Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
1.4.2010 11:45:34
Jitule my tu nemít docela fajn cyklostezku (asi 2 roky),tak taky moc není kam jezdit,po městě to moc nejde. Na naše ježdění s dětma to stačí. Taky občas děláme výlety do okolí,ale to Matěj na svém kole neušlape, máme tu hodně kopce. MM vloni docela propadl inline.
pořád přemýšlím,jak zformulovat moji odpověď na téma "fyzických trestů",takhle mimo živou diskuzi se mi odpovídá blbě. Tak se rozmýšlím,zda na to vůbec dojde. |
| jitule458 | 82377 |
|
|
1.4.2010 11:36:32
jee tak to jste koukám docela cyklistky, já na kole nejela ani nepamatuju. Není kam radši jdu pěšky a dálky autem :-( už jsem přemýšlela,že prodáme i kočár
|
|
1.4.2010 7:55:15
Pájo, tak fajn
- ale v dobrém závidím,že jste měli počasí na kolo. Nevím,jestli jsem zdrclá z nemocí,ale přijde mi, že je už od října jenom zima. jo téma,které rozproudilo diskuzi jsem ještě nepřelouskala celé,takže se vyjádřím později , ještě jste řešili myslím židličky (?)tak hezký den, dneska mám oba raubíře doma, ve školce jsou prázdniny a zítra absolvujeme kolečko po dr. s FIlipem (už od 7h) a netuším na jak dlouho to může být,moc se na to netěším. Rený - Maxíkovi se už klubou trojky? Ty jo,to je už zubatec. Filip se trápí teprve se čtyřkama - ještě 2 a 3/4 zubu ![]() |
| Bavaria | 90360 |
|
|
31.3.2010 23:25:54
Ahoj holky, tak se to tady konečně trochu rozpovídalo. K včerejšímu tématu..Silvinka přes ruku taky dostane a dokonce i jemné plesknutí přes zadek, z vlastní zkušenosti vím že někdy nic jiného nezabere. Odkaz na článek co sem dala Verísek je fajn myslím si že děti na dlouhé vysvětlování nejsou a taky si pamatuju když mi rodiče dávali dlouhé kázání tak sem si říkala kdyby mě raději dali po čuni a já měla pokoj. Moji dva starší taky dostali na zadek a vztah máme super dokonce za mnou chodí Joškovi kamarádi na rady řeknou mi víc než doma rodičům.
A dnešní téma sedanky já budu taky jedna z vyjímek a sedačku mám přední. Připadá mi hloupé mít dítě rovnou za zadkem. Ti dva jezdili taky ve předu a bylo to bez problémů a fajn. Takže mám snad trénink jen budu muset oprášit vzpomínky ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
31.3.2010 20:21:32
Holky dnes jak přestalo pršet, tak jsem s Naty skočila pro to kolo s cyklosedačkou - vypadá to dobře, při zatáčení mi to nevadilo, řekla bych, že to těžiště až zas tak ve předu není. Naty byla nadšená, moc se jí ta cesta líbila, kdyby nebyla taková zima, tak bych hned vyrazila na nějakou okružní jízdu
, já myslím, že s ní budeme spokojeni, (teda doufám).... |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
31.3.2010 17:59:55
celé odpoledně jsem byla pryč o ono tohle tady
![]() holky vůbec jsem nemyslela, že se jako tlučeme mezi sebou naopak diskuse byla ve slušném duchu, jinde to vipadá mnohem hůř měla jsem namysli jako, že se nikdo netluče vařečkou ![]() ![]() Pájo díky za cyklosedačku, mluvili jsme o tom a chtěli jsme jí taky dopředu, ale ještě jsem jí nikde nehledala, jsi mi ušetřila čas ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
31.3.2010 16:54:25
jee, tak at přemýšlím jak přemýšlím,tak nemůžu na podobné téma přijít. Nevím o čem jiným se dá tahle debatovat.
|
|
31.3.2010 14:36:42
k cyklosedačkám,tak je to tak,jak říkají holky. Někde v Sama doma nebo kde "odborník" říkal, že ta přední je spíše na popojíždění na kratší úseky z důvodu (když pominu bezpečnost,to je lepší ta zadní, je to blbé přirovnání, ale když jsem občas neuváženě vezla nákup na řidítkách, tak to bylo dost o hubu,není to stejně,na řidítkách to je ještě horší),že to je náročnější na řízení,těžiště ve předu, únavnější a tak no.Uvidíš,jak budeš spokojená. JInak je teda vymakaná,že i ta přední má vysokou opěrku,ale moc si neumím přestavit,jestli to nepřekáží "ve výhledu",jestli to není nepohodlné. Ale důvod sedačky vepředu kvůli výhledu dítěte je trošičku úsměvný
Ze zadu vidí krásně do stran. Ještě jsem si vzpomněla, ono je taky docela "problém",když se dítě v sedačce mele, najednou vystrčí ruku,něco ukazuje, a když to nečekáš, tak je to docela náraz a rozhodí to. Pájo - tak ať se rychle uzdraví, ale alespoň to nemá na plicích. V nemocnici byly skoro všechny děti se zápalem plic a všechny byly do 2 let, nechápala jsem, co se děje. Prý to řádí. No, kdy něco neřádí. Co? jinak "ubližování" dětem v podobobě lékařské péče taky nenesu moc dobře. Filip řve kolikrát hlavně kvůli pevnému držení,které je nutné k co nejrychlejšímu ošetření. Nemá význam ošetřování přerušit, dítě konejšit, protože to je pak bráno jako zrada,že jsem dovolila mu znovu ubližovat a prodlužuje to agonii. Je jasné, že věci, které se opakují a jsou nutné (podávání léků,měření teploty, chodili jsme denně na čištění na ORL) je den o ode dne horší provádět, protože si to Filip pamatuje. Největší horor byly 3xdenně inhalace, a to stačilo jen to vyústění přiložit k obličeji, nemusel nic dávat do pusy,nebolií to. no nešlo to, muselo se to dělat ve spánku |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
31.3.2010 14:35:30
Tak já jdu taky od PC, je to fakt hroznej zabiják času, jdu upéct borůvkovou buchtu, tak ahojte
![]() |
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
31.3.2010 14:33:40
Já dju taky...Pájo,to je dobrý,ten spací pytel
![]() Rený,ty bundičky se mi taky moc líbily,koupila jsem u nás u pani v bazárku,má tam i nové věci-tyhle bundy,za 190,-jednu,to mi přišel super kup...tak páááá |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.