Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
22.3.2010 14:27:13
Aha Jitule, tak tělíčko je oslabené ještě nějakou dobu po očkování, jo? Já právě myslela, že pokud se neobjeví žádná reakce těch cca 8-10 dní po očkování,tak už jsme vysmáté. Tak to je asi jasné proč je Naty tak hrozně nachlazená, byla ještě oslabená... už mě to nebaví být doma, chci jít ven. Jenže já sama jsem na hromadě a je to tady fakt jak v lazarově-kašleme a smrkáme od pátku jedna přes druhou
![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
22.3.2010 11:54:36
dík
je to všechno se vším, |
| jitule458 | 82377 |
|
|
22.3.2010 11:40:13
mě říkali mezi 8 a 10 den, poté,že je tělíčko oslabenější a muže chytit kde co
|
|
22.3.2010 9:58:45
jo a k zubům. Filip jich má teprve 8, teď má nateklý všechny čtyřky,takže je možné, že teplotuje i k zubům... ale jsem ráda, že to vypadá,že něco poroste, už jsem si říkala,že se v puse dlouho nic neděje.
![]() |
|
22.3.2010 9:57:00
čauky,
Vendi, super fotky, fajn,že se máte dobře. Pájo,fajn,že jsi v pohodě. Natálka je slečna a je dobře,že Ti dělá radost. potřebuji se poradit - prosím, nevíte, za jak dlouho se nejpozději může projevit reakce na priorix? Filip je dneska 18.den (v letáku na netu jsem četla,že reakce může přijít až 21.den,obvykle mezi 7-11) a od včera pokašlává a má teplotu. Spíš to připisuji tomu,že od minulého týdne jsme s MM šíleně nachcípaní a filip to nejspíš chytil. stejně s tím asi nic neudělám,i kdyby to byla reakce,co? uvidím,co se z toho všeho vyvine, ale už jsem byla včera fakt nas...ná. Matěj se po 6týdnech dostal z kašle (předtím 6t marodil filip), Filip to od něj nechytil, no tak to chytí od nás a jestli přijde znovu na řadu matěj, tak nám to jaro je k prdu. ach jo.no jinak u nás je jaro to je tak super, odpoledne vytáhnu lavičku ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
21.3.2010 10:08:02
Ahoj holky,
Verísku, Lídičko, myslíte, že Naty je veliká? Mě právě přijde, že je pořád prcek má 79cm a 9,6kg, ale vlastně nevím jaké míry a váhy mají ostatní stejně staré děti ![]() S tím zakazováním-asi jsem čímdál méně přísná, celkově bych řekla, že jí toho moc nezakazuju, ale asi je to tím, že to tady máme celkem batoleti přizpůsobené (něco samozřejmě nesnesu-jak psala Kacak-knihy ničit nesmí, vadí když si chce občas hrát s troubou a točit knoflíky, to je nebezpečné, tak tam nekompromisně zasahuju), ale když před 14 dny začala mít "šimpanzí období" a začala lozit na stůl, gauč, židle atd., tak jsem nejdřív bojovala a pořád sundávala, ale viděla jsem, že je to pro ni hrozná sranda, tak jsem to vzdala a vždy když vylezla na stůl, tak jsem ji jen hlídala, ať nespadne, ona si tam zatancovala a za chvíli slezla a asi po týdnu se toho lození nabažila a přestala možná často platí, že děťátka láká nejvíce to zakázané ovoce a když jsem z toho přestala dělat vědu, tak ji to už asi nebaví, nebo se toho prostě nabažila...Lídičko řešit svoje poporodní a jiné deprese jsem šla ke kinezioložce a fakt super ženská a moc mi pomohla! Laurenko také nám teď něco v pusence leze-dva dny průjem, zvýšená teplota, do toho kašel a sopel a málo papá , ale máme teprve 10 zubů, takže ještě má pořád co růst, kéž by to už bylo všechno venku! |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
21.3.2010 9:11:36
chválím fotečky jsou úžasné
![]() my doma zakazujeme, já osobně si myslím, že to chápou moc dobře vše co se dalo je odstraněno do bezpečné vzdálenosti, akorát ted už dosáhne s přehledem i do vrchních šuplíků linky a já fakt už nevím kam ty věci dávat ![]() bojujeme s elektronikou s přehledem si sám zapne/vypne televizi občas se mu podaří přeprogramovat domácí kino takovým způsebem, že to pak celý den dáváme dohromady ![]() |
| Laurenka | 85484 |
|
|
20.3.2010 21:47:36
no u nás je to zakazování tak půl napůl. Ale když dělá opravdu něco, co nechci, tak si zákaz vybojuju, říkat pořád, že je malá, tak mi to bude dělat i jako velká.
Posledních pár dní máme zase noční brečení a průjmování, takže něco leze. Máme zatím 6 nahoře a dva dole, ale už je dalších pár kousílinek před vylezením. Dneska se nám nevyved výlet, už v autě jsme se pohádali, že nás MM jednou zabije (fakt tomu věřím, jezdí jak ...), pak jsme nemohli najít místo k parkování a když jsme došli do dětské kavárny (chtěli jsme zkusit jednu na doporučení), tak za dvě minuty malá začala brečet a my nevěděli, co se děje. Tak jsme šli dom a doma jsme zjistili, že je celá pokaděná a má zadek jak pavián, chudina. Ať už ty zuby vylezou, fakt si s nima užíváme ![]() Vendi, fotečky úžasné. |
| KacaK. | 18185 |
|
|
20.3.2010 14:45:42
Ještě když čtu Veríska, u nás je to taky o tom, že tatínek víc povolí. Ale snažíme se být jednotní a určité věci jsou prostě dané! Spíš ho omlouváme, že je malej, když bere věci bráchovi a tak...
|
| KacaK. | 18185 |
|
|
20.3.2010 14:44:22
Lídičko, já nevím, ale myslím, že je to o tom, jak má kdo stanovený hranice. Není to o tom, že je dítko malé. U nás se např. knihy z knihovny brát nesmí. Je jedno, že z toho nemá rozum. Ale prostě by je roztrhal a to nesnesu. Knížky jsou jako poklad. Tak má své tvrdé a papírové nesmí. Jsou mimo dosah. Na stůl se neleze (u nás), je na jídlo, na odkládání věcí. U nás se na stole ani nesedí, natož stojí. Prostě máme dané hranice, co může a co ne. Co jde mu nedáme a dosah, přizpůsobit se my. V dalším se MUSÍ přizpůsobit on.
Vendi, ahoj. Já začala pravidelně nakukovat nedávno a moc se mi nedaří. Sladilko, Vendi, krásný fotky! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.