Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lídička | 82348 |
|
|
11.3.2010 21:51:29
Ahoj holky,
moc vám všem děkuji za rady. Vyplenila jsem DM a brala jsem skoro vše, co bylo ze švestek . Doma jsem dala Zuzance švestkovou přesnídávku od Hoppu a ona snědla 1,5 lžičky. Má teď nějaké zase nepapací období. K dr jsme ale stejně došli, protože pohled na Zuzanku jak se trápí, mě ničil. Dr nám dala Duphalac sirup. Včera už to bylo mnohem lepší. A dneska už kakala 4x . Nevím, jestli nebudeme muset zase řešit opačný problém .Zuzanka si oblíbila nvou hru. Od tchánovců jsme v neděli přivezli takový plátěný domek. Dneska ke mě přišla. Podívala se na mě, řekla mi haf, haf, šla k domku a ukázala mi, abych šla dovnitř. Vlezla jsem do domku. Ona vlezla za mnou. Chytla mě za ruku a vlekal mě ven. Prostě jsem jí musela dělat pejska. Akorát jsem lezla po kolenou a jedné ruce. Za tudruhou mě totiž vedla . Doufám, že mě zítra nahradí MM, jinak si asi prošoupu kolena. |
| jitule458 | 82377 |
|
|
11.3.2010 17:58:31
Tak za 1) mělo být Lani a 2) už to mám přeposlané
|
| jitule458 | 82377 |
|
|
11.3.2010 17:50:48
Lami větší problem mi dělá,abych to přeposlala zamknuté
![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
11.3.2010 13:22:30
teda bačkorky myšleno ponožky s podrážkou...
|
| KacaK. | 18185 |
|
|
11.3.2010 13:22:05
Laminko, tak lázně bych si taky dala líbilt. To musela být parádička. I s těma třema ďáblíkama
![]() Ty bačkorky stačí úplně stejně velké jako je nožička. Ale když vezmeš o kousek větší, nic se nestane. Luky má o centimetr větší a vůbec mu to nevadí. Jen nechce normální bačkory ![]() |
| lanimka | 6261 |
|
|
11.3.2010 11:46:22
A do třetice: poslala jsem mailem rébus, abychom nezakrněly na MD
Je tedy docela easy ... |
| lanimka | 6261 |
|
|
11.3.2010 11:40:55
Taky mě zajímají ponožky s podrážkou - jaké velikosti jste braly? Malá nosí boty 23, ale hodně rychle jí roste nožka, jako všem prťatům.
|
| lanimka | 6261 |
|
|
11.3.2010 11:37:32
Ahoj kočky, tak se dívám, že "Šetřilka" si dala tu práci a svůj příspěvek vložila kdekam
![]() My máme po jarních prázdninách, strávili jsme je v Luhačovicích a bylo to bezva. Vůbec se nám nechtělo domů. Manžel za náma přijel až ve čtvrtek, s rýmou jako trám. Po třech inhalacích a uhličité koupeli odjížděl jako jiný člověk. S dětmi jsem tam byla jako matka Tereza, měla jsem sebou tři Nejzlobivější byla samozřejmě ta nejmladší opička. |
| jandulkaja | 45944 |
|
|
10.3.2010 20:33:05
KacaK,tyhle ponožky jsem dnes koupila Jindrulovi,hned si je oblíbil.Tak jsem ráda,on nerad bačkorky.
Jinak moc díky,Monča vypadá spokojeně,tak snad to vydrží. |
| KacaK. | 18185 |
|
|
10.3.2010 14:00:07
Katulneko, ty s koženou podrážkou, mají tu podrážku měkoulinkou, jako by tam byla ponožka. Ale je to teplejší než ponožka a neklouže to. Jdou děsně na dračku, už mám od každý vystavený jen jeden kousek.
Luky byl taky hypotonickej. A posilovali jsme prakticky jen na míči. Chůzi měl od začátku perfektní, ale taky si jí piloval kolem nábytku do 17 měsíců Dnes se tomu směju, ale tenkrát to bylo o nervy.Jandulkajo, měli jste nějaký problémy ve škole? Snad to bude už jen dobrý!!! Držím palce! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.