| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 39540  [Dalších 39440 >>]
luciferek + Terinka+Luky 43458
28.2.2011 22:53:27
Jinak, Zuzulko, moooc gratuluji k mimískovi ~x~~x~~x~ Snad se brzo uvidíme, jak se vyléčíme, tak musíme něco podniknout....

Co se týče pokroků...s mluvením jsme na tom trošku už líp, začíná opakovat slova "kálík", ča - čaj, mamika, tatika - tatínek atd. Na nočník chodí cca od prosince, sice teď má nějaké horší období, někdy protestuje, ale i tak je na to celkem šikovný...ohledně jídla, tak to je jak kdy...pokud ho nic netrápí, tak jí celkem pěkně, zrovna dnes jsem ho chválila, že papá pěkně zeleninku - okurku, papriku, rajče (terka kromě rajčete nic ~o~) .. u jídla musí mít svou lžičku a já ho druhou krmím...snaží se už i sám, ale asi by se fakt nenajedl ~8~ a co se týče pohybových aktivit, tak to ani nemluvím, zvládá snad skoro všechno, je to totální divoch, moc nevydrží v klidu ~o~ Ale snad z toho vyroste, jak Teri ~R^

Holky, s čím si tak u vás děti nejvíce vyhrají? Co budete kupovat na narozeninky ~k~ Už se to blíží....to ani není možné, že budou mít už dva ročky ~6~~6~~6~

Krásný večer a omlouvám se za tak rozsáhlý komentík ~d~
luciferek + Terinka+Luky 43458
28.2.2011 22:47:07
Ahojky holky, tak jsem zase konečně nakoukla ~f~~f~~f~ a vše poctivě dočetla, taky se trochu zasmála ~;) Tak musím taky napsat, co u nás nového...operace varlátka nám byla opět odložena pro nachlazení (rýmečku)...připadá mi, že od listopadu se to s námi veze a jsme pořád na kupě ~q~ Buď Teri, Luki nebo oba ~q~ Snad už bude líp....Co se týká přetahování, tak nám to nejde přetáhnout vůbec...a proto to chce dr. přetáhnout v narkóze u operace...naše dr. mi řekla, že by se to mělo nejlépe vyřešit do 6-ti let, ale jak jsem četla na různých diskuzích, názory jsou na to fakt různé ~l~ Já mám spíše strach, že nám to ani nepomůže, protože dr. řekl, že to má hodně zúžené a že ho může čekat do budoucna právě ta obřízka ~n~ Tak uvidíme...Další termín operace zatím nemáme....děti obě jsou momentálně totálně nachcípané, tak se léčíme a blbneme doma ~q~~q~~q~
Davídek01 87848
28.2.2011 12:43:03
Děkuju holky,já už si to včera hledala a četla,tlak mám pořád stejný +-120/70.Ve čtvrtek jak půjdu na ozvy tak se ho zeptám.
Pole levandulové 23006
28.2.2011 11:56:21
Tady pro klid duse kopiruji, co vsechno by se muselo pridruzit, aby to nebylo dobre, samotne otoky neznamenaji nic:

"Preklampsie je onemocnění, které se může vyvinout pouze v těhotenstí. K jeho příznakům patří: vysoký krevní tlak, přítomnost bílkoviny v moči, otoky nohou, kotníků a prstů, bolení hlavy, žaludeční nevolnost a zvracení, poruchy vidění nebo rozmazané vidění, bolesti břicha a výrazný váhový přírůstek. Objevuje se ke konci těhotenství. Těžká preeklampsie si může vynutit umělé vyvolání předčasného porodu, často císařským řezem, kvůli nebezpečí vzniku záchvatů křečí."

Moje znama to mela, pri obou tehotenstvich, obe deti rodila cisarem a vsechno v poradku, jen je to potreba chytit vcas. Druha znama to mela zanedbane, u prvniho ditete, ale i tam to dobre dopadlo, jen se proletla vrtulnikem kvuli urgentnimu cisari, detatko je uplne v poradku a ona taky /je to 6 let/.

Pole levandulové 23006
28.2.2011 11:53:03
Davidku, fakt se neboj, preklampsie je pomerne vzacna komplikace, ale to otekani je jeden z priznaku, tak to proste doktorovi rekni, za to nic nedas. Ale urcite to bude v pohode, ono vetsinou s kazdym dalsim tehotenstvim to otekani je vetsi.
Siren 64016
28.2.2011 8:47:26
Aha Skramuško, já jsem přesně nevěděla, proč je otékání nebezbečné~;)

Ale to není tvůj případ DAVIDKU~;)
Pole levandulové 23006
27.2.2011 15:13:46
Zuzlko, gratuluji k cekani dalsiho mimca :-)

Davidku - to otekani je do jiste miry normalni, ovsem taky to muze byt znak preklampsie, coz je pomerne zavazna komplikace, takze pri pristi kontrole to doktorovi urcite rekni. Na to, ze by si vsiml sam, bych moc nespolehala. Ale nedes se, nejspis to bude opravdu jen normalni. Ja u prvniho ditete neotekala vubec, u druheho jsem na nohy dostala jen Crocsy a nebyt jich, sedim doma:-) Ted uz zas obuju cokoli, takze vratne to je.
Davídek01 87848
27.2.2011 13:26:06
Zdeni tak to teda hledím,to se mi nestalo ani jednou,že by se třebas jen sestra zmínila o otíkání né tak aby chtěla vidět moje nohy~a~.Ale každý to asi nejspíš bere a dělá jinak:-)

S jídlem je to u nás taky jednou baští že nechápu kde to dává a s toho nechce vůbec jíst,že si taky říkám že žije ze vzduchu...Hlavní je že děti pijou~v~
Taky se vám holky stává že když jste s s nimi samy tak papají hezky a když přijde anebo jste s rodinou tak je konec a nechce se najíst a nechce~a~
Siren 64016
26.2.2011 15:17:45
Ještěktomu otékání- kdybyto bylo nějak extrémní, tak ba si toho při prohlídce dr. všimnul.
Já jsem si tedy musela 2 měsíce před porodem koupit větší, široké boty, kotníky jsem neměla už asi od 5 měsíce. Sestřička na gyndě se vždy ptala a chtěla nohy ukázat, pak, když už byli hooodně oteklé, doporučila právě větší obuv a nohy "hore", jak to půjde~;)Prstýnky jsem sundala už někdy ve 3 měsíci~;)
Siren 64016
26.2.2011 14:13:58
Ještě vám musím napsat Adámkovo včerejší nové slovo
Ipičač- počítač ~:-D
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 39540  [Dalších 39440 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.