slava, tak mi treba poradis neco lepsiho. |
| Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
|
|
15.4.2010 14:36:35
Hele když mu to nic nedělá, tak bych to neřešila. Koláče a buchty nejsou špatný. Však já to Mařence taky dávám. Po mazanci se u ní jen zaprášilo.
Kamarádky holčička druhá prostě jedla čokoládku taky dřív než ta první. Oni chtějí to co má sourozenec. Pokud toho nespořádají kila, tak to neřeším. Mařenka zase miluje šunku ![]() |
| Pohádka+Ondra 2/05+Matěj 11/08 | 18980 |
|
|
15.4.2010 14:25:56
Leduško Ondrovi ty oči vloni přestaly snad až koncem září :-(
Jinak jsem hodně u Matěje povolila ve stravě.... On je fakt příšerný žrout, neustále, ale neustále stojí v kuchyni a ukazuje na linku, lednici, skříňkus jídlem, že chce něco jíst. Dávám mu třeba už i ten Kinder mléčný řez. Myslíte, že to není nic hroznýho? Dáváte už to některá? Nemám z toho moc dobrý pocit, odnra tohle neznal, ale s ním to prostě nejde, chce naprosto vše co vidí a vzteká se jak blázen. Pak třeba když peču nějaký koláč, tak to normální jí s námi. I třeba Cheerees ty medové kolečka nebo jak se jmenuje... Snad to není až taková hrůza no :-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.