Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
9.9.2010 22:41:29
Jani, to spaní je mazec! NEzávidím! Matyáš podle mě už v téhle době taky nespal, Tadeáš si ještě tu hodiinu dá a je vidět, že jí potřebuje. Tak doufám, že jentak neskončí s odpoledním spaním.
![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
9.9.2010 22:40:13
Tý jo, Kačko, užívej si toho, že nemusíš tolik prát.
Já bych mohla prát snad každej den, no ale je pravda, že nás je 5 a mám 3 kluky (2 z nich veliký čuníky) A já i manžel nosíme trička/košile jen den, tak ono se to hodně rychle nashromáždí. Ad žehlení- kdybych týden nežehlila, tak pak bych u toho skejskla určitě víc jak 3 hodiny (netroufám si zkoušet) ![]() Ad úklid- tak to radši nebudu komentovat, uklizeno jsme tu měli snad naposledy když jsem přijela z porodnice s Tadeášem (tatínek zapracoval). A ostatní věci taky nestíhám... chalupa (tam bylo teda hodně práce, tam jsem toho asi zvládla nejvíc, zahrádka chudák zanedbaná, obchod skomírající ) |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
9.9.2010 20:49:23
Tobi ma teplacky na ven a na doma a je uplne v pohode, ty na ven menime obden ty na doma muze mit klido tri dny po sobe a jsou v pohode, on se moc nezaplatla, spis tricka si uslinta nebo si do nich utira rucicky.
A taky jsem od zacatku razila metodu radeji vic obleceni nez min a diky tomu nejsem otrokem pracky Tobi ma kupu obleceni a porad ma co nosit. |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
9.9.2010 13:47:34
Jinak já peru minimálně ob den, holky jsou věčně jako čuňata, za den vystřídám i troje tepláky. Tak že u nás je pračka jednou týdně taky scifi
![]() |
|
|
9.9.2010 13:46:42
Jak nespí, dneska taky ne
![]() |
|
|
9.9.2010 11:50:28
Holky nezapomente za prve mam jen jedno ditko!!, za druhe peru jednou tydne pak to ususi susicka a vyzehli hospodyne (mam ji jen na zehleni je to sousedka a za tu stovku za veliky kos pradla mi to stoji ) takze hned min prace. Bydlim v byte, ktery uklizim stejne prubezne takze pohoda.
No a s malym je treba taky odpoledne dost manzel, kdyz prijde o pul seste z prace veme ho ven (chjo ted uz to bude blby je brzo tma) a radi spolu, vecer taky koupe (Tobi si oblibil sprchovani) No spani pres den mu snad dlouho zustane ![]() |
| jak | 39257 |
|
|
9.9.2010 8:45:34
Terka uz nespi? Tyjo. Tak ja Vojtu na male spani ukecam, ale za cenu, ze od 9 do 11 behame na ulici ci zahrade:))) Ja jsem z toho vyflusla a on si da 25 minut:)))
Kacko pradlo jednou tydne? Zavist, ja peru a varim porad:)) Vojta hrozne ji, nepribira, ale zere. |
|
|
9.9.2010 7:29:46
Tak to spaní závidim. U nás se už týden přes den vůbec nespí
![]() |
|
|
8.9.2010 15:26:35
Jani dik, jednoduse Tobi spi pres den 2 az 3 hodky v kuse a vecer kolem osme je tuhy no a co mas delat? Byt je celkem v klidu rychle uklizeny, pradlo je jednou tydne, varim dopoledne vecery jsou v pohode, hlidani na Tobika bohuzel nemame, takze s manzou nikam ted nechodime a kdyz tak mame prcka s sebou.
Fakt mi prijde, ze mam na materske desne casu a navic ucim Tobika byt samostatny, takze si rad hraje sam, jeho hru prokladame spolecnou cinnosti a pak si zas hraje sam a je spokojeny. |
|
|
7.9.2010 11:50:28
Kačko super
Akorát mi řekni, kde na to bereš energii a hlavně čas?![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.