| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 32181  [Dalších 31411 >>]
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
17.3.2010 16:26:34
vkládám pár foteček ze včerejšího oběda~w~

a moje výtvory kamarádce k narozeninám

Petraend, Dennis a Nicolas 99344
17.3.2010 14:56:27
Katlenko oba jsou úžasní, ale Maty je úplnej andílek jen mu chybí křidélka~t~
no dovedu si to živě představit alespon tak na půl tedy~y~
Lídička 82348
17.3.2010 14:14:53
Katulenko, opravdoví andílci~6~. Ani se mi nechce věřit, že ti z nich hrozí kopeček~t~.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
17.3.2010 13:28:21
Naši andílci,ze ktrých mám dneska pocit,že brzy skončím u nás na kopečku~e~~f~

katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
17.3.2010 13:06:35
Ahoj holky

Kactul ahojky po delší době,nojo,musí to být lítačka....ale zase změna,co?A střevní chřipka....ani mi nemluv,ještě to mám v živé paměti z ledna,tak at je u vás u všem líp....zahlenění bohužel si myslim,že trvá týden i víc,at se léčí nebo ne....u nás to ted mají děti týden(předtím měly jen dva týdny klid) a tentokrát jsem nedávala nic,žádný kapky do nosu,na kašel a dneska už jsem odsávala jen jednou každého a jen trochu...včera jsem teda uvařila česnekovej sirup,ale oni ho stejně plivou...No předtím jsem dávala homeopatika,sirupy na kašel,kapky do nosu a stejně to odezněla tak po 10dnech..~d~

Taky se raduju,kolik je stupňů,konečně snad brzy vyndám fusaky~;)Radko,tohle jsem jednou udělala u starýho bytu,kde je na chodbě asi 12 bytů(náš poslední) a já tam nechala klíče v zámku a odjela k našim 300km daleko,až večer jsem se začla pídit,kde jsou klíče a koho poslat se podívat,zda nejsou ve dveřích...no naštěstí tam byly a byt ok...Byla ve mě malá dušička~q~
kactulik + 2 93143
17.3.2010 11:52:03
Tak se hlásím po delší odmlce. Je to celkem lítačka, když jsem dopoledne v práci, odpoledne většinou vyrážime ven a večer připravuju věci na další den...

Minulý ten chytla Emču střevní viroza, tak nakazila koho mohla a já to odnesla nejvíc, takže jsem si musela v neděli jet nechat na pohotovost píchnout injekci proti zvracení, protože už se to nedalo.
Včera to dokonce skolilo i chůvu, tak jsem si dnes musela vzít volno...
Každopádně Emča měla potíže s průjmíkem, ale to se snad už spraví.

Děsně se těšim na ten dnešní teplej den, i když je zataženo, ale ty stupně jsou prostě fantastický.

A vlastně bych ještě potřebovala radu poradu o vás zkušených~R^. Emča začala být z ničho nic celkem dost zahleněná a to ji trošku dráždí ke kašli. Nevíte, jak se toho co nejdřív zbavit? Díky

Nezbeda malá už volá, tak jdu, aby se moc nerozčílila~t~~t~~t~
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
17.3.2010 10:42:27
jj holky, taky potřebuju si od dětí oddechnout.

Radko - ty jo, tak hlavně,že se nic neztratilo. Mně se takhle povedlo nechat klíče ve schránce (jsme v bytovce, vevnitř),ale dveře na ven zůstaly otevřené a vzpomněla jsem si,až jsme šli domů a hledala jsem klíče. Byly tam,naštěstí.¨

Super,že Linda vypadá lepší.
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
17.3.2010 10:20:55
Rený, to je dobře, že sis oddechla, člověk musí občas od těch dětí vypadnout. Já jsem fakt ráda, že jezdím ten jeden den v týdnu do práce, Linda si pořádně užije s tatínkem a já se pak zas těším na ty batolecí aktivity, který by mě jinak už nebavily.

Díky holky za rady. Lindě jsem koupila v lékárně lactulózu. Tak dneska měla ještě tvrdý bobky, ale malinký (jak koza) a pak kakala ještě jednou a ta zadní část už byla měkká. Snad to zak zůstane. (omlouvám se za detailní popis fekálií :D)

Já už asi blbnu, dnes se mi povedla kolosální blbost. Ráno jsem odvážela Marečka do vedlejší vesnice do anglický školky, on ale ráno šlápnul do ho... (no od vlastního psa), tak jsem ho poslala přezout, protože se mi nechtělo to čistit a on v tom odmítal být. No a už jsem zapomněla zamknout, nechala jsem dveře od baráku dokořán a klíče v zámku a to jsem si pak ještě jela nakupovat s Lindou do sekáče, takže jsem byla pryč skoro 2 hodiny. No, naštěstí je tu snad všechno :D Ale sem teda pablb. jen ta představa, že se vrátím do vybílenýho domu, to by mě omyli...
Arni 19497
16.3.2010 19:03:02
Katul, soucitim, ja jsem mela taky takovou mensi depinu v nedeli, protoze jsme nikam nevypadli, jak byva zvykem, bylo hnusne a trceli jsme doma, mne bylo mizerne, jaksi soufl od zaludku a psychicky hrozne, tak jsem dneska mela odpolko pro sebe (v ramci anglictiny kazde utery, ale vyrazila jsem si driv pocarat po obchodech) a je mi uz zas dobre. Fakt je to hodne dulezite pro matku, kdyz muze byt bez deti, aspon na par hodin... a oddechnout si, myslet na neco jineho nez binec, plenky atd., ja bych asi doma zesilala velice brzy bez nejakeho meho "venceni"~;)~6~
O Pamykoinu zatim neuvazuju, Maxicek ho mel nedavno a uz mu to zas nechci cpat, pokud to nebude nutne. Navic mi dnes kamaradka potvrdila od zubare, ze muzou byt tyhle zanetlive rymy i od zubu (pohybu v dasni), takze jeste vyckavam.
Lídička 82348
16.3.2010 14:05:15
Radko, Zuzanka měla zácpu předminulý týden. Prostě tuhý bobek a strašně křičela než se vykakala a někdy se jí to ani nepovedlo. Šli jsme k dr a dala nám Duphalac (lze i bez předpisu) 10ml každý den ráno (10 dní) a pak 5 ml než to dobereme. A pomohlo nm to. Zuzanka měla taky prasklinku u zadečku a mazala jsem jí to Sudocremem. A taky už je to v pohodě. Nemáme jí dávat mrkev, rýži, banány a čokoládu (tu stejně ještě nedávám). Dávat ovesné vločky, švestky, sušené ovoce (kupuju müsli tyčinku od Hippu) a hodně pít.
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 32181  [Dalších 31411 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.