Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
20.3.2010 14:37:44
LÍDIČKO, na JÁJU taky mslím hodně často
Vždyť jsme tady spolu bojovaly my dvě s tím šíleným krvácením v těhu:-( Taky bych holky ráda viděla, tak jestli JÁJO čteš- písni!!!Jinak u nás taky zakazuju já, trestám já- obě holky, taťka rozmazluje a říká, že je ještě malá... Teda o V. to říkal právě hodně dlouho, až nedávno nějak uznal, že už malá není a že asi pozdě zasáhl:-( No, prostě to tak asi tatínkové k holčičkám tak mají, ale někdy je to na zabití:-( |
| Lídička | 82348 |
|
|
20.3.2010 13:33:50
Pájo, moc krásné fotky, z Natálky je už ale velká holka
. Byla si u nějakého psychologa? Já jsem o něčem takovém taky uvažovala ale nenašla jsem stále ještě odvahu. Tak se v tom patlám sama...Vendino, taky na tebe často vzpomínám (ostatně i na jiné, co sem dřív chodily, např. na Jáju - jak se mají holky). Fotky jsou super, hl., jak jí Damík sám knedlo, vepřo zelo. Já zatím nedovoluji Zuzance jíst samotné. Jídlo je totiž pak úplně všude. Ovšem nevím, jak se to tedy sama naučí . Holky, zakazujete vašim dětem nebo je omlouváte "vždyť je ještě malá /-ý" ? U nás právě dost narážíme. Já Zuzance možná dost zakazuju (např lízt na stůl, brát knihy z knihovny, DVD ze skříňky, kousat mě a MM, ...) ale MM jí to povoluje "vždyť je ještě malá a nemá z toho rozum". Ale na otázku "A kdy teda z toho bude mít rozum?" mi nějak nedokázal odpovědět. Nechci jí vše zakazovat ale někde je prostě hranice. Nechci z ní mít neposlušné dítě. |
| vendila | 56009 |
|
|
19.3.2010 22:19:00
VERÍSKU - díky moc, já na všechny myslím taky moc často, ale přiznávám, že ani nedočítám, že to teď jde nějak mimo mne....
![]() jj rozdělený je máme dobře, malej po tátovi a malá po mně ... (její fotečku jsem nedala, tak přikládám)Adrianka ![]() děti s tatínkem ![]() tady Damíček se mnou ![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
19.3.2010 21:51:12
Holky, teda zrovna nakukuju po delší době atakový krásný fotky tady
![]() Teda, VENDI, na Tebe jsem poslední dobou moc myslela, kdepak jsi:-( Tak je dobře, že jsi se ukázala. Malej je teda celej taťka a je krásnej No a Adrianka je zase celá Tvoje- co si teda z fotek pamatuju- hezky to máte rozdělené![]() PÁJO, tak Natálku byhc teda nepoznala! Ta je úplně jiná a velikánská!!! Super, že jsi se taky ukázala ![]() My dnes byli na jarních nákupech a já třídila zbytek dne skříně holkám- šílený den!!! Nesnáším oboje, navíc V. šíleně vytáhla a je jí vše malé a v obchodech na ni mají úplný ho...!!! Fakt šílený na ni něco sehnat. Aspoň boty teda máme pro obě prďolky a už se taky těšíme jak vyrazíme ven po té hnusné zimě ![]() Je a ťukám teda, co to jde, ale my se fakt zázračně od června držíme! U nás fakt zázrak a neuvěřitelný- nechápu, ale jsem štastná, dobíráme teď poslední tabletky Imunoglukanu a Wobenzym, tak uvidíme, jak bude po vysazení, jetsli i pak bude V. ok- kéž by Je to úplně jiný život bez nemocí- snad to nezakřiknu![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
19.3.2010 20:50:53
Tak Ondra měl už taky páčo, lezlo mu to přes uši,takže dneska byl poprvé u kadeřníka, mám schovaný i vlasy, a moc mu to sluší, je uplně jinej
|
| vendila | 56009 |
|
|
19.3.2010 20:29:43
ahojky koťátka a kočičky
![]() zase se jdu na Vás podívat po delší době, nějak jsou ty diskuze nad moje síly, sotva stíhám diskuzi mý starší prďolky, takže chudák mladší šel prostě stranou v těhu to byla pohoda, to mohl člověk vysedávat celej den u PC, ale teď už se to prostě nedá, tak chodim fakt jen převážně na únor/07 (no tak to jen na moji omluvu )máme se dobře, vlastně ani nějaký spešl nový zprávy nemám, malej roste, zuby mu vyrostly už skoro všechny (to měl i horečky), váží asi 11kg a měří asi 80cm +/- (píšu asi, páč jsou to míry zhruba z před měsíce), se starší ségřinou se snáší dobře , dobře spí, dobře jí, už jsem ho taky musela ostříhat, aby neměl máničku těšíme se na jaro/léto, až budeme moct sedět celej den na zahradě a děti si budou hrát na pískovišti ![]() tak víc už nevím.... koukala jsem letmo, že už tu jsou i čerstvé těhulky, těm přeji hlavně zdravíčko a pohodové celé těhu ..... všem našim malým prďolkům také co nejvíce zdravíčka, páč to je fakt nejdůležitější ![]() no a pár foteček... ![]() ![]() takhle skončilo knedlo-zelo-vepřo tady už je ostříhaný ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
19.3.2010 14:33:25
Když už jsem se tak rozepsala, tak hodím i pár foteček, jak rosteme. Sice si na focení vzpomenu jen zřídka, ale snad i tak nějaké fotky vyberu....
Velká pomocnice: ![]() Takhle trénujeme na nočník zatím v oblečení: ![]() Po poledním spaní krásně vyspinkaná: ![]() Uklízecí četa: ![]() ![]() Mám talent ![]() ![]() Tany tany na stole ![]() ![]() Moje království: ![]() Volná zábava: ![]() Moje tříkolka: ![]() Takhle si umím hrát: ![]() Blbiny s teplákama na hlavě: ![]() Pejsek u tety: ![]() |
| Paja + Naty11/08+12tt | 80345 |
|
|
19.3.2010 13:45:18
Ahoj holky, po šílené době se jdu zase ukázat. Doufám, že jste na mě nezapoměly
, jsem fakt s přispíváním ostuda. Dnes jsme nuceně doma, protože má Natálka horečku, kašle a soplí (a já jsem také nachlazená), ale je mi asi jasné z čeho-tím jak se udělalo tak krásné počasí, tak jsme lítaly po venku jako utržené z řetězu. Jenže já to jaro tak dlouho zoufale vyhlížela, že jsem z toho byla celá nadšená a také jsem s Natálkou nevěděla ke které průlezce, houpačce, nebo kolotoči skočit dřív , prostě po té dlouhé zimě to bylo na hřišti super. Byla jsem i za ni nadšená, že je konečně teplo a může více běhat a méně sedět ve fusaku v kočáru, no a asi jsme to přehnaly, že jsme takhle dopadly...Vidím, že jste řešily depky na MD-určitě opravdu zaručený recept je občas dát prcky pohlídat někomu,komu důvěřujete a vypnout. Já chodím 2x týdně cvičit a vozím na tu dobu Natálku mojí mámě a opravdu tyto 2 zhruba tří hodinové "odpočinky" od Natálky týdně dělají divy - Natálka mi je prostě pořád vzácná, vždycky se na ni těším a někdy mi je i líto když odjíždím. Mám pocit, že díky těm dvěma odpočinkům mám prostě celý týden s Natálkou úžasnou trpělivost. A je pravda jak jste psaly, že dítě DOKONALE zrcadlí matku. Já měla prvních cca 9 měsíců po porodu pořád nějaké depky (částečně i poporodní), pořád jsem si myslela, že všechno dělám špatně a řešila stovky problémů, pak jsem ale vyhledala pomoc a po pár sezeních to ze mě všechno spadlo, vyřešila jsem si i nějaké problémy, které se mi táhnou z dětství a opravdu jak jsem se "spravila" já, tak to krásně zrcadlí i Natálka a je to úžasné hodné batolátko, poslední měsíce si mateřství vyloženě užívám a jsem moc a moc šťastná, že ji mám a už o sobě nemám žádné pochybnosti, prostě jsem skvělá máma a dělám vše jak nejlépe umím . Hodně mi v přístupu k výchově pomohlo i to, že chodíme do MC, které je vedené v duchu přirozeného rodičovství a Montessori. Pořádají zajímavé přednášky, tak tam s Natálkou chodím a vždy si ujasním jak je vlastně výchova snadná a není to vlastně vůbec žádná věda kvůli které by se měly číst hromady knih ![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
19.3.2010 11:42:15
Ahoj! Jsem zase odpadla v diskuzi
Lukyho jsem měla opět doma, měl kašel jak hrom. Viktor to od něj včera chytil. I s pořádnou rýmou. Už mně to fakt sejří neskutečně.Aspoň, že to vypadá, že jaro je tůůůůůůů!!!!!!!!!!!! Zkoukla jsem fotečky. Katulenko, andílci? No, jak se koukneš do očí, je vidět, že spíš rarášci ![]() ![]() Petraend, výtvor krásnej. Ovšem ta jídelní fotka? To jsi jako psychicky vydržela? To já bych už lítala s hadrem ![]() Ještě že Viktor je cíťa a vadí mu i špinavý prstík od jídla. Hned huláká a posunkuje, že chce utřít. Že by byl po mně ? |
| jitule458 | 82377 |
|
|
19.3.2010 10:17:32
tak my objevili lítání do kopce a z kopce, to je sranda, a celé dny trávíme u psa, bud koukáme z okna na něj nebo jsme s ním, neustále na ni huláká a myslí si,že když na ni zavolá,tak že ona k němu poběží a bude ho honit
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.