| luciferek + Terinka+Luky | 43458 |
|
|
2.3.2011 21:12:58
Zuzulko, to je mi líto
Třeba se to spraví... Jinak Terka je celkem v poho...Lukášek večer 38,5 , tak asi zítra ráno zajdu k dr....snad mě vezme přednostně, protože musím pak kolem deváté už být na chirurgii, fičím vytáhnout stehy po odstranění znamínka ![]() ![]() |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
2.3.2011 19:16:00
Holky, jste moc hodné děkuji, snad to bude dobré. I když už se cosi jako láska z našeho vztahu vytratilo. Bojuju s tím, ale nějak to nemůžu překousnout
.Luci držím palce, ať jste brzo zdraví a můžete s náma ven. |
|
|
2.3.2011 12:36:47
Skramuško, tak taky doufám, že ta operace bude brzo za náma
A s tou obřízkou to je pro mě novinka, myslela jsem, že se dělá i celková, pokud to tou částečnou i tak nepomůže No, uvidíme... říkám si, že jsou horší věci, že se to musí nějak přežít Holky, já už se tak těším ven, ať už jsme zdravíííí ![]() ![]() U nás krásně svítí sluníčko ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
1.3.2011 23:40:35
Zuzulko, treba to byl nejaky pokyn pro to, abyste to jeste zkusili a pak se uvidi. Drzim palce, at to dopadne tak, jak si prejes.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
1.3.2011 23:39:40
Luci ,to je teda pech, ale v tomhle pocasi se neni moc co divit. Tak snad to klapne aspon nekdy na jare ci v lete. A s tou zuzenou predkozkou se netrap, protoze i kdyby byla uzka, tak dneska uz delaji jenom castecnou obrizku, ktera neni vubec poznat - pokud teda vylozene nestojite o tu celkovou.
Nevim, jestli to teda ted nezakriknu, ale koukam, jak jsou vsude kolem nas deti porad nemocne a ta nase, imunologicky nulova holcicka, je porad zdrava jako ripa. A Ada taky tak, i kdyz ten ma imunitu v poradku. Jak je to mozny? Teda, ne, ze bych nebyla rada, to fakt jsem, ale je mi to zahadou. I kdyz, na jare taky cekam neco, zatim to mel Ada kazdy rok - jako kdyby mu to vydrzelo tak do dubna a pak mel nejaky pokles a onemocnel, Bela minuly rok zrovna tak - oba meli anginu s atb a ji navic prasklo ucho. |
|
|
1.3.2011 21:16:37
Davídku, tak třeba se Vám nemoci budou vyhýbat
Já jsem to taky u kamarádky nechápala, že má děti pořád nemocné a teď to máme to samé a kolem mě holky taky Zuzulko, snad budete v pohodě s manžílkem To by bylo škoda, kvůli prckům ![]() Opatruj se hlavně a šetři se Těším se na pokecek ![]() |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
1.3.2011 20:28:53
Zuzulko tak to ti přeju aby se to u vás vytříbilo a uklidnilo tak jak si přeješ,a aby jsi byla hlavně štastná a vpohodě,protože teď to potřebuješ nejvíc....tak trochu vím jaké to asi je,ještě že už je to za mnou...
Luciferku takže se mám na co těšit,jestli ty moje děti budou taky takhle chytat jeden od druhého bacily .A s tím varlátkem to taky je pech pořád v takovém napětí![]() |
|
|
1.3.2011 19:55:55
Zuzi, já si říkám, že jsou horší věci, tady ty běžné nemoci musíme přežít
I když je to někdy fakt o hubu Už nevím, co s dětma vymýšlet, aby se nenudily Určo se pak ozvu...Zuzi, pošli mi na tebe t.č., já si ho ještě snad neuložila |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
1.3.2011 18:31:24
Luci zdravím, už jsem myslela, že jsi na nás zanevřela. Tak až budete zdraví, dej vědět a někam vyrazíme
. Je mi líto, že jste pořád nemocní.Davídku, pořád to nějak neklape. Otěhotněla jsem náhodou, ale rozvod už neřešíme...tak uvidíme. Mimi je dar a my se s tím musíme nějak poprat. |
|
|
1.3.2011 13:53:30
Holky, tak pro změnu zase jááá
![]() ![]() Byli jsme dnes u dr...Terezka angína, dr. se divila, že jí nebolí v krku, že ho má hodně zarudlý Takže dostala atb...Luki zatím jen nachlazení, ale nezdá se mi to, protože je šíleně protivný, beztak má už bacila taky ![]() ![]() To zase bude doma pakárna ![]() ![]() ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.