| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 32181  [Dalších 31421 >>]
Arni 19497
17.3.2010 21:42:39
Bavario, potrebujes vypadnout jako sul. Mozna to mala z tebe uz citi, ze jsi podrazena, nespokojena a odrazi se to na ni~f~ A urcite to dela ta dlouha zima, leze uz to vsem na mozek a vsichni sili po teple a slunicku, snad se brzo dockame~;((~;((~;((

Ja jsem zacala dneskem cvicit, tak jsem zvedava, jak dlouho to vydrzim~f~~t~~j~
Bavaria 90360
17.3.2010 21:03:15
Ahoj holky.
Sem tam nakouknu a dočtu ale nějak nestíhám nic napsat, holky dětičky sou krásné a čertoviny jim koukají z očí.
Dort a přáníčko super máš teda parádní trpělivost.Meginko mě si teda překvapila fakt vypadáš velice dobře krásně si zhubla to bych potřebovala jako sůl.
Holky já mám poslední dobou depku jako prase. Nějak mě nic netěší a mám pocit že ani nic hezkého nečeká..pořád se snažím si říkat že se to zlepší ale ono to moc nepomáhá.
Silvinka je strašný vztekloun, pořád je u nás křik,ona snad brečí proto že ji to baví a každou chvíli do všeho vztekle kouše..zkrátka zuřivec.
potřebovala bych sem tam jít na zahrádku a ji si beru s sebou ale když ona se pokaždé nakrmí hlínou a sežere vše co najde.Dneska nvím kde ale najednou měla u sebe lahvičku dětského olejíčku samozřejmě se jí podařila otevřít tak to zkoušela vypít a polila si kombinézu a zbytek vylila na zem a samozřjmě si do toho sedla a klekla a potom šupla do záhonku s kytkama, A to všechno za tu chvilku co sem mačkala flašky do plastů..
Katulenko smekám ty máš doma dva...já dneska říkala mladým že ještě pár takových dnů a najdou mě houpat na haluzy. Potřebovala bych aspoň na chvíli někam vypadnout ale já až na dva hodinové nákupy a dvakrát kadeřnici na hodinu bez ní vůbec nejsem a už mě z toho šibe..
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
17.3.2010 20:00:51
to já zase dost často nechávám otevřené auto, klidně s autosedačkou, kočárkem i nákupem prostě frajerka~t~

koukám, že je to všude skoro stejné tedy krom počtu dětí, no to jsem zvědavá co budu vyvádět jestli bude drhé~5~
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
17.3.2010 19:51:13
Tak Linda nakonec vydržela až do večera, počkala si na tatínka a pak se jí stejně ještě nechtělo spát. Nějak to nechápu a doufám, že to nebude setrvalý stav :)

Rený, tak já psa měla taky s sebou v autě, aby tu zbytečně neřval (on je trochu magor) :) Když už, tak už. Ale on by toho stejně moc neuhlídal ~t~
Arni 19497
17.3.2010 19:45:47
Radko, to se mi stalo nedavno, ze jsem nechala otevreny barak a odjeli jsme na cele dopoledne pryc, jeste jsme psa zavreli do klece!~a~ Podotykam, ze jsem mela asi velke zatmeni, protoze dvere byly nejenom pootevrene, ale klice dane zvenku. No jo no, jak se lita kolem deti a jednoho ksirovat a druheho, rychle branku, psa atd., tak jsem vzdycky spocena~t~ Nastesti to sem nikoho nelakalo, alarm jsem urcite taky nezapla~t~~h~
Lídička 82348
17.3.2010 19:44:00
Petroend, jsi opravdu moc moc šikovná~R^~g~. Dort i přáníčko jsou prostě nádherný.

Radko, Zuzanka spinká jednou denně a to od 11h do 12:30 - 13:30.
Arni 19497
17.3.2010 19:43:25
Petroend, jsi moc sikovna, dort i prani jsou krasne~g~~g~ A Dennis po jidle nema chybu~;)~:-D~R^

Kutul, taky chvalim andilky certiky~;)~b~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
17.3.2010 19:00:05
Lucie jsem začínající dortař amatér
našla jsem pár úžasných starých knoflíků tak těma to razítkuji na originál pomůcky fakt nejsou peníze
přáníčka to mě chytlo taky moc akorát jsem dlouho sháněla pauzovací papír odpovídající gramáže, už jsou pod střechou tak lovím na netu ruzné vzory a zkouším co všechno se s tím dá dělat tohle je, ale originál moje přáníčko
LucieD 74528
17.3.2010 17:25:39
Petraand to jsi teda opravdu šikulka a to jsi ten vzor na ten dort tiskla a čím?..to přáníčko je taky opravdu nádherný a strašně něžný
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
17.3.2010 16:33:41
Tak to jsem ráda, že nejsem hlava děravá jen já.

Katulenko, andílci jsou sice nádherní, ale to čertovství jim z očí jen kouká, takže se tomu kopečku vůbec nedivím :))

Petro, Dennisek si dává záležet, jen co je pravda. A dorty jsou úžasné!!!

Já přemýšlím, jak to s L. vydržím do večera, začíná být pěkně protivná, neb mi dnes neusnula po obědě ani za hodinu v kočáře. Přestali už někomu děti po o spát. Já se toho děsím, Mára přestal fakt krátce po roce a já bych moc ráda, aby to Lindě vydrželo aspoň do tří. :-)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 32181  [Dalších 31421 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.