| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 32181  [Dalších 31431 >>]
Bavaria 90360
18.3.2010 15:28:07
holky díky, já to vím že potřebuju vypadnout a snad se mi to konečně příští pátek podaří, jdeme z práce slavit den učitelů tak snad aspoň ze tři hodinky vydrží beze mě.
Představ te si po tom včerejším řádění šla madam spát ve dvě v noci a ráno vpůl sedmé už byla vzhůru jakoby nic. V noci sem jí už vyhrožovala i adopcí~o~

Ale dneska sem byla dopoledne aspoň na hodinu na zahrádce sama a teď jdu zase ale už i s čertem to toho moc neudělám..~d~
Laurenka 85484
18.3.2010 13:14:14
Meginko, odrážedlo taky ještě nezvládáme, zatím trénujeme chození po venku. Včera už Anče ušla celkem dlouhou trasu, ale postupujeme pomalu, přece jenom venkovní terén je jiný než domácí, navíc kopečky, chodníky atd.

Bavario, nějakým způsobem si fakt domluv hlídání, potřebuješ se odreagovat. Já jsem ráda, že mám tu školu, jednou za čas vypadnu a hned se víc těším za tím mým šídlem. Neob předevčírem jsme manžela vyzvedly v práci a já si šla na malý pokec (trval šest hodin ~t~). Fakt je to potřeba, jinak bysme doma zblbly.
Laurenka 85484
18.3.2010 13:11:28
Holky, to je venku nádhera, co? My byly na cvičeníčku s malou a hned jak se probudí a nabaští, tak razíme ven.

Holky, poraďte co vařit. Malá mi posledních pár dní bojkotuje krmení, sní jenom to, co může vzít sama rukama. Už nechce ani jogurty, kaše a polévky, jenom v případě, že ji nechám to sníst sama. Tak vymýšlím maso, zeleninu a brambory, rýži a těstoviny na všehcny způsoby, bez omáček. Taky mě mrzí ty jogurty, ona mi totiž nepije žádné mléko, tak jsem to aspoň doháněla jogurtama, ale teď mi bojkotuje i je. Dneska mi snědla ráno tvaroháček, ale to jsem asi byla moc hodná ~t~
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
18.3.2010 12:49:56
Leduško to je sranda já se chystám s Honzíkem poprvé ven s botkama a vy už na odráždle ~;)
18.3.2010 12:35:49
My jdeme teď koupit první botky, aby Honzík mohl okusit sluníčko o víkendu poprvé na vlastní nohy :-))
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331
18.3.2010 12:34:36
AHojda!
Tady je dneska opravdu nádherně, jarně, že zkusíme do školky pro Vašulku jet s odrážedlem. Maník na něm lítá jak čert. není to daleko, tak snad to přežijeme

Bavario - koukej si domluvit hlídání a vypadnout z domu sama. Já to tedy taky moc neznám, ale tak jednu až 2x za měsíc si zajdu na pedikůru či masáž a to je prostě pohodička. I se vracím s lepší náladou

Jinak záškodníka mám doma nejvyššího kalibru a co může, to provede. Ovšem moc dobře chápe co jí říkám, ale poslouchat tedy nnéééé~t~
LucieD 74528
18.3.2010 12:23:37
Petreand no vidíš to je super nápad s těma knoflíkama to máš pravdu ty ozdobné potřeby jsou děsně drahý. Já se chystám koupit gumový ubrus a udělat ozdobu tím tak jsem zvědavá jak to dopadne.
O té technice zdobení přáníček slyším opravdu poprvé to jsou teda novinky.

Jo jo každá občas potřebujeme být sama to musím potvrdit jenže já pořád plánuji a nakonec vzdycky vyrazím s celou rodinkou:))
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
18.3.2010 12:13:41
Dneska jsme byli na prochajdě a je to balzám to sluníčko, odpoledne půjdeme taky idyž mám chabrus koleno, ale to vydržím

Pergamano i dorty dělám bez kurzu a vlastně všechno co tvořím dělám pokus omyl akorát ted hodně využívám rad z netu

Budu si taky muset domluvit kávu, ale s někým kde je bezdětný, abych taky řešila něco jiného ~t~

příští víkend chystáme Zoo Praha tak nám snad vyjde počasíčko
a taky musím juknout na program kin už jsme dlouho nebyli a možná zajít na večeři

18.3.2010 10:05:24
Dobré slunečné ranko ~b~
Holky děkuji za chválu, ale tolik jsem fakt nezhubla. Navíc jsem teď kvůli bolestem kyčlí přestala cvičit, nevím proč mně to bolí, už jsem byla i u doktorky, bolelo mně i v krku, tak prý je to snad k tomu. Pošle mně ještě k ortopedovi.
K té ponorce - my to máme doma tak, že pravidelně ve čtvrtek má manžel v kalendáři zadaný pro mně - tedy hlídá děti a já vyrážím, kamkoli - s kamarádkou do kina, na pokec, na nehty nebo třeba jen se cournout po obchodech. Když nemůže ve čtvrtek nebo mně se hodí jiný den, domluvíme se. Mám zkrátka pravidelně jeden večer pro sebe. A tak jednou za čtrnáct dní nám pohlídá někdo a jdeme s manželem.
Jinak jsem spokojená, není všechno OK, ale situace se uklidnila.
PETROEND přáníčko i dort jsou moc pěkné. Taky ráda cokoli tvořím, ale do pergamana jsem se ještě nepustila. Začala jsi sama? Já vždycky raději zajdu na kurz k paní Brydové a pak už zkouším sama. Teď jsem byla na tvoření z FIMA. A až tady dopíšu, chystá se na kraslice. Už minulý rok jsem si koupila brusku, tak jí chci vyzkoušet. Manžel jede s Vašíkem na víkend k rodičům, mně se tam nechce, tak si uděláme s Honzíkem svůj program a mimo jiné se chystám jarně vyzdobit byt.
Tak si užívejte sluníčka, ať přejdou všechny depky ~;)
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
18.3.2010 8:43:54
No,Bavario,to znám,ted jsem to měla taky několik dní a opravdu,tím sluníčkem se to zlepšilo,ale dětičky jsou fakt naším zrcadlem,takže zlobily úplně šíííleně....říkala jsem MM,že až se v ne vrátí z Alp najde mě jak obíhám na kopečku léčebnu s vytřeštěnýma očima a Chocholoušek mě chytá se svěrací kazajkou~e~~t~

Ted se na mě zrovna Matyáš kouká těma andílkovskýma očima,v ruce drží knížku(mojí nějakou kuchařku,kterou vzal přes můj zákaz) a usmívá se ,že vyhrál...~d~U6 nemám sílu dokola furt říkat ne,nesmíš,ty ty ty,přijde mi,že nic jinýho neříkám...ale to je tzv. bez efektu~t~ a vím,že bude ještě hůř~e~

Ale jsem pozitivně naladěná~;)venku je hezky,za chvíli půjdem ven...tak mějte všechny hezký den~;((
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 32181  [Dalších 31431 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.