| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 39540  [Dalších 39350 >>]
luciferek + Terinka+Luky 43458
6.12.2010 13:46:54
Holky, to jsem ráda, že to tu ožilo ~g~~g~~g~ No, Luki v noci taky začal hurcat, tak ještě nekašlal ~n~ a vidím, že nejsme sami...snad to nebude nic vážného a vyléčíme to jen sirupkem. Teplotu měl ráno jen zvýšenou... Zuzulko, s tou výbavou na lyže si to myslela vážně? ~8~ To já budu ráda, že se Terka letos naučí lyžovat a to měla v srpnu 4 roky ~;) Jinak, co se týče Vánoc, tak už nějaké ty dárečky mám....pro Lukáška, i Terezku, i pro manžu a zbytek rodiny...Každým rokem jsem si s tím dělala hlavu a letos to šlo naštěstí nějak samo ~:-D Jinak peču s kamarádkou, tak máme 4 druhy a ještě těch 5 nám chybí..a co se týče úklidu, tak nic moc, s malým skoro nic neudělám...je to šílené střevo, pořád ho hlídám,a by se mu něco nestalo ~o~ Jo, holky a jak u vás Mikuláš a hlavně čert??? Luki, jak je rarach, tak se asi pěkně bál, protože pak až do spaní chodil pěkně opatrně a pořád říkal pšššš a ukazoval, jako že je tam čert ~t~~t~ Vím, že se to nemám, ale teĎ ho vždy postraším, jaki zlobí a pomáhá to ~t~
tiina+D10/01+T04/09+H04/11 98467
5.12.2010 12:00:53
Tak naštěstí Tom nebývá nemocný. loni v zimě měl akorát rýmu a letos zatím ani to ne.
hraček máme spousty po davidovi, takže proto řeším co koupit. už tak to není kde dávat a navíc mám pocit, že už všechno mají.

Vitamin K -Kanavit:
má se ještě dávat? náhodou jsem ho objevila zaházený vzadu v lékárničce a uvědomila jsem si, že ho tomovi už pěkně dlouho nedávám. určitě tak od jara...
Zuzulka7 102679
5.12.2010 7:04:45
ahoj,
tak jsem ráda, že sem taky někdo zavítal~;). Joník je už 14 dní nemocnej. Bere atb. chodíme 2x týdně k doktorce, ale pořád nic moc. Má zánět průdušek a pořád chrčí ~n~. V úterý jdem znova, tak snad to bude lepší a lepší. Už mi z toho doma hrabe.

Co já bych dala za prašule ~j~. ~j~Všichni kupujou hračky, blbosti. Joník už toho má spousty. Od našich dostane sekačku a mluvící nářadí. Od babiček plno autíček - máme jich už plnou krabici. A od nás lyže a lyžařskou výbavu~t~. Už má nejvyšší čas začít~;).
Jinak já běhám po doktorech se zubama. Mám úplně KO 6 a 7, tak mi ji doktorka léčí, protože osmu už nemám. Nechce to hned trhat a dávat umělý. Minule mi brousila kost - no síla. Teď mi pořád vyplachuje kanálky a čistí to. ~q~~a~. Tak jsem zvědavá, jestli to zachrání, ale už mě to leze na nervy. ~o~
4.12.2010 13:23:51
Ahoj Luci,
vánoce mi ani nevzpomínej. Zase si lámu hlavu s dárkama, každý rok je to stejné-nikdy nevím co koupit...
No a Tom- ten je akorát tak čím dál větší vztekloun. Pokud není po jeho, okamžitě se začne vztekat a zuřit, řve jak tur a dupe nohama. A vymyslel si novou zábavu: skřípe zubama, ale tak hodně, až se mi z toho ježí chlupy.

Vypadá to, že budeme mít tentokrát holku ~p~. Ale říkal doktor, že to není na 100%, protože se zrovna mimi hodně mlelo, tak to špatně viděl.
Davídek01 87848
4.12.2010 13:23:04
Odhazujeme sníh Luciferku~:-D.Už je toho až moc na můj vkus,nedá se ani zajet pořádně do města.Byla jsem ve čtvrtek na gindě na kontrolu v 25týdnu a byl to hnus dostat se do Jičína,mít kde zaparkovat a vůbec i na tom náměstí tam k němu dojít.V pondělí jdu na cukrovku tak snad to bude s tím parkováním lepší.
Jinak Davídek mi onemocněl,má horečky a v noci strašně kašlal,tak z toho taky nemám radost~o~~n~.
Hele holky taky vám všichni cpou na Vánoce peníze ať jim něco koupíte pro děti a taky pro vás pod stromek?Mě teda všichni,už mě to vážně štve,ještě s tím zvětšujícím se bubnem se mi rozhodně nic vymýšlet a lítat kupovat nechce.
3.12.2010 22:17:40
Holky, kde jste všechny??? Asi toho je hodně před Vánocemi, že ~j~ Jak se všechny máte a co prckové?
13.11.2010 13:23:43
Ahoj holky, tak včera jsme byli v ambulanci v nemocnici, naše dr. tam měla službu a vypadá to na lehčí chřipku, tak snad bude brzo Lukinek v poho a zase bude řádit ~y~~q~~y~ chi. Dnes už neměl ani horečku, tak uvidíme k večeru...ale ty zoubky má teda šílené, úplné boule, to jsem u Terezky nikdy neviděla ~a~ Tak se mějte krásně a užijte si sobotu...my dnes vyrážíme na procházku k přehradě - jen s Terezkou, hlídat budou naši ~;) L.
12.11.2010 21:44:56
Slinění a horečka - to by mohly být i ty zuby... Ale pokud má červené líčko, jak jsi psala, tak to mi nesedí. Že by ta angina?

Tomovi se prořezávání zubů projevuje jenom průjmem (kromě nálady pod psa), ale posledně měl i horečku. v noci už jsem měla obavy: vylezlo mu to na 39,5 a byli jsme zrovna v zahraničí, tak jsem si nedokázala představit, jak budu v případě zhoršování shánět doktora. ale sirup mu zabral a druhý den byl už bez teplot.

Luci -každopádně dej vědět, co to nakonec bylo...
12.11.2010 14:26:11
Děkuji ~;) No, tak to naše dr. určitě nemá ~a~ Holky, ale zdá se mi, že buď bude mít angínů nebo zase afty, protože začal slinit a to nikdy nedělá ~n~ Ach joooo ~3~
albert1 99024
12.11.2010 14:09:31
CRP = C-reaktivni protein, zanetlivy ukazatel, stanovuje se z krve, nekteri lekari maji masinku na jeho stanoveni primo v ambulancich, velmi uzitecna vec, treba kdyz se lekar rozhoduje, zda nasadit/nenasadit ATB.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 39540  [Dalších 39350 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.